Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام !

sema-yamauchi.jpg

وقتی آقای Kazunori Ymauchi پدر سری بازی های Gran Turismo شروع به صحبت و مصاحبه با باشگاه های خبری می کند ، مردم پای جواب های او مینشینند تا اطلاعات جدید از عنوان بعدی او بدست بیاورند .
در خلال برگزاری نمایشگاه اتومبیل SEMA ، سایت Autoweek.com مصاحبه ای رو با آقای یامائوچی ترتیب داره که در زیر این مصاحبه رو میبینید .

Gran Turismo 5 را چه زمانی عرضه خواهید کرد ؟

ما این بازی را در ماه مارچ در ژاپن عرضه خواهیم کرد ، اما برای سایر نقاط هنوز مشخص نیست .

چه چیزی این زمان را نامشخص نگه داشته است ؟

این بیشتر به سونی آمریکا ( SCEA ) و بازاریابی آنها برای این عنوان بستگی دارد .

آیا شما با انها صحبت کرده اید ؟

وظیفه من ساخت بازی به نحو احسن است نه فروختن و تصمیم گیری راجع به بازاریابی آن !

چه چیزی و چه عاملی سبب صرف این همه وقت شده است ؟

از دیدگاه ما ساخت GT5 خیلی زمان نبرده است ، ما به GT4 نگاه کردیم ، آن را دور انداختیم و شروع به ساخت بازی از ابتدا و پایه کردیم تا عنوانی در خور نام Gran Turismo بسازیم . از زمان عرضه شماره قبلی 5 سال میگذرد و این همان زمانی است که ما برای ساخت نسخه چهارم بازی صرف کردیم .

شما در نمایشگاه SEMA هستید ، نظر شما چیه ؟

من هر سال در SEMA حضور دارم و اشتیاق کمپانی ها رو برای آوردن محصولات خود به این نمایشگاه را میبینم . در SEMA شوقی وجود دارد که نیم توان در نمایشگاه های دیگر مشاهده کرد .

آیا ماشین های SEMA نیز در GT5 خواهند بود ؟

این امکان وجود دارد .

چه تعداد اتومبیل در GT5 وجود خواهد داشت ؟

من تا به حال تعداد آن ها را شمارش نکردم . ولی هدف ما وجود 1000 ماشین در این بازیست .

آیا تمام این اتومبیل ها در دیسک بازی وجود خواهند داشت یا باید تعدادی از انها را از منابع مختلف Download کرد ؟

خیر ، همه آنها در دیسک بازی وجود خواهند داشت .

شما چگونه اتومبیل های موجود در بازی را انتخاب می کنید ؟

3 حالت در مورد انتخاب ماشین ها وجود دارد : یک اینکه ماشین هایی که ما میخواهیم ، دوم ماشین هایی که طرفداران خوهان وجود انها در بازی هستند و سوم ماشین هایی که شرکت های اتومبیل سازی خواهان وجود انها در بازی هستند .

آیا شرکتی وجود داشته که برای قرار دادن اتومبیل ساخت خود در بازی پولی بپردازد ؟

موارد مختلفی دارد که انها برای قرار دادن ماشین خود در بازی علاقه نشان می دهند ولی ما هیچگاه در جواب این علاقه ، تمایلی برای دریافت مبلغی نشان نداده ایم .

آیا این برای شما یک رسیک سوداور نیست ؟

این سبب برقراری ارتباط با آنها و بالا بردن سطح بازی می شود .

چه تعداد مسیر در بازی وجود دارد ؟

در بازی 20 محیط مختلف وجود دارد که این 20 محیط 70 جاده مختلف را تشکیل میدهند .

چه جاده هایی ؟

ما هنوز آنها را تایید نکرده ایم . در اتاقی که مصاحبه انجام می شود ، یک جاده در مرکز Tokyo دیده می شود .

آیا در بازی سیستم Damage وجود خواهد داشت ؟

بله ، قطعا . و شما در دمو می توانید شاهد آن باشید .

آیا قرار دادن این ویژگی در بازی سخت بود ؟

خیلی سخت نبود با وجود اینکه در شماره های قبلی شاهد آن نبودیم .

GT5 فقط مختص بازیکنان حرفه ای است یا تازه کارها نیز می توانند آن را تجربه کنند ؟

ما تنظیماتی در بازی قرار داده ایم برای کسانی که خواهان آموزش دیدن در رانندگی هستند . تنظیمات سختی نیز در بازی وجود دارد . همانطور که یک راننده F1 نیز می تواند از این سیستم ها اموزش ببیند . کمک راننده هایی در بازی مانند خطوط ، ABS ، ترمز خودکار وحود دارد . همچنین شما می توانید بازی خود را ضبط کنید و با دیگران با اشتراک بگذارید . اینها چیز هایی هستند که پیاده سازی ان ها سخت نیست .

GT5 دیگر چه ویژگی هایی خواهد داشت ؟

در GT5 هر ماشین شامل 400000 Polygon خواهد بود . 100 برابر چیزی که ما در GT4 دیده بودیم . در GT4 هر اتومبیل از 4000 پلیگون تشکیل شده بود . همچنین قابلیت Customize و Tuning نیز در بازی وجود خواهد داشت .

شما NASCAR و WRC را در بازی دارید ، آیا همه جاده های این دو مسابقات در بازی وجود خواهد داشت ؟

مسابقات NASCAR بسیار بزرگ است و قرار دادن همه جاده ها و ویژگی های آن در بازی غیر ممکن است . ما جاده ها و ماشین ها را انتخاب کرده ایم و درون بازی گنجانده ایم . همچنین شما میتوانید با اتومبیل های Stock در جاده هایی که جز تقویم NASCAR هم نیست مسابقه بدید . طی صحبتی که ما با NASCAR داشتیم انها مشتاق بودند که اتومبیل های خود را در جاده های دیگر هم ببیند و شما در GT5 قادر به انجام این کار خواهید بود .

آیا شما F1 و ALMS یا FIA GT را خواهید داشت ؟

ما Ferrari F1 را در بازی خواهیم داشت . راجع به ALMS و FIA GT ، ما تا به حال این دو را در GT نداشتیم ولی ماشین های زیادی از Le Mans داریم پس با این وجود اتومبیل هایی از ALMS هم در بازی وجود خواهد داشت .

آیا شما Forza Motorsport 3 رو بازی کردید ؟

من بچه ها رو میدیدم که در دفتر کار در حال انجام این بازی هستند . من هم کمی ان را بازی کردم . این بازی از بسیاری جهات شبیه Gran Turismo است و در بعضی شاخه ها نیز تفاوت بنیادی با GT دارد . این بازی کمی با یک شبیه ساز فرق دارد . شما می توانید آن را در هنگام رانندگی حس کنید .

آیا Gran Turismo 6 وجود خواهد داشت ؟

بله و شما برای دیدن آن لازم نیست همانند دیدن GT5 صبر کنید . GT5 یک چیز جدیدی ارائه داد که GT6 بر مبنای ان برنامه ریزی خواهد شد .

آیا برنامه در مورد محتواهای اضافه شونده برای GT5 دارید ؟

این امکان وجود دارد ولی هنوز نقشه ای برای این موضوع نداریم .

هزینه ساخت GT5 چقدر تمام شده است ؟

60 میلیون دلار . بازی های دیگری هستند که بیشتذ از این خرج برداشته اند ولی با توجه به اندازه و مقیاس GT5 شاید این مبلغ کم باشد .

ممنون از وقتی که در اختیار ما گذاشتید .

خواهش میکنم .

این هم متن ترجمه شده به فارسی که براتون میزارم .

خیلی از مصاحبه هایی که سایت ها و مجلات خبری با Kazunori Yamauchi خالق سری بازی های Gran Turismo انجام می دهند ، مستقیما اشاره نمی شود و به همین دلیل نمی توان جواب درستی از آنها استخراج کرد .
به همین دلیل Ryan Geddes ادیتور سایت IGN چند سوال از آقای Yamauchi در خلال نمایشگاه اتومبیل SEMA پرسیده . البته باز هم Yamauchi همیشه با تردید جواب سوال ها رو میده .

yamauchi-ign-sema-interview.jpg

اولین سوال را Geddes راجع به تعداد محیط های موجود در بازی و جاده های مشتق شده از انها پرسید که Yamauchi در جواب گفت :

" همانطور که بارها گفته ام ، در بازی 20 محیط مختلف وجود دارد که از این 20 محیط 70 جاده مشتق می شود "

Geddes در ادامه به سمت شایعات وجود Track Editor در بازی رفت .

IGN : آیا شما وجود Track Editor در بازی را نهایی و قطعی کردیده اید ؟

" چیزهایی مانند این در این مقطع زمانی قابل بحث کردن نیستند . در طول پروسه ساخت GT همواره مواردی بوده که تا نزدیک شدن به زمان عرضه هم وجود انها قطعی نبوده ، پس تا نزدیک شدن زمان عرضه بازی نمی توانیم راجع به بسیاری موارد بحث کنیم "

IGN : اگر قابلت Track Editor در بازی وجود داشته باشید ، کار شما آسان تر خواهد بود ، درسته ؟ چون به جای اینکه تیم شما جاده ها را طراحی کنند ، این را همواداران و طرفداران انجام می دهند .

[با خنده] " ما جاده های زیادی را طراحی کردیم تا از بین انها بهترین ها را انتخاب کنیم که با جزویت و دقت بالایی باشیند به همین دلیل احتمالا جاده هایی که بازیکنان طراحی خواهند کرد کمی با جاده های Original تفاوت خواهد داشت "

" خواهند کرد " ، به کار بردن فعل آینده بدون تردید [ کلمه Will در منبع ] نوید این را می دهد که این قابلیت در بازی وجود خواهد داشت . البته باز هم نمیتوان قطعی تصمیم گرفت .

بعد از آن Geddes راجع به وجود تغییرات آب و هوایی و چرخه شب و روز از Yamauchi سوال کرد و او در جواب گفت :

" به صورت تکنیکی این امکان همواره وجود دارد . وجود این قابلیت به این بستگی دارد که ما خواهان چه معنایی از بازی هستیم "

به نظر میرسد که Yamauchi هیچ علاقه ای برای بیان جزئیات بیشتر راجع به Gran Turismo 5 ندارد ، همانطور که در پاسخ به سوال Geddes که راجع به شایعات پکیجینگ بازی از او پرسید و او در پاسخ گفت :

[با خنده] " واقعا چیزهایی وجود دارد که من هنوز نمیتوانم راجع به انها صحبت کنم ، ولی توجه و زومی که شما روی مطالب راحع به GT5 می کنید ، مرا شگفت زده کرده است "

IGN : اگر قابلت Track Editor در بازی وجود داشته باشید ، کار شما آسان تر خواهد بود ، درسته ؟ چون به جای اینکه تیم شما جاده ها را طراحی کنند ، این را همواداران و طرفداران انجام می دهند .

[با خنده] " ما جاده های زیادی را طراحی کردیم تا از بین انها بهترین ها را انتخاب کنیم که با جزویت و دقت بالایی باشیند به همین دلیل احتمالا جاده هایی که بازیکنان طراحی خواهند کرد کمی با جاده های Original تفاوت خواهد داشت "
اصلا معلوم نیست Track Editor در بازی وجود خواهد داشت.:biggrin1:
از همین الان پیش بینی میکنم استاد در GDC سال اینده یک سخنرانی مفصل خواهد داشت.

ایا نسخه پرولوگ این بازی برای دونلود مجانی موجود هست؟
اگر لینکی که از کامپیوتر قابل دونلود باشه را دارید .همینجا بزارید.رجیون دستگاه پال هست

ایا نسخه پرولوگ این بازی برای دونلود مجانی موجود هست؟
اگر لینکی که از کامپیوتر قابل دونلود باشه را دارید .همینجا بزارید.رجیون دستگاه پال هست

:eek: بابا این دمو رو دیسک امده و روی PSN که هر دو فروشی هستش چون برای خودش یه بازی کامل حساب میشه ;) مجانی کجا بود . بازی های PS3 ریجیون مهم نیست براشون هر بازی که بگیری با هر ریجیونی رو اجرا میکنه فقط آپدیت های دستگاه رو باید بر مبنای ریجیون دستگاه آپدیت کنی و گرنه بازی ها اصلا مهم نیست. فقط DLC ها رو باید بر مبنای ریجیون بازیت بخری.

با عرض سلام من دیروز موفق شدم بازی gran t روی psp بازی کنم خدایش از یه نظر بد جور حالم گرفته شد و امید وارم gt5 این طور نباشه که دیگه حتی ارزش 1 بار بازی کردن رو هم نداره یعنی حقیقتآ من چشم ترسید الن میگم چرا.1.اگه دوستان عزیز gt4 رو بازی کرده باشن میدونن که تو gt4 گاراژ وجود داشت که به شما ماشین های متفاوت میفروخت ولی تو gt psp اصلا همچین چیزی وجود نداره و شده حالت کمپانی آنم با فروش random یعنی همین که هست میخوای بخر میخوای نخر:((به زبون خودمون)و در gt4 جای وجود داشت به نام worldmap که انتخاب میکردیم و جاهای متفاوتی که مسابقه بود شرکت میکردیم ولی تو gt psp سه حالت وجود داره 1.ماشینت رو انتخاب کن.2.محل مسابقه .3.بسم الله بازیو شروع کن:(که واقعا میخوره تو لب آدم فقط از gt psp گواهی نامه هاش و گرافیکش مونده بود همین:(.حالا شاید همه بگن آخه gt psp چه ربطی داره به gt 5 منم از همین بی ربطیش میترسم که بالاخره این بازی برای sony هست و نزدیک ریلیس هم هست کارگردان gt psp همین کارگردان gt5 هست و تقریبا همین تیم هم روش کار کرده اگه ایده همین کارگردان تو gt5 حاکم باشه من که دستو پام میلرزه بعد 4 یا 5 سال بخوام فقط اسم gt رو بخرم.من امیدوارم عین همون Gt4 بازی(gt5) واسه من خاطره موندنی بشه و sony مثل capcom که سری re رو خراب کرد و بقول خودشون نو آوری کردن:(همچین بلای سر gt 5 نیاد که از موضوع اصلی بازی دور بشن و به گرافیک بیشتر بپردازن.

آخرین ویرایش:
با عرض سلام من دیروز موفق شدم بازی gran t روی psp بازی کنم خدایش از یه نظر بد جور حالم گرفته شد و امید وارم gt5 این طور نباشه که دیگه حتی ارزش 1 بار بازی کردن رو هم نداره یعنی حقیقتآ من چشم ترسید الن میگم چرا.1.اگه دوستان عزیز gt4 رو بازی کرده باشن میدونن که تو gt4 گاراژ وجود داشت که به شما ماشین های متفاوت میفروخت ولی تو gt psp اصلا همچین چیزی وجود نداره و شده حالت کمپانی آنم با فروش random یعنی همین که هست میخوای بخر میخوای نخر:((به زبون خودمون)و در gt4 جای وجود داشت به نام worldmap که انتخاب میکردیم و جاهای متفاوتی که مسابقه بود شرکت میکردیم ولی تو gt psp سه حالت وجود داره 1.ماشینت رو انتخاب کن.2.محل مسابقه .3.بسم الله بازیو شروع کن:(که واقعا میخوره تو لب آدم فقط از gt psp گواهی نامه هاش و گرافیکش مونده بود همین:(.حالا شاید همه بگن آخه gt psp چه ربطی داره به gt 5 منم از همین بی ربطیش میترسم که بالاخره این بازی برای sony هست و نزدیک ریلیس هم هست کارگردان gt psp همین کارگردان gt5 هست و تقریبا همین تیم هم روش کار کرده اگه ایده همین کارگردان تو gt5 حاکم باشه من که دستو پام میلرزه بعد 4 یا 5 سال بخوام فقط اسم gt رو بخرم.من امیدوارم عین همون Gt4 بازی(gt5) واسه من خاطره موندنی بشه و sony مثل capcom که سری re رو خراب کرد و بقول خودشون نو آوری کردن:(همچین بلای سر gt 5 نیاد که از موضوع اصلی بازی دور بشن و به گرافیک بیشتر بپردازن.
دوست عزیز اینی که شما بازی کردی نسخه PSP بازیه و هیچ ربطی به Gran Turismo 5 نداره .
GT PSP زمین تا آسمون با GT5 فرق خواهد داشت همونطور که PSP با PS3 زمین تا آسمون فرق داره .
GT PSP هم تاپیک مجزا داره ، لطفا هر بحثی دارید اونجا انجام بدید !

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اینی که شما بازی کردی نسخه PSP بازیه و هیچ ربطی به Gran Turismo 5 نداره .
GT PSP زمین تا آسمون با GT5 فرق خواهد داشت همونطور که PSP با PS3 زمین تا آسمون فرق داره .
GT PSP هم تاپیک مجزا داره ، لطفا هر بحثی دارید اونجا انجام بدید !

حالا شاید همه بگن آخه gt psp چه ربطی داره به gt 5 منم از همین بی ربطیش میترسم که بالاخره این بازی برای sony هست و نزدیک ریلیس هم هست کارگردان gt psp همین کارگردان gt5 هست و تقریبا همین تیم هم روش کار کرده اگه ایده همین کارگردان تو gt5 حاکم باشه من که دستو پام میلرزه بعد 4 یا 5 سال بخوام فقط اسم gt رو بخرم.من امیدوارم عین همون Gt4 بازی(gt5) واسه من خاطره موندنی بشه و sony مثل capcom که سری re رو خراب کرد و بقول خودشون نو آوری کردن:(همچین بلای سر gt 5 نیاد که از موضوع اصلی بازی دور بشن و به گرافیک بیشتر بپردازن

کامل بخونید بعد خودتو متوجه محتوای حرف من میشید.که منظورم چیه.در ضمن میدونم چه بازی بازی کردم MARIO نبود gt بود فرق بین بازیهارو تشخیص میدم. من گفتم psp کجا ps3 کجا.ولی gt مال sony هست کارگردان همونه ایده همونه من فقط تحلیلم از بازی رو نوشتم.فن بازی هم در نمیارم فقط میگم نکنه بلای سر gt5 بیاد با بعضی از ایده های مزخرف .یا کم و زیاد کردن قسمتهای بازی همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or