Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
مرسدس آکادمی رو اگه با دسته طلا بگیره کسی بدون پادشاه GT‏ هستش! چون با دسته میشه گرفت ولی بسیار بسیار سخته!
ما كه با دسته بازي ميكرديم رسما صاف ميشديم:| ولي خوب نقره گرفتم:d حالا پادشاه نشد فكر كنم با نقره نگهبان پگهباني بشيم:d

رامین اگه اون Replay‏ که گذاشتم رو میدیدی بهتر میرفتی? توی دور اول اولین پیچ رو بدون ترمز باید بری,اختلاف دور دوم هم درحد دو سه ثانیه اس,

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

امیرحسین تو که سرور ما هستی داداشم !! من فقط مرحله اول رو تونستم طلا بگیرم !! بقیه فعلا نقره

خواهشا كشكي بهانه نياريد هيچكس تو دنيا با دسته نتونسته طلا كنه
ارمان جان با دسته پلات كردن
همينجور ferooz-gt

منم 2 صفحه است دارم همینو میگم اصلا لذت بازی با دسته بازی کردنه :d
دم این رفیقمونم گرم
بلاخره اسمش آرمانه :>:d

ای خدایان دست فرمون وقتی بازی رو داخل پیست سیو می کنم (24 ساعته) چطور میتونم ادامش بدم ؟ از بد روزگار یا اینترنت داغون یا بی پولی نمی تونیم باهم بازی بکنیم ببینم طلاهای کدوممون زردترههههه

اقا داماد دقیقا همین کارو کردم ولی تو فلش کپی نکردم سیو بازی که نپریده که بخوام کپی کنم من تا حالا با سیو داخل پیست بازی نکردم یعنی نمی دونم چه گزینه ای برای ادامه داره

اینجوری نگو یه جوری شدم!! از بازی که اومدی بیرون,دفعه بعد خواستی بری تو بازی خودش مستقیم میره تو مرحله ! از من بهت نصیحت همیشه یه بکاپ از سیوت داشته باش

خواهشا كشكي بهانه نياريد هيچكس تو دنيا با دسته نتونسته طلا كنه
ارمان جان با دسته پلات كردن
همينجور ferooz-gt

اگر بدون استفاده از glitch اين چلنج اين كارو كرده - يا ابرفرض - اعجوبه ان اينا ديگه :-s اخه چطور ميشه سوزوكارو بدون دسته طلا كرد

البته رفقا اينو بگم يه glitch هست كه شما ميتوني باهاش هر ٣ تاشو مثل اب خوردن طلا كني :)). فيلماش توي يوتيوب هم هست :d

مهدي:

مهدي جان من كلا تو قاموسم ترمز نيست :d من خيلي شبيه فيلم كمكي خود بازي ميرم. من جايي كه تايم كم ميارم احتمالا اخرين پيچ سوزوكاست - همونجا كه ٢ پيچ تند بك هم قبل خط پايان داره :d مشكل من نداشتن تنظيمات control sensivity هه كه توي ورژن ابتدايي من نيست - اگه ميبود راحت ٢ sec بهتر ميرفتم چون توي مار پيچ بعد پيچ اول بدون ترمز ميتونستم برم اما چون ماشين understeer داره بايد ٣ تا ترمز بگيرم :(

البته اينم بگم تاحالا ١ بار هم تا اخرش نرفتم ببينم اصلا مدال ميده يا نه :d

خب رامین چه glitchی ! بگو ما هم استفاده کنیم دیگه, در مورد تنظیمات بگم که من با دیفالت رفتم !!

خوب مال من ديفالت sensivity هم نداره - من alonso driving style دارم :)). عاديش vettel style هه - با oversteer راحتم- كلا چون اعصاب ندارم خيلي اذيت ميشم ميخوام هم بار اولي كه ٢ دور سالم ميزنم چلنج رو بگيرم

مشكل اينه كه تا حالا ١ بار هم تا اخرش نرفتم :))

Glitch esh يه فيلم توي يوتيوب هست براي هر مپ يه گليچ داره كه باهاش توي 30 ثانيه 2 دور ميزني :))

اين واسه سوزوكا

http://m.youtube.com/#/watch?v=kXWgyAJTpik

اينم واسه نوربرگرينگ

http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=_ygp259pQ8k

آخرین ویرایش:
خب چرا خودت از این روش استفاده نمیکنی? منکه نمیتونم لینکارو ببینم

---------- نوشته در 10:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

رامین نمیتونی اینارو یه جوری دانلود کنی?!! بابا بزار طلاییش کنیم دیگه!

خب چرا خودت از این روش استفاده نمیکنی? منکه نمیتونم لینکارو ببینم

---------- نوشته در 10:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

رامین نمیتونی اینارو یه جوری دانلود کنی?!! بابا بزار طلاییش کنیم دیگه!

اهه مهدي جان با هيتلر كش ببينش ديگه هيتلر كش نداري:D

با هيتلر كش نگاه كن همون اول با سرعت ميره توي يه قسمتي از ديوار بعد ميره داخلش اصلا يه وضعيه :))

راستي جواب اين سوالمو ندادين - الان توي اخرين اپديت ها هم بري توي چمن disqualified ميشه؟؟ يا كرنر هار ببريم؟؟ يا پنالتي ميده؟؟

باو حالا چرا جدو میاری وسط !! باشه منتظرتم,البته فک کنم با آپدیت جدید دیگه نشه!! اونطور که تو مثال زدی,بنظرم طرف میره تو چمن و ماشین از اونور مسیر درمیاد آره?به حالت chost‏ درمیاد?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or