Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
از همه دوستان ممنونم بابت توضیحات در مورد دمو . ما که با همین توضیحات هم دیوانه شدیم ! :دی

قسمتهایی از Hands-on سایت IGN :
From damage to better visuals to a completely redone physics and driving engine, what we're going to see next year (March in Japan, TBD in North America) will be something entirely brand-new.

the Time Trial Challenge allows us to try out the new driving physics, and man, this thing handles like a dream.

it's certainly handled well and way better than any previous GT release.

The new driving model is, from what I can make of it right now, phenomenal.

در مورد محیط هم گفته :
Perhaps it's because it's a relatively flat and bland course though that's true to life for this track

عالی بود....گرافیک که واقعآ قشنگ(نمیدونم شما انتظار چی رو دارین!)..
فقط 1 بار تاثیر نور خورشید رو در حالت کاپکیت رو تیونینگ ببینین.....
گیم پلی هم واقعآ زیبا کار شده مثل یک sim واقعی..(با اونایی هستم که گیر الکی میدن...sim رو که میدونید یعنی چی!)
خوبه حالا این دمو فقط 219 مگ تشریف دارن....GT5 دیگه چه شود.
من برم رکورد بزنم بیام!

آخرین ویرایش:
والا لاقل یک سری عکس بهتر میگذاشتی از مقایسه بازی با واقعیت. توی این عکس ها هیچین زیاد هم شبیه هم نیستن. تا این لحظه عکس های جالبی از مقایسه GT با واقعیت دیده شده.
یک چیزی شبیه این: rFactor vs Real
والا پیدا نکردم ، این عکسم کیوان تو بخش اخبار گذاشته بود و چون دقیقا مربوط به پیست دمو میشد گذاشتم .
می خواستم بگم که من هم این را دانلود کرم و واقعا شگفت زده شدم. همه چیز بازی عالی هست، همه چیز. اگر ماشین باز نیستید اصلا گیر الکی ندید، لطفا. درسته گرافیک در بازی مهمه اما در یک همچین بازیی به نکات بسیار مهم تر و پرکاربردتری میشه توجه کرد و آنها را نقد کرد.
دقیقا ! منم گفتم وقتی انقدر رو فیزیک و حس رانندگی بازی کار شده یکی چجوری میتونه حواسش بره به نوع گرافیک چمن و شن .
هنوز هم اون دوستمون جواب منو نداد که چمن و شن باید چجوری باشه !
اولین چیزی که به نظر من عالی بود هندلینگ بی نهایت خوب و طبیعی بازی بود. من تقریبا تمام sim های ماشین سواری دنیا رو بازی کردم اما این یکی چیزهای جالبی داشت. پاسخ ماشین به میزان شدت گاز به خصوص سر پیچ ها عالیه و آن لرزش خودرو هم که سر پیچ و یا ترمز احساس میشه بسیار خوب و طبیعیه. گرافیک هم بسیار عالیه( لاقل در مقایسه با رقیب اخیرش یعنی FORZA 3)
من پرولوگ رو هم بازی کرده بودم اما نمی دونم چرا این بازی اینقدر بهتر شده!
باز هم دقیقا :دی امیر جان شما دیگه تو Driving Sim تبحر داری ، از منو خیلی های دیگه راجع به این سبک میدونی .
واقعا بازی خیلی پیشرف داشته ، گفتم برای بار اول که با ماشین گاز دادم تفاوت حس کردم . خیلی عالی کار شده . به نظر من مهمترین رکن همون فیزیک ِ که شگفت آور ِ .
گرافیک هم که دیگه همه میدونن !

