Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
رتبه اول که من الان دیدم 1.36.672 (صدم ثانیه اش دقیق یادم نیست) بود .replay و ghost اش را دانلود کردم.از روی replay اش زیاد تفاوت مشخص نیست .اما ghost اش خیلی جالب بود.هر کاری می کردم از همون پیچ اول جلو می افتاد:biggrin1:.حتما با فرمون می رفت .خیلی نرم پیچ را رد می کرد.
امیر جان نامردی اش را ول کن:cheesygri.تو بدون فرمون این هستی با فرمون برو ببین چند میشی.(این جمله شامل اشکان جان هم میشه.)
مال من هم تقریبا همه اش مال انگلیس اند.چرا مال کیوان این طوری هست.این به کنار یعنی توی اروپا غیر از انگلیسی ها ماشین باز حرفه ای نداریم.آخه اون ها که انگلیس ثبت نمی کنند.
کیوان جان الان چندی؟(رتبه)
1.43.954 داره بهتر میشه:cheesygri(ghost نفر اول را گذاشتم بهتر شد مال خودم بود شل می گرفتم)

آخرین ویرایش:
از اینکه اینقدر مشتاق هستید و تلاش می کنید بسیار خوشحال هستم. بچه ها اگر همین طوری ادامه بدید برای نسخه نهایی بسیار آماده آماده می شیم.

زیاد هم به این رنکینگ توجه نکنید. چرا که ریجنی هست. مثلا من اکانتم روی انگلیس ساختم تمام لیدربورد من انگلیسی هستن فکر کنم احسان هم همین طوره. بهترین کار اینه که همون خطی که تمام رکوردها را به تک تک و در نهایت جمعشون رو هم نشون میده بگذارید. این طور که من فهمیدم برای رکورد نهایی مجموع رکوردها مهمه.
احسنت به شما کیوان جان با این رکورد خوبت.
به سایت www.gran-turismo.com هم یک سری بزنید و لاگین کنید اونجا هم می تونید زمانهای خودتون رو مشاهده کنید.

یک سوال داشتم: آیا میشه توی gt5 مثل بقیه ماشین ها دوربین رو اطراف ماشین چرخاند و زوایای ماشین را تماشا کرد؟

به سلامتی ما هم دوتا رکورد زدیم:p خیلی باحال شده :biggrin1:

اینم یه پریویو و مقایسه هست درمورد دمو و Prologue

فیزیک

امروز فرصت کردم هم GT5p و هم این دموی تایم تریال رو بازی کنم تا تفاوت های این دو نسخه مشخص بشه
اول فیزیک بازی و لرزش ماشین در زمان سرعت یا سر پیچ ها به چشم میاد با توجه به این که فیزیک Demo در قسمتOption روی Profesional قفل شده من هم در GT5p تنظیمات رو با تنظیمات دمو Set کردم و هم با 350 Z و هم با چند تا ماشین دیگه تست کردم فیزیک دمو خارق العاده اس و پیشرفت فضایی موتور فیزیک بازی رو نشون می ده :eek:

گرافیک

بعد یه مقایسه ساده در مورد گرافیک بازی کردم البته انظار پیشرفت فضایی مثل فیزیک بازی نداشتم اما باز هم شاهد پیشرفت بی چون و چرای گرافیک بازی هستیم به خصوص در مورد مدل ماشین ها و ماشین ها درون بازی به خصوص بازتاب نور و محیط اطراف روی بدنه ماشین ها و حتی طبیعی بودن رنگ ها به میزان چشمگیری بهتر و دقیق تر شده و همچین اجرای بازی در 1080p در مقایسه با 1080i کاملا به چشم میاد برای مقایسه کافیه یه 42 اینچ براویا داشته باشین و با نسخه Prologue مقایسه کنید
واقعا خارق العاده اس :cool:

