Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خوب خبر اینکه در black friday (جمعه سیاه) GT5 به قیمت 10$ بفروش میره...
البته نسخه GT5 XL EDITION ....
البته اگه مفتی هم چند روز عرضه بشه هیچ تفاوتی اینجا نداره:d

خوب خبر اینکه در black friday (جمعه سیاه) GT5 به قیمت 10$ بفروش میره...
البته نسخه GT5 XL EDITION ....
البته اگه مفتی هم چند روز عرضه بشه هیچ تفاوتی اینجا نداره:d
ميثم چندتا بخر اينجا 5 برابر قيمت بكنيم تو پاچه ملت:d

سلام ب دوستان این فامیل ما تازه ps3 گرفته بعد میخواستم بپرسم gt5 academy edition رو میشه دان کرد براش و بدون اریجینال بازی کرد یا اگه لینک دمو دارید ب من بدین ازین بازی
ممنون رفقا :x

---------- نوشته در 01:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام ب دوستان این فامیل ما تازه ps3 گرفته بعد میخواستم بپرسم gt5 academy edition رو میشه دان کرد براش و بدون اریجینال بازی کرد یا اگه لینک دمو دارید ب من بدین ازین بازی
ممنون رفقا :x
توروخدا کسی نیست جواب مارو بده؟؟

کمال جان آره میشه الان خودم بازی رو با 4.30 بازی میکنم,فقط حتما بریز تو هارد کنسول,دیسک بوت هم برای بار اول بزار که آپدیتارو نصب کنه!!

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:47 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه توضیحی در مورد این لیسانس ها میدید? مثلا نحوه تنظیمات واینا , بعضی مراحلش واقعا طلا گرفتنش سخته!! آکادمی مرسدس هم که زورم تا نقره میرسه!

خوب دومین سالگرد پرطرفدارترین ریسینگ شبیه ساز هم به GT بازان عزیز تبریک میگم :d
در مورد فروش هم که همه میدونید ولی خوب در 1 سال اول 6 میلیون و 3 میلیون هم برای بعد از این یک سال فروش داشته ...
الحق که فروش بسیار چشمگیری هست و جز 10 بازی برتر تو کل بازیهای عرضه شده برای PS3 هست ....
35 بیلیون مایل هم تمام بازیباها تو مسابقاتشون طی کردن و این هم رکورد عجیب و غریبی هست واسه خودش ...
به امید اینکه تو GT6 یه بازی بی نقص از پلی فونی ببینیم ....:d

آخرین ویرایش:
خب بعد از مدت ها یه انگیزه دوباره برای بازی کردن GT5 پیدا کردم ! :دی
PD تونسته اجازه استفاده از Corvette C7 Prototype رو توی بازی بگیره و امروز قراره این ماشین به صورت مجانی وارد GT5 بشه. (شاید هم تا حالا شده) یعنی ماشینی که هنوز عرضه نشده و فقط راننده های درجه یک تیم Corvette میدونن چه نوع هندلینگی داره ، میاد زیر دست ما !
نکته جالبش اینه که به خاطر اینکه این ماشین هنوز به طور کامل در واقعیت رونمایی نشده ، اینجا هم روی اون پارچه کشیدن !!! :دی مثل اینکه 13 ژانویه 2013 زمان رونمایی ماشین هست و شاید توی GT5 هم در این تاریخ اون پارچه برداشته بشه ! :دی

صحبت های مسئول بازاریابی Chevrolet :
تا امروز تنها حرفه ای ترین رانندگان تیم Corvette اجازه تست نمونه های Prototype را در پیست های چالش برانگیز سراسر دنیا داشتند. حال برای اولین بار طبق همکاری های منحصربفردی که با سری GT داشته ایم ، می توانیم اجازه این تجربه انحصاری را به طرفداران ماشین از طریق این بازی بدهیم.

اینم صحبت های یامائوچی :
سری GT در خیلی چیزها اولین بوده و این بار نیز اولین نمونه Prototype از محصولات Chevrolet را در همکاری ای که با این کمپانی داشته ایم ، وارد یک بازی ریسینگ می کنیم. خوشحالیم که می توانیم این دسترسی فوق العاده به هفتمین نسل از Corvette را به طرفداران بازی بدهیم. دسترسی ای که از طریق دیگری قابل انجام نمی باشد.

آخرین ویرایش:
خب بعد از مدت ها یه انگیزه دوباره برای بازی کردن GT5 پیدا کردم ! :دی
PD تونسته اجازه استفاده از Corvette C7 Prototype رو توی بازی بگیره و امروز قراره این ماشین به صورت مجانی وارد GT5 بشه. (شاید هم تا حالا شده) یعنی ماشینی که هنوز عرضه نشده و فقط راننده های درجه یک تیم Corvette میدونن چه نوع هندلینگی داره ، میاد زیر دست ما !
نکته جالبش اینه که به خاطر اینکه این ماشین هنوز به طور کامل در واقعیت رونمایی نشده ، اینجا هم روی اون پارچه کشیدن !!! :دی مثل اینکه 13 ژانویه 2013 زمان رونمایی ماشین هست و شاید توی GT5 هم در این تاریخ اون پارچه برداشته بشه ! :دی

صحبت های مسئول بازاریابی Chevrolet :
تا امروز تنها حرفه ای ترین رانندگان تیم Corvette اجازه تست نمونه های Prototype را در پیست های چالش برانگیز سراسر دنیا داشتند. حال برای اولین بار طبق همکاری های منحصربفردی که با سری GT داشته ایم ، می توانیم اجازه این تجربه انحصاری را به طرفداران ماشین از طریق این بازی بدهیم.

اینم صحبت های یامائوچی :
سری GT در خیلی چیزها اولین بوده و این بار نیز اولین نمونه Prototype از محصولات Chevrolet را در همکاری ای که با این کمپانی داشته ایم ، وارد یک بازی ریسینگ می کنیم. خوشحالیم که می توانیم این دسترسی فوق العاده به هفتمین نسل از Corvette را به طرفداران بازی بدهیم. دسترسی ای که از طریق دیگری قابل انجام نمی باشد.

یعنی این DLC رو رایگان می تونیم دانلود کنیم؟؟
الان اومده رو استور واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟

رفقا نميشه بخش sesional event رو در حالت افلاين رفت؟؟ اينجوري كه خيلييي مسابقات a- spect اش كمه-

من الان level 17 ام ميخوام خودمو به سرعت به لول ٢٤ براي خريد formula gt برسونم:d

پيشنهاد اساتيد چيه؟؟

رفقا نميشه بخش sesional event رو در حالت افلاين رفت؟؟ اينجوري كه خيلييي مسابقات a- spect اش كمه-

من الان level 17 ام ميخوام خودمو به سرعت به لول ٢٤ براي خريد formula gt برسونم:d

پيشنهاد اساتيد چيه؟؟

نخیر رامین جان. شما لطف کن از حالت کپی خور بیا بیرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or