Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
رامین جان باید حداقل لول 23 کنی ,چون تو لول 23 قهرمانی آمریکا هم پول زیاد میده هم XP‏ ‏, البته من الان آکادمی رو دارم بهترین مسابقه لول 24 مسیر اول که 10 دوره, هست

دوستان لطف میکنید به زبان شیرین فارسی بگید این آپدیتای 2.08 و 2.09 چه ویژگی دارن? من جفتشم نصب کردم اما تغییری تا الان احساس نکردم!

باید آنلاین باشی تا تغییرات رو متوجه بشی!
بیشتر آپدیت های جی تی مربوط به بخش سیزنال ایونت میشه

ممنون میلاد جان,البته یه چندتاشو فهمیدم,مثلا اضافه شدن سه ماشین تو 2.08 و یک ماشین تو 2.09 و همچنین تغییر در ساییدگی لاستیک و مصرف سوخت!! یکم سخترش کردن بنظرم

کدوم دمو!! بدمصب تمومی نداره که! دهنم صاف شد سر گرفتن ردبول بعدا Save Replayش رو میزارم

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

خب اینم از Replay ، حجمش هم کمه (450 Kb)
اینو دانلود میکنید و فایل (BCES00569-RPL001 ) با یه فلش میریزید تو Save Game کنسول (ربطی به سیو بازی نداره)
بعد داخل بازی تو قسمت Replay میرید و Import رو میزنید و بعدشم Play !!

Mehdi Ps3

---------- نوشته در 02:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

اینو دانلود میکنید و فایل (BCES00569-RPL001 ) با یه فلش میریزید تو Save Game کنسول (ربطی به سیو بازی نداره)

Mehdi Ps3

کدوم دمو!! بدمصب تمومی نداره که! دهنم صاف شد سر گرفتن ردبول بعدا Save Replayش رو میزارم

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

Mehdi Ps3

---------- نوشته در 02:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

Mehdi Ps3

مگه گرفتن ردبول سخته؟:d

تا حالا چند نفر موفق شدن دموی پایانی GT5رو ببینن؟:biggrin1: په کی تموم میخواد بشه:biggrin1:
ما تيتراژ آخر بازي رو ديديم ولي دمو رو يادم نمياد:d
---------
مهدي ردبول كدوم مسابقه بازي بود؟:-/:d شرمنده بنده يكم آلزايمر خفيف دارم:d

مثل اسب خر كوفته :d دارم با formula gt حال ميكنم :d يه سري تنظيمات روش كردم ركورد nürbergring nordshschilfe رو به 5:31 رسوندم با FGT :d

اين ماشين مثل اسب ميمونه همش ميخواد spin off بشه :d

رفقا ركوردشون توي نوربرگرينگ با FGT با دسته DS3 چقده؟؟ :( الان نميدونم خيلي نوبم يا بازيم در حد نوب ها لاقل هست :d

رفقا ياري كنن

مگه گرفتن ردبول سخته؟:d

شنيدم سختترين challange بازي با اختلاف خيلي زياده - بايد خدا باشي تا بتوني پاسش كني

من كه داداشم بهم ميگه نوب :d كلا توي مسابقه دادن با ماشين ها كند استعداد ندارم فقط با formula one- le mons ها ميتونم كنار بيام كه همونارو هم زياد جالب نيستم

من تو اينترنت ديدم ركورد 4:40 نوربرگرينگ با formula gt زدن من ٢-٣ بار تلاش كردم به زور رسوندم 5:30 البته چند بار از پيست بيرون رفتم اما نه اونقد كه حدود ٦٠ ثانيه با ركوردي كه توي اينترنت ديدم فاصله داشته باشم :(

يعني من اينقد داغون ام توي اين بازي؟؟ رفقا چطور ميرن؟؟ :(

آخرین ویرایش:
امیرحسین جان وقتی لولت 30 بشه تو اسپیشل ها مرحله ردبول رو باز میکنه,دوستان اگه saveای که گذاشتم رو دانلود کنن رو بریزن تو کنسول و از داخل بازی Replay‏ رو نگاه کن متوجه سختیش میشن!!

---------- نوشته در 02:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 AM ارسال شده بود ----------

راستی در ادامه صحبتهای رامین جان یه توضیحی بدم که فرمولا رو فقط یکبار تو ماشینای دست دوم میده که باید شانس بیارید تا بخرید(من تو 4باری که بازی کردم فقط 1بار تونستم بخرمش با 5 میلیون),نکته ی بعدی کنترلش هست که واقعا اعصاب میخواد,تو لول23 من 19 دور اول بودم با یه اشتباه کوچیک همه ازم رد شدن!! درکل باید عجله نکنید!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or