Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
بوگاتی که 400 و خورده ای میره
جهت اطلاع میگم تو پیست تا 418km تستش میکنن برای مشتری رو 407km قفل شده ، Super Sport هم از 30 تا 5 تاش یعنی Super Sport WRE میتونه تا 435km بره 25 تای باقی مونده هم رو 415km قفل شده !

آخرین ویرایش:
جهت اطلاع میگم تو پیست تا 418km تستش میکنن برای مشتری رو 407km قفل شده ، Super Sport هم 5 تاش یعنی WRE میتونه تا 435km بره 25 تای باقی مونده هم رو 415km قفل شده !

آره مشتنداشو زیاد دیدم اما چون دقیق نمیدونستم کدوم مدلش چه سرعتی میره کلی گفتم

به ٠-١٠٠ و maxspeed زياد توجه نكنيد اينقد پي اعدادي كه به درد مسابقات drag ميخوره نيوفتيد :d

همين بوگاتي با ٠-١٠٠ زير 2.5 در صورت تيون توي gt و ماكسيمم سرعت ٤٣٨ كه من باش تو la sarthe رفتم توي پيست در براي ferrari f458 italiya يا ferrari 599gt محو ميشه اصلا توي نمودار نميوفته مثلا ٦٢٠ اسب بخار كجا ١٢٨٠ اسب بوگاتي تيون كجا اما توي واقعيت ٤٥٨ به خاطر خيلي دلايل سريعتره

توي پيست و واقعيت اون چيزي كه مهمه سرعت پيچ توي كرنر هاست و پيچ هارو بتوني با چه سرعتي بپيچي - الان نمونه ميگم توي نوربرگرينگ بوگاتي باهاش من گمونم حدوداي ٧ دقيقه رفتم - اما يه ماشين فرمول ١ مثلا f2007 كه ٠-١٠٠ اش هم ن ٢.٥ هست ماكسيمم سرعتشم به سختي 340 تاست نوربًگرينگ رو توي ٥:٠٨ هم تونستم برم با خطا البته :d 2 دقيقه فاصله وحشتناكه و نشون ميده شما به اعداد و ارقام drag نبايد توجه كنيد

دقیقا
همین یکی از دلایلیه که من از بوگاتی بدم میاد چون فقط تو مسابقه درگ خوبه توی پیچ که بیوفته زیاد جالب نیست

F1 که وقتی مسابقاتش رو میبینم فک میکنم زدن رو دور تند فیلم

راستی کسی تونسته ته سرعت Pagani Zonda R رو پیدا کنه؟ خیلی برام سواله که چقدره؟!!!

راستی منم GTم رو سفارش دادم تا یه ساعت دیگه میرسه دستم :x

البته نصف پولشو از شما میگیرم چون همش تقصیر شماست که من هوایی شدم :|

به ٠-١٠٠ و maxspeed زياد توجه نكنيد اينقد پي اعدادي كه به درد مسابقات drag ميخوره نيوفتيد :d

همين بوگاتي با ٠-١٠٠ زير 2.5 در صورت تيون توي gt و ماكسيمم سرعت ٤٣٨ كه من باش تو la sarthe رفتم توي پيست در براي ferrari f458 italiya يا ferrari 599gt محو ميشه اصلا توي نمودار نميوفته مثلا ٦٢٠ اسب بخار كجا ١٢٨٠ اسب بوگاتي تيون كجا اما توي واقعيت ٤٥٨ به خاطر خيلي دلايل سريعتره

توي پيست و واقعيت اون چيزي كه مهمه سرعت پيچ توي كرنر هاست و پيچ هارو بتوني با چه سرعتي بپيچي - الان نمونه ميگم توي نوربرگرينگ بوگاتي باهاش من گمونم حدوداي ٧ دقيقه رفتم - اما يه ماشين فرمول ١ مثلا f2007 كه ٠-١٠٠ اش هم ن ٢.٥ هست ماكسيمم سرعتشم به سختي 340 تاست نوربًگرينگ رو توي ٥:٠٨ هم تونستم برم با خطا البته :d 2 دقيقه فاصله وحشتناكه و نشون ميده شما به اعداد و ارقام drag نبايد توجه كنيد
سریعتر بودن یه بحثه هندلینگ هم یه بحث دیگه تو شتاب اولیه ، ثانویه و حداکثر سرعت هیچ ماشینی (البته کلاس F1 رو استثنا در نظر میگیریم فقط تفاوت وزنشون رو با کلاس های دیگه مقایسه کنیم تمومه) به اندازه Veyron یا SSC Ultimate Aero توانایی نداره (قاعدتا خودت میدونی گشتاور وحشتناکی دارن) ولی همونطور که گفتی یه فرق اساسی هست اگه مسیر مستقیم باشه هیچ کدوم از ماشینا به گرد پای این 2 تا هم نمیرسن ولی اگه مسیر پیچ و خم زیاد داشته باشه فرقش میشه زمین تا آسمون مثلا با همین Veyron بخوای یه پیچ رو دور بزنی باید ماشینو خاموش کنی یه چتر نجات هم ببندی پشتش بلکه بتونه پیچ رو رد کنه ولی ماشینای دیگه عین کره و پنیر رد میشن ! :d

آخرین ویرایش:
همون دیگه رامین اصلا بدمصب اعصاب آدم خورد میشه با بوگاتی,انگار رو یخ رانندگی میکنی!!

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچه ها
یه سوال
از کجا باید ورژن یا همون نسخه ی بازی رو بفهمم؟
روی پوشه بازی فقط اسم بازیو نوشته
برای آپدیت میخوام...

شما برو رو قسمت گیم دیتای بازیها ,اونجا رو دیتای Gt‏ مثلث بزن اطلاعاتشو نگاه کن

هوراااااا بازی آمد . . . . . . اما الان داره نصب میکنه چقدر هم طول میکشهههههههههه

راستی دوتا کد توش داره یکیش برا آنلاینه اون یکی برا DLC ها؟؟؟؟؟ آخه اینی که آورده زبان دفترچه و قاب به زبون تیسلامشسنبتلاشکنبتل یه نمیفهمم چی نوشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or