Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من که نظر شخصیم میگم شما چشات بگیر نگاه نکن گرافیک بازی اصلا جالب نیست گیم پلی خوبه.
با HDTV بازی میکنی ؟ والا منکه هر چی اسکرین شات از این دمو بود، دیدم .
خواهشا گرافیک فوق العاده این بازی رو با Shift مقایسه نکنید که غیر از زیر سوال بردن خودتون فایده دیگه ای نداره

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دوستان از چیه گرافیک GT5 ناراضی هستن؟ راستش منم دمو رو بازی کردم و با اینکه خیلی تابلو هست یه چیز الکی هست منو شکه کرده! (ضمنن بگم که این اولین ریسینگی هست که دارم تو این سبک بازی میکنم!)

گرافیک بازی هم عالی تر از ان چیزی هست که من حتی بگم شک ندارم!!

البته اینم بگم که اگه توی ذهنتون از گرافیک این بازی یک غول بی شاخ و دم که در حد 6 نسل آیندس ساختید و انتظار داشتید که با یک فیلم طرف باشید (هر چند دست کمی از فیلم نداره) بحث یه چیز دیگست! یعنی اینم به بلایی که سر Avatar امد دچار خواهد شد....

والا توی همین دموی 200 مگی هم وقتی من از نمای کاکپیت رفلکت محیط روی کلاه راننده رو دیدم (انم توی یک تلویزیون Full HD) واقعا کف کردم!

منم دمو رو دیدم.انصافا نمای کاکپیتت بینظیره.نورپردازیش فوق العادست.هیجان بازیه ریسینگ کاملا احساس میشه و لرزش ماشین در زمان گرفتن ترمز بسیار به جاست و مثل شیفت نیست که واقعا شورشو در اوورده بود.فقط باید بگم از نمای اطراف انتظار بیشتری داشتم.

باید بگم از نمای اطراف انتظار بیشتری داشتم.
سلام ، خوبی ؟ ! :smile:

این مقایسه پیست واقعای با محیط بازیه . شما چه انتظاری داری الان ؟ میخوای وسطش استخر بزنیم حالشو ببری ؟

آرش جان دیگه خیلی داری گیر میدی!:biggrin1: بچه ها 5-6 سال منتظر این بازی بودن.دیگه انتظار یک چمن خوب داشتن چیز بی جایی نیست.
خوب همه دارن از بازی تعریف میکنن.حالا بدی های دمو رو هم گفتن جرمه؟
راستی من هر کار کردم رد لاستیک رو آسفالتا نیفتاد.اون ردها همه از قبل بود.هر چی دستی کشیدم و چرخیدم و... نشد که نشد.
یعنی چمن و شن از Gameplay و فیزیک یک عنوان شبیه ساز رانندگی مهمتره !!
چه ربطی داره آخه؟پس بیان فیفا رو هم با گرافیک فوتبال منیجر بدن بیرون بگن شما باید محو تاکتیک بشین قیافه می خواین چیکار؟
بالاخره انتظارا بالاس.این بازی هم اسمش GT ه و قطعا هواداراش مثل خودمون انتظار بهترینها رو ازش داریم.در ضمن بهتره بهانه هم دست سایتها ندن تا امتیازات بازی بیاد پایین.:biggrin1:

البته این معلوم نیست چند درصد از بازیه نهایه!فقط گیم پلی رو میشه دید که اونم فوق العاده اس.پسر دایی 10 ساله ام هم متوجه گیم پلی فوق العاده بازی شد.جالب بود که من قبلش داشتم dirt2 بازی میکردم.اینو که ریختم گفتم به نظرت کدوم بهتر بود که اونم گفت GT.
کاکپیتم که فوق العاده اس.خودم چند دقیقه ای محو جزییات تو ماشین بودم.دلم هوای یک فرمون توپو کرد همونجا.آخ چی میشه تابستون فرمونشم بخرم؟

سلام دوستان:

ظهر که دمو رو دانلود کردم راحت بازی میکردم ولی الان میخوام وصل بشم این پیغام رو میده!

کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه

1261182299.jpg

این مطمئنا یک build قدیمی هست.
علاوه بر اینکه damage اصلا وجود نداشت(حتی به صورت یک خش و اثری بر روی کنترل ماشین)من هر کاری کردم هیچ اثری روی چمن و جاده خاکی نتونستم بگذارم و ردی رویش نیافتاد.
رد تایر بر روی خود جاده را که یکی از دوستان گفت دقت نکردم اما فردا حتما امتحان می کنم.
دوستانی که بازی کردن اون ها هم نظرشون رو بگن .

