baris manco
کاربر سایت
اینترنت خفنیه سوال با چه اینترنتی میشه gt انلاین زد ؟؟؟
برو 512 به بالا...حتی 1 مگ شم لگ دارم تو اینجا
اینترنت خفنیه سوال با چه اینترنتی میشه gt انلاین زد ؟؟؟
البته بستگی به پینگت داره سرعت زیاد ملاک نیستاینترنت خفن
برو 512 به بالا...حتی 1 مگ شم لگ دارم تو اینجا![]()
منکه اصلا انزو رو بهت پیشنهاد نمیکنم چون فقط سرعت داره اصلا ترمز و فرمونش خوب نیس و باهاش به مشکل برمیخوریا !!
اوه من بازی رو پلات کردم. اینجوری وسواس نداشتم.بهت پیشنهاد میکنم بری مسابقات اسپشیال رو بری تا سریع پول دار بشی. ولیسانس ها رو برو تا سریع به رانندگی اید آل برسی.
دوستانی که این بازی و فورزا 4رو امتحان کردن که خودم امتحانشون کردم ولی از جی تی 5 چیزی یادم نیست بگن که این عنوان ارزشش رو داره برای خرید یا فورزا بهتر هست؟ مطمئناً فورزا بهتره ولی من از لحاظ وجود هوای بارونی و شب و پیست های خاکی میگم.
کسی نیست؟
کلا کسایی که فورزا هم بازی نکردن بگن چجوریه.
این شب بودنش و هوای بارونیش منو دییوونه کرده.
به نظر من GT بازیی نیست که بخوای با چیز دیگه مقایسه کنی...
حالا شما امتحانش کن ضرر نمیکنی :d
ضرر هم کنی چیزی حدود 35 تا هستش :d
شما شک نکن فورزا 4 بهتره. از نمره هایی که گرفته از کل سایت ها هم میتونی قضاوت کنی.کسی نیست؟
کلا کسایی که فورزا هم بازی نکردن بگن چجوریه.
این شب بودنش و هوای بارونیش منو دییوونه کرده.
شما شک نکن فورزا 4 بهتره. از نمره هایی که گرفته از کل سایت ها هم میتونی قضاوت کنی.
البته بستگی به پینگت داره سرعت زیاد ملاک نیست
یه چیزیم هست که وقتی تو بخش انلاین میرید و میخوایید به room دیگران join بشید سمت راست پینگ شما با اون روم رو میزنه سعی کنید در صورتی حداقل 2 تا بود join بشید که خیلی بهتره
سلام من یه کمک میخوام دارم ماشین میخرم 1.055 هم پول دارم موندم enzo رو بخرم یا maclaren یا اصلا یه ماشین دیگه لطفا کمکمکمکمک
شما شک نکن فورزا 4 بهتره. از نمره هایی که گرفته از کل سایت ها هم میتونی قضاوت کنی.
به نظر من درسته که فورزا بهتره ولی اصلا مقایسه این دوتا اشتباهه سال انتشارشون کلی با هم متفاوته برا همین نمیشه gt رو با forza مقایسه کرد تازه کسایی که gt بازن و از ps1 بازی کردن مثل خودمهیچ وقت بازی دیگه ای رو به gt ترجیح نمیدن![]()
من فورزا بازی نکردم اما میدونم بازی خوبی باید باشه اما نه به اندازه جی تی. کل ماشین های فورزا به زور به 100 میرسه. اما جی تی فقط حدود 300 تا ماشین پرمیوم داره حالا سوای اونکه نزدیک 600 تا ماشین به صورت استاندارد داره.میدونم FORZA 4 خداس.تمومش کردم.دیگه چیزی نمونده اما گرن توریسمو یه امکانات دیگه ای رو داره که گفتم منو دیوونه ی خودش کرده.
نمیخوام این بحث رو ادامه بدم،اما روی GT 5 سال کار شده اما روی FORZA4 دو سال کار شده.پس ببینید چیه.
اما بازم GT یه چیزه دیگه ای.