Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
عجب اسبيه اين ماشين f2007 امروز باهاش راحت nürburgring nordchilfe رو با چند بار تمرين 5:08 رفتم اصلا ديوانست خداي handling اين ماشين حرف نداره:d

بهترين زمانم امروز و با اين يوزر با formula gt حدود 5:40 بدون خطا بود با f10 هم 5:25 رفتم- كلا هيولايه اين f2007 با 5:08 حدود ١٨ ثانيه با باقي اختلاف ميندازه(البته قديم بهتر ركورد ميزدم اما خوبا همين تمارين دم f2007 گرم)

البته فك كنم f10 بهتر توي نوربرگرينگ بره يعني باهاش بتونم با 5:05 هم برم :d

جالبه با توييك مثلا با f2007 هم 4:42 توي اينترنت توي يوتيوب ركورد ديدم دمشون گرميعني با ركورد من حداقل٢٦ ثانيه اختلاف زدن - وحشتناكه

فک کنم با ردبول بشه تو 4 دقیقه رفت !! البته در کل بنظرم اگه بخوام سخترین مسیر رو برای ردبول نام ببرم همین نوربوگرینگ از همه اعصاب خورد کن تره !! بعدشم که سوزوکا !! اما اگه بخوای کل ماشینا رو در نظر بگیری بنظرم سوزوکا بدقلق تره !!

---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

car
Volkswagen Scirocco R '10
Volkswagen Golf VI R '10
Volkswagen 1200 '66
Toyota PRIUS Touring Car

Subaru BRZ S '12
Scion FR-S '12

Nissan SKYLINE GT-R R34 Touring Car
Nissan SKYLINE GT-R R33 Touring Car

Nissan Leaf G '11
Nissan GT-R R35 Touring Car
Nissan GT-R N24 GT Academy '12

Nissan GT-R Black edition '12
Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
MINI COOPER S Countryman '11

Mazda RX-7 Touring Car
Mazda Roadster Touring Car

Lamborghini Aventador LP 700-4 '11
Jaguar XJR-9 LM Race Car '88
Honda weider HSV-010 (SUPER GT) '11
Honda CR-Z Touring Car
Chevrolet Corvette C7 Test Prototype
Aston Martin V12 Vantage '10
tracks
Circuit de Spa-Francorchamps
Twin Ring Motegi
Kart Space
Special Stage Route X Oval
اینا لیست ماشین ها و پیست های اضافیه ....
فکر کنم اسپید تست هم توش باشه ...و یه چیزایی هم برای رنگ ماشین و اینا ....
در کل چیز ارزشمندیه ....
یه چندتا هم عکس از پیست های بسیار زیبای بازی:d(DLC)
من الان آپدیت 2.09 هستم اما هیچ کدوم از این ترک هارو ندارم !! باید فعال شن؟ الان ماشینارو دارم اما میگه دانلودیه؟!! مسیر هارو نشون نمیده؟

فک کنم با ردبول بشه تو 4 دقیقه رفت !! البته در کل بنظرم اگه بخوام سخترین مسیر رو برای ردبول نام ببرم همین نوربوگرینگ از همه اعصاب خورد کن تره !! بعدشم که سوزوکا !! اما اگه بخوای کل ماشینا رو در نظر بگیری بنظرم سوزوکا بدقلق تره !!

---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------
؟

نه بابا مهدي جان ردبول كه تو 3:40 ملت ركورد دارن اون كه اصلا جزو بحث نيست :)):))

من يه بار باهاش رفتم همش تو درو ديوار بودم و خاكي و چمن ٢٠٪ تو جاده بودم بعد اخر سر ترك رو توي 4:30 تموم كردم :)) فك ك روش كار كنم به 4:07 اينا هم برسونم راحت راحت شايد زير ٤ دقيقه :d

هنر اينه كه با formula 1 ها ركورد خوب بزنه ادم :d

F2007 كه خداي راحتي فرمونه
Down force عقب و جلرو ماكسيمم كن دست به تنظيمات ديگه نزن - ماشين پرواز ميكنه :d

امروز تجربه بازي با nissan calsonic و sauber mercedes رو داشتم عجب جيگرايين

اما هيچي مزدا 787b نميشه:d

15 سال پیش در چنین روزی اولین سری از GT عرضه شد ....
GT1 در زمان عرضه بیش از 150 نوع ماشین و 20 پیست مختلف داشت که تو زمان خودش انقلابی تو سبک شببیه ساز بود ...
GT2 با 500 ماشین و بیش از 20 تا پیست مختلف ...
GT3 با بیش از 200 ماشین (البته کیفیت ماشین ها تو این نسخه خیلی خوب بود ...به قول خود پلی فونی 4000polygons per vehicle captures exceptional detail
GT4 بیش از 700 نوع ماشین مختلف و 100 نوع پیست ...
GT5 هم که همه در جریانش هستند ولی بدون احتساب DLC تقریبا 1030 ماشین داره ...
اینم فروش کلی سری ...

• Gran Turismo: 10,850,000
  • Gran Turismo 2: 9,370,000
  • Gran Turismo 3 A-spec: 14,890,000
  • Gran Turismo Concept Series: 1,560,000
  • Gran Turismo 4 Prologue: 1,400,000
  • Gran Turismo 4: 11,600,000
  • Gran Turismo 5 Prologue: 5,350,000
  • Gran Turismo PSP: 3,860,000
  • Gran Turismo 5: 9,190,000

15 سال پیش در چنین روزی اولین سری از GT عرضه شد ....
GT1 در زمان عرضه بیش از 150 نوع ماشین و 20 پیست مختلف داشت که تو زمان خودش انقلابی تو سبک شببیه ساز بود ...
GT2 با 500 ماشین و بیش از 20 تا پیست مختلف ...
GT3 با بیش از 200 ماشین (البته کیفیت ماشین ها تو این نسخه خیلی خوب بود ...به قول خود پلی فونی 4000polygons per vehicle captures exceptional detail
GT4 بیش از 700 نوع ماشین مختلف و 100 نوع پیست ...
GT5 هم که همه در جریانش هستند ولی بدون احتساب DLC تقریبا 1030 ماشین داره ...
اینم فروش کلی سری ...

• Gran Turismo: 10,850,000
  • Gran Turismo 2: 9,370,000
  • Gran Turismo 3 A-spec: 14,890,000
  • Gran Turismo Concept Series: 1,560,000
  • Gran Turismo 4 Prologue: 1,400,000
  • Gran Turismo 4: 11,600,000
  • Gran Turismo 5 Prologue: 5,350,000
  • Gran Turismo PSP: 3,860,000
  • Gran Turismo 5: 9,190,000
مبارک باشه ! :دی
به نظرم PD یه زیرمجموعه جدید توی سبک ریسینگ ایجاد کرد. منظورم سبک شبیه ساز نیست ، کلاً حال و هوای بازی رو میگم. نمیدونم شاید قبلش هم از این بازی ها بوده و ما خبر نداریم ، ولی تا جایی که من یادمه اکثر بازی ها یه زمانی خلاصه میشدن به 30،40 تا ماشین که بیشترشون هم فقط شامل ماشین های جدید و مُد روز بودن ، اکثراً هم از کمپانی هایی مثل فراری و لامبورگینی و پورشه و ...
GT اومد حدود 150 تا ماشین رو توی یه بازی قرار داد و از اون مهم تر ، تنوع فوق العاده ای هم ایجاد کرد. یعنی از ماشین های مفهومی که هنوز عرضه نشدن توی بازی هاش بود تا ماشین هایی که ده ها سال قبل ساخته شده بودن. از SUV های بزرگ تا ماشین های تک سرنشین و جمع و جور. کلی کمپانی هم توی هر نسخه داشت که قبلش به شخصه توی هیچ بازی ای ندیده بودم. مثلاً پاگانی که الآن ماشین هاش توی خیلی از بازی ها هستن رو اولین بار توی GT3 دیدم. یا یادمه ماشین های سوزوکی رو هم اولین بار توی همین مجموعه دیدم ! یه بار توی دبیرستان داشتیم سر کلاس اسم و فامیل بازی میکردیم (:دی) و من با حرف "س" توی بخش ماشین نوشتم سوزوکی و همه شاکی شدن که سوزوکی فقط موتورسیکلت میسازه !! :دی هرچی گفتیم توی این بازیه هست ، گفتن خالی میبندی ولی الآن کل ملت ماشین های سوزوکی رو میشناسن.
حیف که این نسل به خاطر استراتژی های اشتباهی که داشت ، یه سری مشکلات برای GT پیش می اومد و از اون بدتر اینکه به جای 2 نسخه GT توی هر نسل ، این بار با اینکه نسل طولانی تری داشتیم فقط یه نسخه ساخته شد. امیدوارم برای GT6 دیگه از این مشکلات پیش نیاد. اگه قرار هست بازی برای PS4 بیاد ، بهترین کار اینه که شبیه GT3 باشه. یعنی تعداد ماشین هاش کمتر از نسخه قبلی باشه ولی کیفیت کلی بازی بالاتر بره. اوایل نسل GT6 رو بدن بیرون و بعدش با خیال راحت برن سراغ GT7 (مثل همون کاری که با GT3 و GT4 کردن)

نمی دونم چرا خیلی ها با gtمشکل دارم ولی به نظرم عالی هست از همه لحاظ کلا بازیش ی حال هوای دیگه داره :d

احترام بزار حسين :d خجل باش از گفتت:d من يه formula f10 اينو كه باهاش ميتوني توي نوربرگرينگ جولان بدي با هيچ گيم ديگه اي عوض نميكنم:d

احترام بزار:d :d

در کل GT‏ رو باید احساس کنی تا بتونی بازیش کنی وگرنه هیچوقت حوصلت نمیکشه بشینی 800 دور بری!!!

مهدي 24 ساعته circuit de la sarthe رو رفتي :-s توي روح :d از سخف برم بالا - نگو نوربر گرينگ رو هم رفتي :d

اگه نرفتي lsd ردبول رو بزار رو 5:5:15 از بالا به پايين (از چپ به راست شروع ميشه:d)- بعد acm رو mild كن و abs رو رو 10 بزار

راستي مهدي جان تنظيمات redbull اتو ميدي - توي ورژن ١ من متاسفانه rest to defualt نداره :(

مهدي 24 ساعته circuit de la sarthe رو رفتي :-s توي روح :d از سخف برم بالا - نگو نوربر گرينگ رو هم رفتي :d

اگه نرفتي lsd ردبول رو بزار رو 5:5:15 از بالا به پايين (از چپ به راست شروع ميشه:d)- بعد acm رو mild كن و abs رو رو 10 بزار

راستي مهدي جان تنظيمات redbull اتو ميدي - توي ورژن ١ من متاسفانه rest to defualt نداره :(

فقط نوربورگرینگ لول 40 رو نرفتم! تو لول 35 که هفت ساعت جلو بودم!!
کدوم تنظیمات? چرخ دنده یا کمک فنر ?

فقط نوربورگرینگ لول 40 رو نرفتم! تو لول 35 که هفت ساعت جلو بودم!!
کدوم تنظیمات? چرخ دنده یا کمک فنر ?

الان مال تو رو ديفالته؟؟ همرو بده:d از lsd تا suspension او الاخصوص aero downforce بگو رو چنده البته كمك فنر زياده نميخواد جيگر زحمتت ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or