حالا یه چیزی میگم دعوا نکنید. وقتی با سرعت زیاد میری جادش شبیه موکت میشه(البته فقط یک قسمت خاصش)
بلهبرای بازی کردن حتما باید آنلاین باشی؟ با کدوم دکمه روی دسته دوربین عوض میشه؟
منم امروز دان کردم یه دست بازی کردمحالا یه چیزی میگم دعوا نکنید. وقتی با سرعت زیاد میری جادش شبیه موکت میشه(البته فقط یک قسمت خاصش).:cheesygri
ولی خیلی بازیش خوبه.
انشااله به زودی به 1:39 میرسم.
بازم پیشرفت کردم.از 1:40:233 به 1:40:034:biggrin1:
آقا مژده.مژده مژده مژده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بالاخره رسیدم به 1:39:471:excited::excited::excited:
واقعا بازیه توپیه.پیچیدنش انقدر طبیعی هست من هی دوست دارم همش بپیچم
TCS:8
TRANSMISSION:AT
SIXAXIS
شما از Store کدوم کشور DL کردی ؟ و PSN ID شما چیه ؟
من همه تنظیماتم روی آمریکا هست.اینم آیدیم MOHAMMAD-KHOSHGEبازهم مچ گیری شروع شد.البته میخواستم به هیچ عنوان جواب شما رو دیگه ندم.
این ID وجود خارجی نداره ، یعنی تا حالا همچین ID ی Register نشده ! یکی دیگه بده ...
والا بنده آیدیم همینه.به بچه های این سایت هم که رفتیم فیفا بازی کردیم همینو داده بودم.
الان من خودم تو سایت گران تورسیمو هستم.میخوام برم تو منطقه امریکا ولی نمیره.تو ps هم نمیزاره sign in بشم.نمیدونم چه مرگشه.هروقت وصل بشه یه چندتا عکس برات میزارم.آقای پوآرو
مگه میشه PSN id شما همین باشه بعد بگه وجود خارجی نداره؟!والا بنده آیدیم همینه.به بچه های این سایت هم که رفتیم فیفا بازی کردیم همینو داده بودم.
الان من خودم تو سایت گران تورسیمو هستم.میخوام برم تو منطقه امریکا ولی نمیره.تو ps هم نمیزاره sign in بشم.نمیدونم چه مرگشه.هروقت وصل بشه یه چندتا عکس برات میزارم.آقای پوآرو