بچه ها 5-6 سال منتظر این بازی بودن.دیگه انتظار یک چمن خوب داشتن چیز بی جایی نیست.

آخه ایراد بنی اسراییلی دارید می گیرید ;).. مثلا می خواستید چمن خوش آب و رنگ باشه یا خوش قد و بالا با هیکل و ارتفاع ورزشکاری ...:confused:.
آخه چمن دیگه چه جزییاتی می خواد که شما می خواید :-"

در عجبم از سخن دوستان که میگن چمن خوب نیست یا درخت ها مثلا زیاد جالب نیستن!
مگه شما میخواید با ماشین درجا بزنید؟!!!!
گازش رو میگیرید اصلا متوجه نمیشید!

سلام ، خوبی ؟ ! :smile:

این مقایسه پیست واقعای با محیط بازیه . شما چه انتظاری داری الان ؟ میخوای وسطش استخر بزنیم حالشو ببری ؟

والا لاقل یک سری عکس بهتر میگذاشتی از مقایسه بازی با واقعیت. توی این عکس ها هیچین زیاد هم شبیه هم نیستن. تا این لحظه عکس های جالبی از مقایسه GT با واقعیت دیده شده.
یک چیزی شبیه این: rFactor vs Real

می خواستم بگم که من هم این را دانلود کرم و واقعا شگفت زده شدم. همه چیز بازی عالی هست، همه چیز. اگر ماشین باز نیستید اصلا گیر الکی ندید، لطفا. درسته گرافیک در بازی مهمه اما در یک همچین بازیی به نکات بسیار مهم تر و پرکاربردتری میشه توجه کرد و آنها را نقد کرد.
اولین چیزی که به نظر من عالی بود هندلینگ بی نهایت خوب و طبیعی بازی بود. من تقریبا تمام sim های ماشین سواری دنیا رو بازی کردم اما این یکی چیزهای جالبی داشت. پاسخ ماشین به میزان شدت گاز به خصوص سر پیچ ها عالیه و آن لرزش خودرو هم که سر پیچ و یا ترمز احساس میشه بسیار خوب و طبیعیه. گرافیک هم بسیار عالیه( لاقل در مقایسه با رقیب اخیرش یعنی FORZA 3)
من پرولوگ رو هم بازی کرده بودم اما نمی دونم چرا این بازی اینقدر بهتر شده!

خلاصه برای اینکه یک رقابت کوچولویی هم داشته باشیم بیایید رکورد های خودتون را اگر دوست داشتید برای دیگران بگذارید:
رکورد من باماشین تیونینگ شده : 1.41.807

راستی بازی 69 روز دیگه تمام می شه بشتابید!!!

موفق باشید

آخرین ویرایش:
می خواستم بگم که من هم این را دانلود کرم و واقعا شگفت زده شدم. همه چیز بازی عالی هست، همه چیز. اگر ماشین باز نیستید اصلا گیر الکی ندید، لطفا. درسته گرافیک در بازی مهمه اما در یک همچین بازیی به نکات بسیار مهم تر و پرکاربردتری میشه توجه کرد و آنها را نقد کرد.
اولین چیزی که به نظر من عالی بود هندلینگ بی نهایت خوب و طبیعی بازی بود. من تقریبا تمام sim های ماشین سواری دنیا رو بازی کردم اما این یکی چیزهای جالبی داشت. پاسخ ماشین به میزان شدت گاز به خصوص سر پیچ ها عالیه و آن لرزش خودرو هم که سر پیچ و یا ترمز احساس میشه بسیار خوب و طبیعیه. گرافیک هم بسیار عالیه( لاقل در مقایسه با رقیب اخیرش یعنی FORZA 3)
من پرولوگ رو هم بازی کرده بودم اما نمی دونم چرا این بازی اینقدر بهتر شده!

دقیقا همین ها رو دیروز با اشکان میگفتیم، واقعا نسبت به Prologue خیلی پیشرفت داشته.

خلاصه برای اینکه یک رقابت کوچولویی هم داشته باشیم بیایید رکورد های خودتون را اگر دوست داشتید برای دیگران بگذارید:
رکورد من باماشین تیونینگ شده : 1.41.807

رکورد من هم تا اینجا با ماشین Tune شده: 1.40.385 و معمولی: 1.52.094

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or