ramin cybran
کاربر سایت
رامین الان تو اورجینال میزنی ?اگه کپی میزنی خب برو آکادمی رو بگیر! در مورد اون تنظیم هم من تا حالا ندیدمش! در واقع به چشم نخورده
باو خوب تو مشهد من كسيو ندارم اكادمي داشته باشه - اره من كپي ميزنم ديگه:d
اخرين گزينه بعد از asm اونه عزيز
آره این ABS خاموش بشه خیلی بد میشه
اما من اونموقع یکی از دوستامو میدیدم ماشین رو تو سخت ترین حالت ممکن رانندگی میزاشت و میرفت من فکم افتاده بود از اون موقع دیگه منم گفتم تمرین کنم ببینم چجوری میشه
البته رو ماشینایی مثل RedBull نمیشه چون با سرعت نور میرن و اگه میخوام ABS خاموش باشه پس باید از دو کیلومتر قبل از پیچ ترمز کنی
تنها نکته راجع به ABS خاموش اینه که نباید موقع پیچ ترمز کنی وگرنه همونی که گفتی میشه ماشین لیز میخوره
من امروز نشد اما شنبه میرم همون GT 5 Academy Edition رو میگیرم میام ببینم چیا تغییر کرده
یه چیزایی در حد شایعه شنیده بودم که جدیدا سونی گفته PS3 دارای کپی هم از این به بعد میتونن آنلاین بیان. همون در حد شایعست؟
بزار يه چيز بگم لذت ببري و اونم موتور هاي ٢.٤ ليتري ٨ سيلندر فرمول ١ كه با تنفس طبيعي بدون توربو شارژ تا ٧٥٠ اسب قدرت توليد ميكنن(موتور هاي aspirated محدود به ١٨٠٠٠ دور تازه)- اگرFIA اجازه نصب توربو شارژ ميداد اين موتور ها تا١٢٧٠ اسب نيرو ميتونستن توليد كنن
موتور ٨ ليتري ١٦ سيلندر بوگاتي از اين كارا نميتونه بكنه:d اين با حجم سيلندر هاي ٢.٤ ليتري كمتر از ١/٣ حجم اون ميتونه اونقدر نيرو توليد كنه
نسبت قدرت به وزن ماشين هاي فرمول ١ طوريه كه ميتونن زير١ ثانيه ٠-١٠٠ داشته باشن اما به خاطر خيلي دلايل ماشين ها قدرتشون توي سرعت هاي 120-270 كيلومتر در ساعت به سيستم انتقال ارسال ميشه چون فرمول ١ ها ميانگين توي اين سرعت ها حركت ميكنن
يامائوچي رفت پيش طراح هاي فرمول ١ ردبول كه موفق ترين ها در دنيان ازشون خواست اگر محدوديت هاي FIA نبود سريعترين اتوموبيلي كه ميتونستيد بسازيد چي بود؟؟
اوها بعد از مدت ها طراحي x1 machine رو طراحي كردن كه توي بازي ميبينيد
موتور٣ ليتري v6 كه توي 15000 دور حدود 1550 اسب نيرو توليد ميكنه- چون محدوديت هاي فيا نبوده فاصله چرخ هارو نسبت به فرمول ١ زياد كردن و روي اونها aero part گزاشتن تا ماشين نهايت ايروديناميك براي سرعت هاي بالا رو داشته باشه
اين ماشين باوزن ٥٤٥ كيلو به لطف downforce وحشتناك به سرعت٤٨٠ كيلومتر هم ميتونه برسه و ٠-٢٠٠ اش تنها ٣ ثانيه است و كاملا قابل ساخته- فقط مشكل اينه كه تا 8g به راننده ها فشار وارد ميشه كه ممكنه خون رو از مغذشون خالي كنه سر پيچ ها
كلي چيز ديگه هم ميشه گفت- فقط سوال اينجاست كي جز استاد يامائوچي ارزش اين كار رو ميدونسته؟؟
همين هاست كه gt رو ممتاز ميكنه- نه ٤ تا اديتور كه به خاطر وجود ماشين هاي استاندارد به فورزا امتياز بيشتر بدن خيليا اينجا واسه ما جشن بگيرن
اينا بياد برن با امتياز خوش باشن
البته فورتزا هم فوقولادست و در اين شكي نيست اما gt هم يه فرمول١ و ردبول و رالي هاش به كل مجموعه بازي هاي ماشين ديگه مي ارزه
آخرین ویرایش: