Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من که خریدم فروشنده بهم گفت باید اکانتت (کشوری که انتخاب کردی)با کشور بازیت یکی باشه!!!

من از ebay خریدم!

اکانتم ریجن 2ئه بازیمم ریجن 2ئه :( پس مشکل چیه؟

البته شاید اونو تو آنلاین خود بازی باید زد که برا اون باید آپدیت کنم و با این سرعت یه 2-3 قرنی طول میکشه

---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

آها یافتم الان رفتم نت گردی کردم دیدم فقط مشکل من نیست و همه اینجورین اونم برا اینه که یکیش DLCهاست یکیش برا Academy Edition Challenge هستش که از 1/1/2013 میشه کد رو استفاده کرد یعنی 3 روز دیگه

---------- نوشته در 11:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن بازی Region Lock هستش
(آخه نمیدونم چرا بازی رو Region Lock میکنن مگه مردم آزارن؟)

اکانتم ریجن 2ئه بازیمم ریجن 2ئه :( پس مشکل چیه؟

البته شاید اونو تو آنلاین خود بازی باید زد که برا اون باید آپدیت کنم و با این سرعت یه 2-3 قرنی طول میکشه

---------- نوشته در 11:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

آها یافتم الان رفتم نت گردی کردم دیدم فقط مشکل من نیست و همه اینجورین اونم برا اینه که یکیش DLCهاست یکیش برا Academy Edition Challenge هستش که از 1/1/2013 میشه کد رو استفاده کرد یعنی 3 روز دیگه

---------- نوشته در 11:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن بازی Region Lock هستش
(آخه نمیدونم چرا بازی رو Region Lock میکنن مگه مردم آزارن؟)

خوب من که یه 5 روز دبگه هنوز وقت دارم

برای دیدن ورژن بازی برید به گیم دیتای بازی,اگه ورژن 1 باشه چیزی نشون نمیده

دوست عزیز من برای آپدیت رفتم سایت store.brewology.com
اونجا قسمت آپدیت به فرض جی تی 5 چنتا ورژن گذاشته شامل BCAS20108 و BCUS9814 و BCES00569
الان سوال من اینه که از کجا متوجه بشم که آپدیت مناسب برای من کدوم؟
چون کنسول کپی خور و نمیخوام مستقیم به نت وصل شم چون تجربه خوبی ندارم!
ممنون از راهنماییتون:x

خیلی راحت!! برید تو مولتی من , رو اسم بازی که برید ID‏ رو میزنه که به احتمال زیاد باید BCES00569 باید باشه!!

والا من که چیزی پیدا نکردم
حالا همینی که شما گفتی رو دان میکنم..
اشتباه باشه نصب میشه یا بازی از کار میوفته؟

ببین دوست عزیز,شما وقتی داخل مولتی من میری رو کاور هربازی,اسم اون بازی زیرش نوشته درسته?خب کد آیدیشم زیر اسمشه دیگه, تازه اگه از سیوت(GT5) کپی بگیری تو فلش بریزی تو PC,اسم پوشه کد آیدی هستش!

ببین دوست عزیز,شما وقتی داخل مولتی من میری رو کاور هربازی,اسم اون بازی زیرش نوشته درسته?خب کد آیدیشم زیر اسمشه دیگه, تازه اگه از سیوت(GT5) کپی بگیری تو فلش بریزی تو PC,اسم پوشه کد آیدی هستش!

ممنون دوست عزیز خیلی کمکم کرد:)
اما تا چه ورژنی میشه GT5 رو آپدیت کرذ؟برای کنسول کپی خور

بالاخره آپدیت کردم

هرکی بازی رو کپی داره توصیه میکنم بره اورجینالشو بخره وآپدیت کنه

همه ماشینای DLC هارو بهمداد29 تا ماشین که اون ردبول آخریه هم توشه

بعد تو اون Season Eventاش کلی مسابقه هیجان انگیز داره که نیم میلیون نیم میلیون بهت پول میده اگه اول بشی با کلی هم EXP

سلام دوستان
کنسول منم کپی خوره 3.55 هستش ولی Gt5رو اورجینال دارم من تا 1.9 آپدیت کردم بعدش ترسیدم دیگه چون سایته زده بود از این به بعد 3.55 رو رد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or