هندلینگ و فرمان پذیری

هندلینگ و فرمان پذیری ماشین ها دیگه هیچ جای بحثی باقی نمی زاره موتور جدید فیزیک به میزان قابل ملاحظه ای روی هندلینگ تاثیر داشته و تمام جزییات هنلینگ بازی باعث می شه فک پایین دهانتان با زمین برخورد کند ( فکتون میوفته )

احساس سرعت یعنی همون Sense of speed هم خیلی بهتر شده و جای تشکر داره

در کلام آخر باید بگم این دمو منو شگفت زده کرد اصلا انتظار پیشرفت به این اندازه رو نداشتم اما مثل این که باید بیشتر روی این دموی خیلی ساده و کوچیک وقت بزارم

دوستان رکورد من هم انقدر شوته که نگم بهتره!:biggrin1: (خوب این اولین بارم هست که دارم بازی میکنم!)

اما تا چند روزه دیگه خودم میام کل همتون رو میخوابونم!:biggrin1:

ماکان من درکت میکنم!!!آخه منم چنین وضعی دارم شایدم بدتر از تو :d

چجوری میشه خوب رفت؟؟؟من هرکاری میکنم در هر صورت باید برم تو چمن و خاک سر پیچا :d

ماکان من درکت میکنم!!!آخه منم چنین وضعی دارم شایدم بدتر از تو :d

چجوری میشه خوب رفت؟؟؟من هرکاری میکنم در هر صورت باید برم تو چمن و خاک سر پیچا :d
باید از رو اون خط آبی بری هر جا که قرمز شد دقیقا اندازه همون مسافت قرمز ترمز کنی بعد بپیچی...اینطوری تو چمن نمیری...:biggrin1:

سلام
ما که هرچی زور میزدیم بیشتر از 1:56 زودتر نشد:biggrin1:البته من تا دیروز داشتم فورزا میزدم و بخاطر همین واقعا مشکل دارم.با دسته ps هم شدید مشکل دارم.حالا باز گاز و ترمز رو گذاشتم رو R2 . L2 خیلی بهتر شد و تقریبا کارم راحت شده.
گرافیک و نور پردازی و جزئیات کاکپیت خیلییییییییییییییییییی عالیه:eek::eek::eek::eek::eek:
ولی گرافیک محیط و آسفالت اصلا دلچسب نیست.بعد از 5 سال انتظار گرافیک بهتری رو انتظار داشتم.البته دمیج نداشت ولی قطعا تو نسخه نهائی میاد دیگه؟:confused:البته انتظار دارم در نسخه نهائی محیط بهتر شه.

نه به خودم امیدوار شدم با دیدن رکورد های بچه ها این مال اولین بارم بود از اون موقع به بعد هر اشتباهی که میکنم حتی اگه دم خط پایان باشه رسش میدم.

یک سوال داشتم: آیا میشه توی gt5 مثل بقیه ماشین ها دوربین رو اطراف ماشین چرخاند و زوایای ماشین را تماشا کرد؟
امیر جان من هم هر کجایش را گشتم نبود .حتی تو replay هم زاویه کمی به کار رفته بود(اگر اشتباه نکنم کاکپیت بود و زاویه تلویزینی).فکر کنم چون نسخه دمو بود این طوری بود چون همه نسخه هایش اینو داشت.
اما تا چند روزه دیگه خودم میام کل همتون رو میخوابونم!:biggrin1:
ماکان رکورد چند روز دیگه ات را که میگی ؟:biggrin1:
به بچه هایی که مشکل دارند حتما توصیه می کنم replay و ghost چند نفر را حتما دانلود کنند.درسته که رتبه های بالا هستند اما باز هم از روی می تونید رد کردن پیچ ها و زمان گاز و ترمز را متوجه شوید.برای من که روی رکوردم اثر گذاشت.

من که الان به نیسان تیونینگ رکورد 1:40 رو تونسته بزنم:biggrin1:رتبم هم852
ولی رتبه ها خیلی نزدیکه مثلا چندصدم ثانیه بهتر میشه یه دفعه 100 تا میای بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or