محمد رضا mr
کاربر سایت
Chris Hinojosa-Miranda, یکی از تهیه کنندگان بازی Gran Turismo 5 اعلام کرد که این بازی در خارج از ژاپن, تابستان 2010 عرضه می شود. این در حالی است که عرضه ی بازی برای ژاپن در ماه مارچ قطعی شده بود.
او همچنین گفت که مشغول آماده شدن برای مسافرتی به آمریکا بوده که به منظور الگو برداری از مواد اولیه آن را تدارک دیده, اما به D’toid گفت که این مسافرت به منظور تهیه ی مدل برای بازی و یا DLC نبوده و فقط برای تکمیل آرشیو مواد اولیه قصد داشته به این مسافرت برود.
او همچنین در این مصاحبه یادآوری کرد که در مورد تهیه ی DLC نیز فکر می کنند اما هنوز چیزی برای اعلام وجود ندارد. در مورد تفاوت های نسخه ی ژاپنی و نسخه ی غربی نیز همین طور.
یک دمو از این بازی هفته ی آینده در PSN قرار می گیرد که به گفته ی Hinojosa-Miranda لیست کامل امکانات این دمو به زودی اعلام خواهد شد.
خبر کامل را می توانید از اینجا بخوانید.
منبع
پ.ن: اولین کامنت درباره این خبر در نوع خودش جالب بود:Fu.ck
فکر کنم قرار بود بازی اول برای ژاپن بعد برای اروپا و بعد برای منطقه آمریکای شمالی عرضه بشه. مثکه تاریخ انتشارش برای ژاپن ماه مارچ هست شاید برای اروپا بهار 2010 ریلیز میشه(البته امیدوارم!)تاریخ عرضه بازی برای منطقه آمریکای شمالی تابستان 2010 اعلام کردن !
معلوم نیست چرا انقدر کشش میدن ! ماکه دیگه هلاک شدیم !
حتما Prologueـش بوده نه نسخه نهایی.هفته پیش من تو فروشگاه نیما یه پک ارجینال دیدم روش اسم این بازیرو نوشته بود
بازی که نیومده .ولی اون چی بود؟؟؟
این دمو فقط شامل مود Time Trial میشه و تنها دو ماشین Nissan 370Z یک مدل ساده و یک مدل تیونینگ شده هست . همچنین دارای تنظیمات و آپشنهای زیادی برای تجربه رانندگی متفاوته. Leaderboard آنلاین هم درش گنجانده شده تا رکوردهاتون رو ثبت کنید .خب عکسهای و ویدیوهای زیادی از دمو منتشر شده.انگار نظرات نسبت به دمو خیلی جالب نیست.
البته من فرصت نکردم زیاد در فروم ها تحقیق کنم.
خب عکسهای و ویدیوهای زیادی از دمو منتشر شده.انگار نظرات نسبت به دمو خیلی جالب نیست.
البته من فرصت نکردم زیاد در فروم ها تحقیق کنم.
منظورم بیشتر گرافیک بود.الانه که ملت شهید پرور بریزن اینجا ادعای عجیب و قریب دوباره شروع بشه!
اصلا از روز اول نباید ذکر میشد که این دمو ـه، چون کلا هنگام مسابقه به جز ماشین خودت چیز دیگه ای تو مسیر نیست و هدف اینه برای شرکت تو مسابقه بهترین رکورد ممکن رو ثبت کنیم.
حالا با شنیدن کلمه دمو خیلی ها ذهنیت دیگه ای داشتن... ولی من یکی به همینشم راضی ام حداق دلیلی وجود داره آدم انقدر تکرارش کنه تا رکورد خوبی ثبت کنه.
این ویدئو که بیرون آمده بنظر میرسه off screen باشه چون gt5p هم اینقدر ضعیف نبود که آدم باورش بشه این gt5 هستمنظورم بیشتر گرافیک بود.
دوستان هر کس ویدیوهای بیشتری دیده لطف کنه کمی توضیح بده.
پ.ن:هرگونه فن بازی جان برکفان مایکروسافت در این تاپیک رو به شخصه گزارش میدم.
من ویدیوی سایت یورو گیمر رو دیدم.نمیدونم با اون که شما میگی یکیه یا نه ولی کیفیت ویدیو اصلا خوب نبود.این ویدئو که بیرون آمده بنظر میرسه off screen باشه چون gt5p هم اینقدر ضعیف نبود که آدم باورش بشه این gt5 هست
سورس همه سایتها یکیه ! همه این ویدیو ها یکی هستن ! ویدیو کیفیتش افتضاش! اصلا فکر کنید همچین چیزی ندیدید تا یه hd بیرون بیاد!من ویدیوی سایت یورو گیمر رو دیدم.نمیدونم با اون که شما میگی یکیه یا نه ولی کیفیت ویدیو اصلا خوب نبود.
اینم لینک ویدیو
خواهشا شکسته نفسی نفرمایید.شما مایکل شوماخر مایی عزیز:biggrin1: نوشابه 100 تومن شد:biggrin1:مرسی نیما بابت مهم کردن تاپیک :smile:
خوب فردا دمو با حجم 219 مگ روی PSN قرار میگیره و شامل مود Time Trial و اتومبیل Nissan 370Z در دو حالت معمولی و Tuning میشه .
هر سوالی ، مشکلی ، بحثی ، انتقادی راجع به این نیمچه دمو دارید هیمنجا بگید . رکورد هاتون رو هم بگید . شاید یه مسابقه بین بچه های انجمن راه انداختیم ببینیم کی بهترین راننده فروم ِ .
من که نیستم !