من فورزا بازی نکردم اما میدونم بازی خوبی باید باشه اما نه به اندازه جی تی. کل ماشین های فورزا به زور به 100 میرسه. اما جی تی فقط حدود 300 تا ماشین پرمیوم داره حالا سوای اونکه نزدیک 600 تا ماشین به صورت استاندارد داره.
بین این دو موردی گفتی هیچ کدوم!باز بین همین دو مورد مک لارن mp4 ارجعیت داره!
نیسان GTR
PAGANI ZONDA (البته پولت برای این کافی نیست )
CORVETTE ZR1 ( اگرmodification races براش انجام بدی یکی از وحشتناک ترین ماشینهایی که تا به حال دیدی...)
Ferrari Italy & Lexus ISF & Ford GT & توصیه می شه !
x2010 رد بول ...:dاینن رد بول x هست اشتباه نکنم! تو خود بازیه
دوستان برای برنده شدن در Historic Racing Car Cup Level 16 Expert Series چه ماشینی رو پیشنهاد می کنید ؟
البته باید تصیح کنم که این ماشین رو خود بازی بهت میده فقط کافی هست که کلاس بی رو هم بازی کنی و مسابقاتش رو ببریمن با ferrari 330 p4 رفتم :
![]()
![]()
البته قیمتش یه مقدار گزافه :d و مسابقه ی اول رو هم با رخ دادن معجزه میتونی اول شی! من شونصد بار دوم شدم ،ماشین اول چیزی نبود جز:
![]()
chaparral
یه چیزی تو مایه های ایکس 360 هستش منتها خیلی سریع تره
این ماشین توی فروشگاه بازی نیست و بعضی موقع ها توی فروشگاه آنلاین(online colectors dealer ship) ظاهر میشه!
خوب همون جور که دوستمون گفت این ماشین رو خود بازی بهت میده احتیاج به خرید نداره.اون ماشین های دیگه هم که تو عکس هست رو میتونید تو قسمت ماشین های دسته دوم پیدا کنید البته اگر شانس با شما یارباشهاگر اشتباه نکنم توی GT5 Car Pack 2 دیدمش. برای نسخه XL Edition مجانی ولی برای معمولی ، پولی است.
بله نسخه معمولی هست ......ما نفهمیدیم نسخه ی معمولی هست یا نه؟!