Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اره dark war جان سيوش شده corrupted data اي خدااااااا :((

نمي دونم چه خاكي به سرم بريزم

كسي جايي اموزش ريختن سيو بازي توي ps3 داره يا نه اگه نيست خدم برم دنبالش بهم بگيد :(

كسي جايي اموزش ريختن سيو بازي توي ps3 داره يا نه اگه نيست خدم برم دنبالش بهم بگيد :(

رامين ps3 تو زود خاموش كردي وسط save خاموش كردي اينجوري شده
شايد بتوني هارد ps3 رو بزني به pc ريكاوري كني البته من تاحالا نكردم اينكارو درست نميدونم
ولي وقتي بازيت تموم شد صبر كن قشنگ سيو رو انجام بده بعد خاموش كن

رفقا راهي وجود داره كه پك هاي الحاقي بازي رو روي cfw 3.55 بريزم؟؟ تا الان چند پك اومده و ايا ميشه ريخت يا نه .

بعد ميخواستم بپرسم پكي هست تا مسابقات sesional event رو توش داشته باشه؟؟

بعد ميخواستم بپرسم پكي هست تا مسابقات sesional event رو توش داشته باشه؟؟
مسابقات SEASONAL EVENT فقط در صورت انلاین بودن میشه بازیش کرد... یه جورایی انگار تنظیمات هر مسابقه مثل BHP این جور جریانات رو سرور اپلود شده چون وقتی میخوای هر کدوم رو باز کنی اول send وreceive میکنه مودم ...
در مورد سیو هم من اطلاعی در مورد کپی اینا ندارم ولی یکی از بچه ها که حتی بازیش اورجینال بود همین جوری شد و سیو هاش پرید ....
سلام
چجوری میشه ماشین Benz 190E را آزاد کرد؟
تو لیست ماشین های GT5 تو اینترنت هست ولی توی خود بازی نتونستم پیداش کنم
تو used car دنبالش بگرد ...هر دفعه هم لیستش تغییر پیدا میکنه ...

آخرین ویرایش:

رفیق اگه سیو پیدا نکردی بگو برات درستش کنم:) یه سیو ابتدایی از بازیت بده که اطلاعات پارام و غیره ... دستم بیاد تا بتونم یه سیو آنلوک شده بسازم . چون id هر کسی فرق میکنه و نمیشه سیو کس دیگه رو استفاده کنی.
البته دنبال یه سیو مشتی میگردم که همه چی رو آزاد کرده باشه هر کی داره آپلود کنه ممنون :shrewd:

آخرین ویرایش:
رفیق اگه سیو پیدا نکردی بگو برات درستش کنم:) یه سیو ابتدایی از بازیت بده که اطلاعات پارام و غیره ... دستم بیاد تا بتونم یه سیو آنلوک شده بسازم . چون id هر کسی فرق میکنه و نمیشه سبو کس دیگه رو استفاده کنی.
البته دنبال یه سیو مشتی میگردم که همه چی رو آزاد کرده باشه هر کی داره آپلود کنه ممنون :shrewd:

اي جون دلم - الهي تصدقت بشم من :x چجوري دادا؟؟ اابته من زدم اون سيورو كلي داغون كردم دستكاريش كردم :( ama اگه راهي وجود داره بهم بگو دادا

يه سيو كه لول 30 هم باشه خوبه- راستي رفقا نگفتن راهي هست dlc هارو روي اين ps3 نصب كنم؟؟؟ از كجا بگيرم اصلا؟؟

اي جون دلم - الهي تصدقت بشم من :x چجوري دادا؟؟ اابته من زدم اون سيورو كلي داغون كردم دستكاريش كردم :( ama اگه راهي وجود داره بهم بگو دادا

يه سيو كه لول 30 هم باشه خوبه- راستي رفقا نگفتن راهي هست dlc هارو روي اين ps3 نصب كنم؟؟؟ از كجا بگيرم اصلا؟؟

دوست عزیز این مسائلی که دربارش صحبت میکنید مربوط به مسائل کپی خوره,بهتره که تو بخش خودش سوال کنید.

گفتم که یه چند مرحله برو بعد از سیوت کپی بگیر برام بفرست و اگر سیو خراب قبلیت رو هم داری برام بفرست . من برای خودمو درست کردم امیدوارم بتونم کمکت کنم.چون منم هاردو فرمت کرده بودم اومدم از سیو قبلیم و یه سیو دیگه که تا لول 34 بود استفاده کردم و یه سیو جدید ساختم .
دوست عزیز این مسائلی که دربارش صحبت میکنید مربوط به مسائل کپی خوره,بهتره که تو بخش خودش سوال کنید.
موارد مربوط به به cfw رو شما درست میفرمایید
اما سیو که دیگه کپی خور و غیر کپی خور نداره . الان اگه سیو شما پاک بشه نمیتونی بک آپ سیوت رو تو دستگاه ارجینال کپی کنی؟

آخرین ویرایش:
Gran Turismo 5: Academy edition دقیقا چه مزیتی نسبت به نسخه معمولی داره؟
اسم تک تک ماشین ها و جاده ها و افکت ها و دی ال سی ها و... که اضافه شده(نسیت به نسخه معمولی)رو بگید...
دقیق باشه ها:d

سلام به همگی
این سیو بازی برای ریجن BCES00569 هست که 200 تا ماشین و 10 میلیون پول داره و لول 30 به بالا هست
[PS3] Gran turismo 5 by eastatic

برای اینکه بتونی از سیو بازی استفاده کنی باید این کارا رو انجام بدی:
یه سیو از بازی خودت درست کن ، یعنی وقتی رفتی تو بازی یه ماشین بخر تا دستگاه یه سیو درست کنه.
بعد برو تو مولتی من به ادرس dev_hdd0/home/00000001/savedata
و توش جا سیو خودتو پیدا کن داخلش 5 تا فایل هست
بعد سیو کامل بازی رو که دانلود کردی بریز تو فلش و به دستگاه نصب کن و پوشه اونو بازش کن داخل اونم 5 تا فایل هست
نکته اینجاست که هر دستگاهی فایل PARAM.sfo مخصوص خودش رو داره
حالا کاری که باید بکنی اینه که فایل PARAM.sfo سیو داخل دستگاه رو با همین فایل داخل سیو کامل جایگزین کنی
بعدش کل پوشه سیو رو از فلشت جایگزین سیو اصلیت بکن، حالا برو تو بازی و با ماشین redbull x2010 حالش رو ببر :d

آخرین ویرایش:
اسم تک تک ماشین ها و جاده ها و افکت ها و دی ال سی ها و... که اضافه شده(نسیت به نسخه معمولی)رو بگید...

دقیق نمیدونم ولی یکی از بهترین مزایاش اینه که حداقل 7 8 تا از اپدیتاش رو دیسکه !
ما هر وقت خواستیم اینو بازی کنیم با پیغام آپدیت مواجه شدیم ! :|

car
Volkswagen Scirocco R '10
Volkswagen Golf VI R '10
Volkswagen 1200 '66
Toyota PRIUS Touring Car

Subaru BRZ S '12
Scion FR-S '12

Nissan SKYLINE GT-R R34 Touring Car
Nissan SKYLINE GT-R R33 Touring Car

Nissan Leaf G '11
Nissan GT-R R35 Touring Car
Nissan GT-R N24 GT Academy '12

Nissan GT-R Black edition '12
Mitsubishi Lancer Evolution X Touring Car
MINI COOPER S Countryman '11

Mazda RX-7 Touring Car
Mazda Roadster Touring Car

Lamborghini Aventador LP 700-4 '11
Jaguar XJR-9 LM Race Car '88
Honda weider HSV-010 (SUPER GT) '11
Honda CR-Z Touring Car
Chevrolet Corvette C7 Test Prototype
Aston Martin V12 Vantage '10
tracks
Circuit de Spa-Francorchamps
Twin Ring Motegi
Kart Space
Special Stage Route X Oval
اینا لیست ماشین ها و پیست های اضافیه ....
فکر کنم اسپید تست هم توش باشه ...و یه چیزایی هم برای رنگ ماشین و اینا ....
در کل چیز ارزشمندیه ....
یه چندتا هم عکس از پیست های بسیار زیبای بازی:d(DLC)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or