Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دوستان من مشکلی پیدا کردم تو بازی
روی یکی از کنسول هام که نسخه اولیه رو بازی میکنم ماشین هایی که گرفتم همه هستند و انلاین هم مسابقه میدم
روی او ن یکی کنسول وقتی نسخه اکادمی رو که تازه خریدم بازی میکنم ماشینی ندارم
مگه ماشین ها انلاین تو پروفایل ثبت نمیشن؟
یا کلا من دارم نوب میزنم :d

دوستان من مشکلی پیدا کردم تو بازی
روی یکی از کنسول هام که نسخه اولیه رو بازی میکنم ماشین هایی که گرفتم همه هستند و انلاین هم مسابقه میدم
روی او ن یکی کنسول وقتی نسخه اکادمی رو که تازه خریدم بازی میکنم ماشینی ندارم
مگه ماشین ها انلاین تو پروفایل ثبت نمیشن؟
یا کلا من دارم نوب میزنم :d

ماشینها و در کل سیوها روی کنسول ذخیره میشن.

اگه مثل تروفی ها روی سرور ذخیره میشد،دیگه هیچکس نمیگفت:وای!سیوهام پرید :d

سلام دوستان,خب با توجه به مشکل رامین,میخوام یه توضیح کلی در مورد سیو بدم!! اول اینکه حتما هراز چند گاهی از سیوتون یه کپی تو فلش داشته باشید چون احتمال خرابی داره(بلایی که سر خودمم اومده)البته PD‏ تو آپدیت جدید کاری کرده که همیشه یه بکاپ از سیو دارید!! وقتی وارد بازی میشید از سیو قبلی بکاپ میگیره, حتما تو مراحل استقامتی هر یک ساعت سیو بزنید و از بازی خارج شید و سیو رو تو فلش کپی کنید و دوباره برید داخل بازی که اگه وسطش برق قطع شد و یا به هر دلیلی , زحمتتون به هدر نره! سیو هر پروفایل فقط تو همون پروفایل کار میکنه!

امین جان واس شما هم پیشنهادم هوندا هستش,البته اگه آپدیتارو داشته باشی خودش همون اول کار یه تویوتا FT86 مدل 12 بهت میده!

Last edited by a moderator:
ببین مسعود جان توی آپدیت 2.00 یه ویژگی قرار دادن که میتونی موقع عوض کردن لاستیک و یا سوختگیری,سیو بزنی!! الان خودم دارم 24ساعته رو میرم!! بخاطر همینه که همیشه پیشنهاد میکنم آپدیتای بازی رو نصب کنید, من آخرین آپدیت هستم(2.09) وقتی تو بازی میری از آخرین سیوی که داری یه بکاپ میگیره!! اینجوری با خیال راحت بازی میکنی

ماشینها و در کل سیوها روی کنسول ذخیره میشن.

اگه مثل تروفی ها روی سرور ذخیره میشد،دیگه هیچکس نمیگفت:وای!سیوهام پرید :d
اعضاي پلاس ميتونن سيو هاشونو اپلود كنن تو شبكه و شبكه واسشون نگه داره منم اپلود كردم>:d

خب امروز FGT‏ رو گرفتم و همون اول مسیر Cote De Azur‏ رو رفتم و تو بار اول طلاییش کردم!! رامین انقد هم سخت نیستا

نگو دلم خونه :d تو چجوري اعصابت ٢٠ دور دووم مياره :d

الان تنظيمات ماشينت چيه جيگر؟؟

البته الان كه ميبينم توي يوتيوب توي ورژن هاي بالا چقد تغييرات وجود داره :d كلا همه چي فرق داره- مثلا با تصادف توي ليسانس ها disqualified نميشي و .. خيلي چيزاي ديگه)كه توي يمي خام من از اين خبرا نيست خيلي سخت ميگيرن به من بدبخت:d

راستي مهدي جان توي ورژن هاي بالاتر opponent aggresive AI براي همين FGT championship رو بشدت نرمال شده كه بشه تروفيشو گرفت.

من كه ورژن خامشو دارم خيلي تيزن البته توي fuji speedway قديم معمولا lap هارو 1:13 ميرفتم كه زمان بسيار خوبيه:d باهاشون فاصله در حد 8-9 ثانيه مينداختم اخر سر با يه اشتباه ميرفتم بيرون كه سريع از چمپيون خارج ميكردم:d

سيو نابود شدم رخست نداد از f10 و fgt لذت ببرم كلا حالمو گرفت :(

آخرین ویرایش:
اگه میخوای یه سیو واست آپلود کنم? البته تو این سیو فرمولا رو نگرفتما!! لول 36 و 20 تا پول !!

نه بابا مهدي جان دستت طلا عزيز دل

الان يكي دارم level34 كه fgt و f2007 و كلا 200 ماشين شاخ بازي مثل peguet 908 و nissan calsonic r92cp و sauber mercedes و audi r10 و خيلي ماشين شاخ ديگه مثل اون فراري 20 million دلاريه هم داري

اما هيچي سيو قديمم نميشد چندين تا ماشين رو با عشق تيون كرده بودم- ماشين ردبول رو هم داره

راستي واسه شما اين تست ردبول ٤چرخ بره بيرون disqualified ميشي؟؟ من رفتم يه دور اما چون ماشينشو دارشتم حسش نبود به خاطرش عذاب بكشم:))

4 چرخ که نه, ولی خب نصف ماشین بره بیرون خطا محسوب میشه !! حالا بشین چند دور برو شاید دستت اومد! بالاخره باید باهاش مرحله بری پس باید فرمونش دستت بیاد!

عجب اسبيه اين ماشين f2007 امروز باهاش راحت nürburgring nordchilfe رو با چند بار تمرين 5:08 رفتم اصلا ديوانست خداي handling اين ماشين حرف نداره:d

بهترين زمانم امروز و با اين يوزر با formula gt حدود 5:40 بدون خطا بود با f10 هم 5:25 رفتم- كلا هيولايه اين f2007 با 5:08 حدود ١٨ ثانيه با باقي اختلاف ميندازه(البته قديم بهتر ركورد ميزدم اما خوبا همين تمارين دم f2007 گرم)

البته فك كنم f10 بهتر توي نوربرگرينگ بره يعني باهاش بتونم با 5:05 هم برم :d

جالبه با توييك مثلا با f2007 هم 4:42 توي اينترنت توي يوتيوب ركورد ديدم دمشون گرميعني با ركورد من حداقل٢٦ ثانيه اختلاف زدن - وحشتناكه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or