این گاز و ترمزش خیلی دقیق کار شده.یعنی هر چقدر دکمه را فشار بدیم دقیق(یعنی خیلی دقیق:eek:)همان قدر عمل می کند.
چیز جالب دیگرش هم کنترل و فیزیک ماشینش بود سر پیچ یک بار سرعتم را کنترل نکردم چنان طبیعی از جاده خارج شد کف کردم .
با ماشین تیونینگ شده 1.44.264.(هنوز جا داره برای بهتر زدن:cheesygri)
امیر جان که دیگه استاد ما هست اما کیوان جان تو هم با فرمون بازی می کنی.
جالبه اول هر دو leaderboard پر انگلیسی بود(شاید مثل ما اکانتشون uk بوده)

آخرین ویرایش:
جالبه اول هر دو leaderbord پر انگلیسی بود(شاید مثل ما اکانتشون uk بوده)
به خاطر اینکه leaderboard این بازی مسخرس و به صورت locale فقط نشون می ده که شما چندم هستید و بستگی داره که کجا ثبت نام کنید اکانت رو.
من واقعاً بعضی از سیاست های سونی رو اصلاً درک نمی کنم برای چیه.

رکورد جدید: 1.39.943 - Tuned Car
البته رکورد مال امیرِ چون من برای رکورد زنی بازیشو نکردم.

کیوان با فرمون بازی می کنی؟:d

کیوان با فرمون بازی می کنی؟:biggrin1:

نه، ما فقیریم :( تابستون ولی میگیرم، با دسته سخته خدایی...

منم رکورد جدید زدم Tuned: 1'40.004 و معمولی: 1.52.832

میلیمتریه فاصله ها :دی
-----
اشکان ولی Leaderborad من مال همه جای دنیا رو نشون میده :confused:

نه، ما فقیریم :( تابستون ولی میگیرم، با دسته سخته خدایی...

منم رکورد جدید زدم Tuned: 1'40.004 و معمولی: 1.52.832

میلیمتریه فاصله ها :دی
-----
اشکان ولی Leaderborad من مال همه جای دنیا رو نشون میده :confused:
ما هم با دسته ایم. امیر گفت با فرمون نامردی می شه گفتم نکنه تو با فرمون بازی می کنی.:biggrin1:
مال من فقط انگلیس رو نشون می ده. اکانتتم مال انگلیسه. من الان با این رکورد تو انگلستان 703 داره نشون می ده رتبرو.

به همه بچه ها خسته نباشید میگم:)
کیوان جان من سرم درد می کنه برای این جور کارها. می دونی چرا؟ علاوه بر اینکه یک انگیزه برامون ایجاد می کنه، مهمتر از اون باعث می شه که بازیمون بهتر بشه.
از بقیه بچه ها هم که دمو رو گرفتن می خوام بیان و رکوردشونو ثبت کنند هر چند هم که با رکورد من و یا کیوان فاصله داشته باشه. اصلا مهم نیست. مهم اون دو عامل بالایی هست.
احسان جان شما را هم خیلی وقت بود ندیده بودم (اخرین بار تو لایو بود اگر یادم باشه) به هر حال خوشحال شدم از اینکه با هم برخورد داشتیم:cool:

می بینمتون

بفرمایید :دی البته دیروز تا 83 هم رسیدم ولی دیگه ملت بیش از حد حرفه ای هستن

http://tinypic.ws/images/18064782204217330457.jpg

کیوان جان من سرم درد می کنه برای این جور کارها. می دونی چرا؟ علاوه بر اینکه یک انگیزه برامون ایجاد می کنه، مهمتر از اون باعث می شه که بازیمون بهتر بشه.

آره پایه ام :دی

تو کجا 725؟من بالای هزاره رتبه ام.1.44 .هنوز تا به من برسی جا داری.:-"

من کلا با اون پیچ خوفش(همون که قبل از شروع بازیه) مشکل دارم.دو بار توقف کامل میکنم اونجا.اونجا رو چجوری رد کنم ؟

شما از روی همون خط آبی برو یه جا قرمز میشه اونجا رو تا جایی که خط قرمز هست ترمز کن راحت میتونی بپیچی.
این راهنمایی بود الان؟:دی

آخرین ویرایش:
تو کجا 725؟من بالای هزاره رتبه ام.1.44 .هنوز تا به من برسی جا داری.:-"

من کلا با اون پیچ خوفش(همون که قبل از شروع بازیه) مشکل دارم.دو بار توقف کامل میکنم اونجا.اونجا رو چجوری رد کنم ؟
شما از روی همون خط آبی برو یه جا قرمز میشه اونجا رو تا جایی که خط قرمز هست ترمز کن راحت میتونی بپیچی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or