Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
امروز بعد از رکورد های شگفت انگیزم از جمله 2 دقیقه و 1 دقیقه و 55... تونستم به رکورد 1.41.9 برسم با دسته.
حالا یه چیزی میگم دعوا نکنید. وقتی با سرعت زیاد میری جادش شبیه موکت میشه(البته فقط یک قسمت خاصش).:cheesygri
ولی خیلی بازیش خوبه.

www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

1.41.264

حالا یه چیزی میگم دعوا نکنید. وقتی با سرعت زیاد میری جادش شبیه موکت میشه(البته فقط یک قسمت خاصش)

محسن این نکته ای که گفتی خیلی به گیم پلی بازی ضربه میزنه! خیلی!!
امیدوارم PD یه فکری به حال این آسفالت بکنه... یعنی آسفالت رو هم باید شبیه سازی بکنه. در غیر این صورت این بازی با شکست سنگینی روبرو خواهد شد.

آخرین ویرایش:
حالا یه چیزی میگم دعوا نکنید. وقتی با سرعت زیاد میری جادش شبیه موکت میشه(البته فقط یک قسمت خاصش).:cheesygri
ولی خیلی بازیش خوبه.
منم امروز دان کردم یه دست بازی کردم
انصافا گیم پلی شاهکاری داره ولی گرافیکش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
چمن ها هم خیلی بد کار شدن کلا انتظار بیشتری از گرافیکش داشتم
در هر صورت این بازی رو میخرم چون از اول این نسل تا الان فقط از همین بازی تو سبک ریسینگ خوشم اومده:-" بنظرم باید روی گرافیک یه کوچولو کار کنن:cheesygri

انشااله به زودی به 1:39 میرسم.
بازم پیشرفت کردم.از 1:40:233 به 1:40:034:biggrin1:
آقا مژده.مژده مژده مژده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بالاخره رسیدم به 1:39:471:excited::excited::excited:
واقعا بازیه توپیه.پیچیدنش انقدر طبیعی هست من هی دوست دارم همش بپیچم
TCS:8
TRANSMISSION:AT
SIXAXIS

شما از Store کدوم کشور DL کردی ؟ و PSN ID شما چیه ؟

این ID وجود خارجی نداره ، یعنی تا حالا همچین ID ی Register نشده ! یکی دیگه بده ...

والا بنده آیدیم همینه.به بچه های این سایت هم که رفتیم فیفا بازی کردیم همینو داده بودم.
الان من خودم تو سایت گران تورسیمو هستم.میخوام برم تو منطقه امریکا ولی نمیره.تو ps هم نمیزاره sign in بشم.نمیدونم چه مرگشه.هروقت وصل بشه یه چندتا عکس برات میزارم.آقای پوآرو

والا بنده آیدیم همینه.به بچه های این سایت هم که رفتیم فیفا بازی کردیم همینو داده بودم.
الان من خودم تو سایت گران تورسیمو هستم.میخوام برم تو منطقه امریکا ولی نمیره.تو ps هم نمیزاره sign in بشم.نمیدونم چه مرگشه.هروقت وصل بشه یه چندتا عکس برات میزارم.آقای پوآرو

عزیزم ، من نمیدونم ، فقط این ID ی که دادی ( MOHAMMAD-KHOSHGE ) توی PSN ثبت نشده ، شاید اشتباه دادی ...

مگه میشه PSN id شما همین باشه بعد بگه وجود خارجی نداره؟!

منم همین الان خواستم تروفیهای خودم رو با تروفیهای شما مقایسه کنم که نتیجه این بود:
3588d9t.jpg

:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or