جهت اطلاع میگم تو پیست تا 418km تستش میکنن برای مشتری رو 407km قفل شده ، Super Sport هم از 30 تا 5 تاش یعنی Super Sport WRE میتونه تا 435km بره 25 تای باقی مونده هم رو 415km قفل شده !بوگاتی که 400 و خورده ای میره
آخرین ویرایش:
جهت اطلاع میگم تو پیست تا 418km تستش میکنن برای مشتری رو 407km قفل شده ، Super Sport هم از 30 تا 5 تاش یعنی Super Sport WRE میتونه تا 435km بره 25 تای باقی مونده هم رو 415km قفل شده !بوگاتی که 400 و خورده ای میره
جهت اطلاع میگم تو پیست تا 418km تستش میکنن برای مشتری رو 407km قفل شده ، Super Sport هم 5 تاش یعنی WRE میتونه تا 435km بره 25 تای باقی مونده هم رو 415km قفل شده !
سریعتر بودن یه بحثه هندلینگ هم یه بحث دیگه تو شتاب اولیه ، ثانویه و حداکثر سرعت هیچ ماشینی (البته کلاس F1 رو استثنا در نظر میگیریم فقط تفاوت وزنشون رو با کلاس های دیگه مقایسه کنیم تمومه) به اندازه Veyron یا SSC Ultimate Aero توانایی نداره (قاعدتا خودت میدونی گشتاور وحشتناکی دارن) ولی همونطور که گفتی یه فرق اساسی هست اگه مسیر مستقیم باشه هیچ کدوم از ماشینا به گرد پای این 2 تا هم نمیرسن ولی اگه مسیر پیچ و خم زیاد داشته باشه فرقش میشه زمین تا آسمون مثلا با همین Veyron بخوای یه پیچ رو دور بزنی باید ماشینو خاموش کنی یه چتر نجات هم ببندی پشتش بلکه بتونه پیچ رو رد کنه ولی ماشینای دیگه عین کره و پنیر رد میشن ! :dبه ٠-١٠٠ و maxspeed زياد توجه نكنيد اينقد پي اعدادي كه به درد مسابقات drag ميخوره نيوفتيد :d
همين بوگاتي با ٠-١٠٠ زير 2.5 در صورت تيون توي gt و ماكسيمم سرعت ٤٣٨ كه من باش تو la sarthe رفتم توي پيست در براي ferrari f458 italiya يا ferrari 599gt محو ميشه اصلا توي نمودار نميوفته مثلا ٦٢٠ اسب بخار كجا ١٢٨٠ اسب بوگاتي تيون كجا اما توي واقعيت ٤٥٨ به خاطر خيلي دلايل سريعتره
توي پيست و واقعيت اون چيزي كه مهمه سرعت پيچ توي كرنر هاست و پيچ هارو بتوني با چه سرعتي بپيچي - الان نمونه ميگم توي نوربرگرينگ بوگاتي باهاش من گمونم حدوداي ٧ دقيقه رفتم - اما يه ماشين فرمول ١ مثلا f2007 كه ٠-١٠٠ اش هم ن ٢.٥ هست ماكسيمم سرعتشم به سختي 340 تاست نوربًگرينگ رو توي ٥:٠٨ هم تونستم برم با خطا البته :d 2 دقيقه فاصله وحشتناكه و نشون ميده شما به اعداد و ارقام drag نبايد توجه كنيد
سلام بچه ها
یه سوال
از کجا باید ورژن یا همون نسخه ی بازی رو بفهمم؟
روی پوشه بازی فقط اسم بازیو نوشته
برای آپدیت میخوام...
ان شاالله چرخ ردبول واست بچرخه!! آکادمیه دیگه فرشاد?