من این بازی رو تازه خریدم و آشنایی ندارم به منوش,میشه یکی لطف کنه و بگه از کدوم قسمت می تونم انلاینشو بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمم کنید
دوست عزیز شما یه اشتباه بزرگ کردید ! اون ماشینی که میشه باهاش مسابقه داد اسمش formula GT هست این فراری ای که خریدید توی هیچ مسابقه ای توی A-Spec کاربردی نداره ! اون ماشین formula GT توی بخش ماشین های دسته دوم پیدا میشه دیسلام
من با کلی زحمت امتیازمو به 10000000 رسوندم تا ماشین F10 Formula 1 فراری رو بخرم که بتونم تو مرحله formula gt مسابقه بدم ولی وقتی خواستم وارد اوم مرحله بشم اجازا نداشتم,میشه یکی لطف کنه و بگه من این ماشین 10000000 امتیازی رو بی دلیل خریدمش؟؟؟؟؟اصلا نمی تونم باهاش قسمت مرحله ای روبرم؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما یه اشتباه بزرگ کردید ! اون ماشینی که میشه باهاش مسابقه داد اسمش formula GT هست این فراری ای که خریدید توی هیچ مسابقه ای توی A-Spec کاربردی نداره ! اون ماشین formula GT توی بخش ماشین های دسته دوم پیدا میشه دی
اگر واسه مسابقات فراری می خوای 599 گزینه ی خوبیه یه کم بهش برسی حله دی یادم نیست قیمت انزو چقدره ولی اگر پولت بهش میرسه که چه بهتر دی ولی من با همون 599 کارم راه افتاد دیاوه خوب که من این پست رو خوندم #
میخوام یه ماشین بخرم و پولشم هم 1 میلیون باشه و میخوام مدال فراری بخرم به نظرتون چه نوع فراری بخرم که توی مسابقه A-Spec بشه بازی کرد و حالشو ببرم:d
دوست عزیز من چند ماه که اون مرحلرو نرفتم می خواستم فراری فرمول 1 بگیرم که خوب شد این پست دیدم نگرفتمش.ولی من تا حالا تو ماشینای دست ماشینی به این نام ندیدم از کجا پیداش کنم من دوست عزیز؟دوست عزیز شما یه اشتباه بزرگ کردید ! اون ماشینی که میشه باهاش مسابقه داد اسمش formula GT هست این فراری ای که خریدید توی هیچ مسابقه ای توی A-Spec کاربردی نداره ! اون ماشین formula GT توی بخش ماشین های دسته دوم پیدا میشه دی
دوست عزیز من چند ماه که اون مرحلرو نرفتم می خواستم فراری فرمول 1 بگیرم که خوب شد این پست دیدم نگرفتمش.ولی من تا حالا تو ماشینای دست ماشینی به این نام ندیدم از کجا پیداش کنم من دوست عزیز؟
البته enzo یه جوریه هندلینگش ...من زیاد نتونستم حال کنم باهاش ....عوضش nissan GTR که البته چند تا مدل داره رو خیلی دوس دارم :dاصلا خوراکه پیسته لامصب