کیوان اون خدا و خرماس ولی اینطوریام که میگی نیست من همه چیزو میخوام حتی با دسته! من به زور میتونم 60 تومن بدم بازیو تهیه کنم وای به حال این که بخوام 300 تومن پول پای g25 بدم!مشکل اینه میثم جان هم خر رو میخواید هم خرما :biggrin1:
این چیزی که شما میگی عملاً با دسته زیاد جای مانور نداره، در ثانی تریگر دسته PS3 به خوبی دسته 360 نیست. بنابراین ممکنه خوب جواب نده، ولی این قضیه با فرمون و پدال خیلی فرق داره و شما با پدال هر چقدر گاز بدی یا ترمز کنی همون اندازه تاثیر داره. شک نکن درباره این.
در ثانی نمای دوربین توی کاکپیت هم تغییر میکنه، خودم امتحان نکردم ولی تو ویدیو مقایسه ای که Eurogamer گذاشته بود این عمل رو انجام میداد. یه قابلیت دیگه هم که خیلی دربارش صحبت شد استفاده از PSEye و چرخش دوربین با حرکت سر بازیکنه.
اون چیزی هم که در مورد تار بودن صفحه گفتی من والا ندیدیم.
شاید مثل کنترلر 360 نشه ولی بازم خوبه ! من امتحان کردم رو ریسینگ های دیگه و این قابلیت خیلی با ارزشه!(مثلا یه نسل جلو اومدیم اینارو که برای انگولک کردن رو دسته که نگذاشتن )
در مورد حرکت دوربین هم درست میگی من تو تنظیمات پیدا کردم میشه سرو چرخوند ولی هنوز چیزی پیدا نکردم که مثل shift و dirt 2 اونطوری بشه همه جوره سرو چرخوند (البته این اصلا مهم نیستن ولی خو این gt5 کم چیزی نیست باید همه چیز تمام باشه)
تار بودن هم جدا میبینم اگه نمیدیدم انتقاد نمیکردم شاید چشمای من مشکل داره شاید هم مشکل از تکسچر داخل ماشین هست
منم گفت آرزوی من اینه که gt5 رو در بهترین حالت ممکن ببینم مگرنه از همون زمانی که gt1 رو بازی کردم فهمیدم این فقط یه بازی نیست یه دنیاییه برای خودش
اینو هنوز تست نکردم باید تست کنمراجع به اون عکس العمل که بر اساس فشار وارده باشه ، خوب این وجود داره . الان شما با انالوگ بازی کنی میبینی هر چقدر آنالوگ رو به سمت جلو فشار بدی همون قدر شتاب به ماشین میدی ، ولی هیچوقت نمیتونی انتظاری که از پدال داری از دسته PS3 داشته باشی .
مرسی
درست میفرماییددوستان اول برید یه چیزی رو امتحان کنید بعد بیاید اینجا مطرح کنید:smile:
باید بگم که وضعیت پدال رو دسته هم داره.
چه با R2 گاز بدی چه با x.
با هر دو هر چقدر که فشار بدید همون قدر گاز میخوره.
هم میتونید تو یه سرعت تنظیم کنید هم میتونید طوری تنظیم کنید که آروم گاز بخوره.
پس وضعیت پدال گاز در دسته موجود است.(کسانی که شک دارن امتحان کنن ضرر نداره)
من رو r2 گذاشتم و درست مثل پدال گاز عمل میکنه ضربدر هم به همچنین و نه به دقت r2!
tnx
------------------------------------
بسی مسرور شدم هر چند هنوز مشکل تار بودن به چشمم میاد
آخرین ویرایش: