Download off کاربر سایت Oct 20, 2009 #455 WOW باز کف و خون قاطی کردم هر موقع یه خبری از GT5 میشه یه شوکی بهم وارد میشه. آخرین ویرایش: Oct 20, 2009
db07 کاربر سایت Oct 20, 2009 #456 3 تا خدا رو شکر که با pes2010,ac2.mw2 عرضه نمیشه اگه میشد رسما ورشکست میشدیم.
GrAy MooN کاربر سایت Oct 21, 2009 #458 این 3 تا که تو هر 3 تاش خود بازی نیست. فکر کنم یکی دو تا برای پشت صحنه ساخت و از اینجور چیزا باشه
Nima مدیر انجمن Oct 21, 2009 #459 نوشته شده توسط Alireza_PS3: 3 CD ???!!!!؟؟؟؟ مطمعنی ؟؟؟!!! بیشتر... البته خدابیامرز Final Fantasy های PS1 روی 4 تا CD عرضه میشدند 3 تا که جای خود دارد . GT5 عکس ماشین هاش رو شاید بشه روی 3 تا CD جا داد ...
نوشته شده توسط Alireza_PS3: 3 CD ???!!!!؟؟؟؟ مطمعنی ؟؟؟!!! بیشتر... البته خدابیامرز Final Fantasy های PS1 روی 4 تا CD عرضه میشدند 3 تا که جای خود دارد . GT5 عکس ماشین هاش رو شاید بشه روی 3 تا CD جا داد ...
Ἁlireza کاربر سایت Oct 21, 2009 #460 نوشته شده توسط hotman1234: این 3 تا که تو هر 3 تاش خود بازی نیست. فکر کنم یکی دو تا برای پشت صحنه ساخت و از اینجور چیزا باشه بیشتر... مگه فیلمه ؟؟!!! البته خدابیامرز Final Fantasy های PS1 روی 4 تا CD عرضه میشدند 3 تا که جای خود دارد . GT5 عکس ماشین هاش رو شاید بشه روی 3 تا CD جا داد ... بیشتر... اینو خوب اومدی ! آخه اگر هم بگیم اشتباه لپی بوده بازم نمیشه ! روی 3 BD !!!???؟؟؟ ولی فکر کنم رو 1 BD 50 GB بریزن !
نوشته شده توسط hotman1234: این 3 تا که تو هر 3 تاش خود بازی نیست. فکر کنم یکی دو تا برای پشت صحنه ساخت و از اینجور چیزا باشه بیشتر... مگه فیلمه ؟؟!!! البته خدابیامرز Final Fantasy های PS1 روی 4 تا CD عرضه میشدند 3 تا که جای خود دارد . GT5 عکس ماشین هاش رو شاید بشه روی 3 تا CD جا داد ... بیشتر... اینو خوب اومدی ! آخه اگر هم بگیم اشتباه لپی بوده بازم نمیشه ! روی 3 BD !!!???؟؟؟ ولی فکر کنم رو 1 BD 50 GB بریزن !
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Oct 21, 2009 #463 (اینا عشق شوق بودن!) وای این دیگه چیه؟؟؟خداییش اینا رو میبینم میرم فضا خیلی خوفه!!!
A Astiak کاربر سایت Oct 21, 2009 #465 نوشته شده توسط akiba: (اینا عشق شوق بودن!) وای این دیگه چیه؟؟؟خداییش اینا رو میبینم میرم فضا خیلی خوفه!!! بیشتر... فقط باید یه نکته رو بگم که اینا که میبینید یه چیزی مثل Replay هستند ، یعنی توی بازی اینجوری نخواهد بود ، البته تفاوت فاحشی هم نخواهد داشت . ممنون اصلان جون بابت عکسها .
نوشته شده توسط akiba: (اینا عشق شوق بودن!) وای این دیگه چیه؟؟؟خداییش اینا رو میبینم میرم فضا خیلی خوفه!!! بیشتر... فقط باید یه نکته رو بگم که اینا که میبینید یه چیزی مثل Replay هستند ، یعنی توی بازی اینجوری نخواهد بود ، البته تفاوت فاحشی هم نخواهد داشت . ممنون اصلان جون بابت عکسها .