Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
آره اما 20 میلیونه پولشو من دارم از اول شروع میکنم (پول = 20 هزارتا :d )

این مسابقات ردبول که راجع بهش میگفتین کجاست؟؟ من نیافتمش آپدیتشم 2.02 هستش میخواستم آپدیت کنم اینترنتم سرعت باقالی داشت

هوراااااا بازی آمد . . . . . . اما الان داره نصب میکنه چقدر هم طول میکشهههههههههه

راستی دوتا کد توش داره یکیش برا آنلاینه اون یکی برا DLC ها؟؟؟؟؟ آخه اینی که آورده زبان دفترچه و قاب به زبون تیسلامشسنبتلاشکنبتل یه نمیفهمم چی نوشته
فایلهای نصبی روی هم چند گیگ از فضای روی هاردت رو گرفته؟

آره اما 20 میلیونه پولشو من دارم از اول شروع میکنم (پول = 20 هزارتا :d )

این مسابقات ردبول که راجع بهش میگفتین کجاست؟؟ من نیافتمش آپدیتشم 2.02 هستش میخواستم آپدیت کنم اینترنتم سرعت باقالی داشت
اول باید level 30 بشه بعد میری توspecial event میبینی که یه سری جدید اضافه شده

فایلهای نصبی روی هم چند گیگ از فضای روی هاردت رو گرفته؟

راستش نگا نکردم اما 2 بار باید نصب میکرد یکی قبل از وارد بازی که 2.5 گیگ بود که خیلی طول کشید یکی هم تو بازی رفتم گفت اگه میخوای lOADING و این حرفا کم بشه بگیر منو اینستال کن اونو دیگه نمیدونم چقدره

قیافش که بسی باحالتره و اون قدیمیه رو نمیدونم کجاست من تو لیست ماشینا نیست اما این یکی تو توضیحاطش گفته بیشتر از 500 تا میره

راستی نگفتین اون مسابقات ردبودلی که حرف میزدین ازش کجاست؟؟؟؟

قیافش که بسی باحالتره و اون قدیمیه رو نمیدونم کجاست من تو لیست ماشینا نیست اما این یکی تو توضیحاطش گفته بیشتر از 500 تا میره

راستی نگفتین اون مسابقات ردبودلی که حرف میزدین ازش کجاست؟؟؟؟
ببين بايد لولت 30 بشه گرفتي؟
وقتي 30 شد ميري تو قسمت اونت ميبينيي يكي سمت راست اضافه شد ميري توش سباستين فتل مياد ميگه اين يه ماشين خياليه كه فقط تو gt هست اين شبيه فرمول 1 ساخته شده و باقي ماجراها:d

آها ممنون ببخشید اون پیام آقا آرمان رو ندیدم دوباره پرسیدم سوالو:d

شما این آقا بالاییه هم ممنون:d

سرعت دانلود اینترنتم 160 هه تو PSN هم سرعتم خوبه اما تا میرم آپدیت کنم بازی رو میگه 200 و خورده ای مگه بعد از نیم ساعت رفتم دیدم زده 12 درصد پیشرفت کرده منم منصرف شدم گفتم ولش کن میرم خونه یکی از دوستام با سرعت نجومی آپدیت میکنم :|

یکی از کد هارو زدم برا DLC ها بود (گرچه نصفشونو نمیتونم باهاشون کار کنم چون باید آپدیت کنم) اما اون یکی رو نتونستم تو همون PS Store بزنم میزدم میگفت این چرته که میزنی :(

آها ممنون ببخشید اون پیام آقا آرمان رو ندیدم دوباره پرسیدم سوالو:d

شما این آقا بالاییه هم ممنون:d

سرعت دانلود اینترنتم 160 هه تو PSN هم سرعتم خوبه اما تا میرم آپدیت کنم بازی رو میگه 200 و خورده ای مگه بعد از نیم ساعت رفتم دیدم زده 12 درصد پیشرفت کرده منم منصرف شدم گفتم ولش کن میرم خونه یکی از دوستام با سرعت نجومی آپدیت میکنم :|

یکی از کد هارو زدم برا DLC ها بود (گرچه نصفشونو نمیتونم باهاشون کار کنم چون باید آپدیت کنم) اما اون یکی رو نتونستم تو همون PS Store بزنم میزدم میگفت این چرته که میزنی :(

من که خریدم فروشنده بهم گفت باید اکانتت (کشوری که انتخاب کردی)با کشور بازیت یکی باشه!!!

من از ebay خریدم!

الان گذاشتم آپدیت آخریه دانلود شه(102 مگ) زده 82 دقیقه :| دانلود ریتم 200 :d

چرا واقعا؟ آپدیت جهاد3، 2 گیگ بود 2 ساعت نشد،برای صد مگ 80 دقیقه؟؟؟ 8-}

همون دیگه رامین اصلا بدمصب اعصاب آدم خورد میشه با بوگاتی,انگار رو یخ رانندگی میکنی!!

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 PM ارسال شده بود ----------

شما برو رو قسمت گیم دیتای بازیها ,اونجا رو دیتای Gt‏ مثلث بزن اطلاعاتشو نگاه کن
رفتم ولی چیز خاصی نبود ورژن بازی رو اونجا نمینویسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or