Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام
من می خواستم برا بار اول برم قسمت B-Spes ولی نمیشه,چرا اینطوری میشه؟؟؟؟؟ماشین خاصی باید بخرم برا شروع ؟؟؟؟؟؟چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم جواب بدید

سلام
من می خواستم برا بار اول برم قسمت B-Spes ولی نمیشه,چرا اینطوری میشه؟؟؟؟؟ماشین خاصی باید بخرم برا شروع ؟؟؟؟؟؟چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم جواب بدید

عزیز اول باید برای خودتون یه راننده درست کنید و سپس مشغول بخش b-spec بشید .

آهان از اون لحاظ!!! بچه ها نقشه عوض شد یکی امیرحسین رو مجبور کرده ! امیر آدرسشو بده بچه ها میخوان شورش کنن! راستی امین بازم عکس داری بزار(سایز بزرگ)
آهان راستی آریا جان دعوت نامه میخوام واس کلوب GT
ديگه گذشت انشاالله دفعه بعدي:d
میشه لطف کنی و بگی چطوری و از کدوم قسمت؟؟؟؟؟ممنون می شم
من دقيق يادم نيست الان نزديك به يك ساله كه بازيش نكردم ولي اگه اشتباه نكنم تو همون منوي اول بازي بخش سمت چپ كه مربوط به تنظيمات شخصي هست يكيش مربوط به ساخت راننده هستش اگه بري واضح و خيلي ساده هستش;)

سلام بر بروبچه جی تی باز:دی
آقا من خواستمم ببینم این بازی مسابقاته دریفتم داره؟؟ مثن بخشه مولتیش بعد دود لاستیکاش چطوره؟؟
مرسی

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

سلام بر بروبچه جی تی باز:دی
آقا من خواستمم ببینم این بازی مسابقاته دریفتم داره؟؟ مثن بخشه مولتیش بعد دود لاستیکاش چطوره؟؟
مرسی
مرتضی جان اگه خیلی عاشق دریفتی برو سراغ grid 1 البته نسخه 2 تو راهه
من که از بخش دریفتش خیلی خوشم اومد.دودشم خیلی باحاله اینقدر دود میکنه که ماشین تو دودا گم میشه

No Any Body?
اینم واسه آقا مهدی که تاپیک نخوابه.....دوستان این نسخه جدید academy edition چه فرقی میکنه؟؟؟؟گرافیکشم فرق کرده؟؟؟

سامی جان دقیقا سوال منم اینه, البته از نظر گرافیکی فرقی نداره, تنها چیزی که ناامیدم کرد اینه که آکادمی, Dlc‏ هاش رو باید تو Psn‏ باز کنی! البته تا آپدیت 2.08 بازی رو داره اما نمیدونم باز مثل آپدیت 2.00 ماشینی اضافه کرده یا نه, اگه دوستان بتونن کمک کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or