من توی PSN اروپا به این نام پیداش کردم.
GT Academy 2010
شما وارد حروف A-Z بشو بعدش حرف G باز کن. مطمیین باش هستش.
راستی کسی میتونه وارد PSN امریکا بشه؟
واسه من همش پیغام میده شما نمی توانید از سرویس استفاده کنید.
فقط امریکا همچین پیغامی میده ولی اروپا استرالیا و ژاپن چک کردم درست بود.
اقا یکی جواب من بده درست دانلود کردم 219 mb?گرافیک بازی قرار این باشه؟ شاید من اشتباه دانلود کرده همینکه 219 mb دیگه نه؟
اسفالتش و چمنش وشن همه حال بهم زنه فقط ماشینش خوب طراحی کردن داخلشم سایه بدجور تو زوق می زنه.
اقا یکی جواب من بده درست دانلود کردم 219 mb?
در حد اون چیزایی که می گفتن نیست خیلی بزرگ نمایی کردن اسفالت چمن شن با شیفت مقایسه بکنی می فهمی در اشتباهی. هر چیم گیم پلی داشته باشه همون اندازه گرافیک هم مهمه و باید داشته باشهمن نمیدونم دوستان از چمن و شن چه انتظاری دارن ، حتما انتظار دارن از وسط چمنزار رودخونه رد بشه ، چند تا گاو و گوسفند توش بچرن ، یه خانواده هم خوش و خرم کنار هم هندوونه بخورن !
برای شن هم مثل فیلم های هالیوودی ییهو یه کاخ گم شده سر از شن در بیاره و ارواح مردگان سرگردان بشن !
البته کسی که GT رو به خاطر اینها بازی کنه و بعد از بازی کردن هیچ حرفی از فیزیک خارق العاده و پیشرفتی که داشته و شبیه ساز بودن عالیش حرفی نزنه هیچ انتظاری نمیره !
در حد کدوم چیزها . شیفت رو هم بازی کردم به اندازه کافی حالم از یه افتضاح دیگه از سری بر باد رفته Need for Speed به هم خورد . شما گفتی چمن و شن بد ِ . بیا حرفت رو ثابت کن که چمن و شن چجوری باید باشه تا خوب بشه شما کیف کنی ؟در حد اون چیزایی که می گفتن نیست خیلی بزرگ نمایی کردن اسفالت چمن شن با شیفت مقایسه بکنی می فهمی در اشتباهی. هر چیم گیم پلی داشته باشه همون اندازه گرافیک هم مهمه و باید داشته باشه
آها ، همون Opinion ات ؟من که نظر شخصیم میگم شما چشات بگیر نگاه نکن گرافیک بازی اصلا جالب نیست گیم پلی خوبه.
این رو با دلیل ، برهان و منطق جواب بده . البته اگر داری ! استفاده می کنیم که گرافیک بازی اصلا جالب نیست .گرافیک بازی اصلا جالب نیست