Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خوب ما که تو ایرانیم چجوری باید dlc هارو بخریم؟من الان رو کنسولم gt 5 دارم البته به صورت کپی رو cfw 3.55 بازی می کنم.چجوری میتونم dlc های gt5 رو دستگام بریزم؟کدوم dlc هارو میتونم رو cfw 3.55 بازی کنم؟
بزا کپی نمی تونی DLC بریزی

---------- نوشته در 08:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 PM ارسال شده بود ----------

بالا خری منم GT 5 دار شدم,اونم نسخه XL EDITION

سلام يه سوال
چرا تو مسابقه يه سري ماشين هست كه نميشه خريد يعني اصلا تو قسمت خريد ماشين نيستن.
شما باید از لسیت ماشین های دست دوم بخرین , که اونم بعد از هر بار مسابقه دادن لیستش عوض میشه,اگه ماشین مورد نظر شما اضافه نشد باید همینطور مسابقه برید تا اضافه بشه.

همنطور که حتما میدونید در این بازی متاسفانه اتومبیل ها به دو دسته استاندارد “Standard Model” و پریمیوم “Premium Model” تقسیم شده اند که دسترسی برای خرید اتومبیلهای پریمیوم تقریبا بدون محدودیت (بجز محدودیت قیمتی و نیز آنهایی که باید با dlc خریداری شوند) و از قسمت "Dealerships" و به صورت صفر در اختیار بازی کن قرار می گیرند، و برای خرید اتومبیل های باقیمانده که تعداد بیش از 800 خودرو را شامل می شود اتومبیل ها به صورت کارکرده و نیز رندوم در بخش "Used Car Dealerships" برای خرید در دسترس می باشند و تمام خودروها که شما در بازی مشاهده می نمایید در بازی قابل خریدن می باشند در لینک زیر شما نام کلیه اتومبیل های عرضه شده در بازی را خواهید دید.
Gran Turismo 5 - List of featured cars

سلام
یه سوال داشتم
من 2 روزه این بازی رو خریدم و آشنایی ندارم به این بازی,میشه لطف کنید و بگید از کدوم قسمت می تونم مرحله ای این بازی رو برم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

konami @

فقط میتونم بگم واااااااااااااای این چیه دیگه ... وصف نشدنیه , از کجا گرفتید خودتون از اونور خریدید یا براتون آوردن ؟؟

دوستان کسی این dlc جدید رو نگرفته ؟؟ چند آرایش از یک ترک هست به قیمت 4 پوند که خیییییییلی زیاده. ولی scion fr-s 12 هم هست که رایگانه. :​

This item adds multiple layouts of the Twin Ring Motegi Circuit to GT5 - the Road Course, Super Speedway, East Course and West Course. The price of the DLC will be £3.99.

photo06a.jpg

برای انجام دادن این بازی بهتره همزمان به انجام قسمتهای مختلف بازی بپردازید و پیشرفت کنید (و البته از جایزه ها استفاده کنید تا با مشکل کمبود پول در بازی برای خرید اتومبیل مواجه نشوید) در زیر این قسمت ها رو براتون توضیح میدم
بخش A-spec Events : در این قسمت شما مراحل اصلی را خودتان باید طی نمایید و برای انجام هر مرحله نیاز به داشتن اتومبیل قابل شرکت در آن مرحله دارید.
بخش B-spec Events : این قسمت مانند بخش قبل می باشد با این تفاوت که شما در این بخش رانندگی نمیکنید و باید راننده خود را برای شرکت به مسابقه راهنمایی کنید.
بخش Special : این قسمت یکی از بخشهای زیبای این بازیست که در اینجا شما با مسابقات حرفه ای تری درگیر خواهید بود که با توجه به سطح شما مراحل جدید برایتان باز می گردد.
بخش Licenses : این قسمت مربوط به آموزش های مختلف مانند نحوه صحیح ترمز ، پیچیدن در پیچهای مختلف .... می باشد که همراه آزمون می باشد.

به طور کلی مراحل طوری طراحی شده اند که اتومبیل مورد نیاز مراحل دیگر را به شما هدیه دهد (البته به شرط پیروزی) در لینک زیر پیشنیاز انجام هر مرجله و جایزه اون نوشته شده:
myGranTurismo.net - Gran Turismo 5 Events

آخرین ویرایش:
دارم به اوج بدبختیم فکر می کنم چرا این بازی رو فروختم الان هدست 7.1 رو خریدم ! می ذارم گوشم صدای ماشین میاد تو گلوم !

ولی حیف فروختم حتما باید بخرم !

دوستان من خیلی وقته آپدیت نکردم!
از آپدیت هایی که ریلیز شده آیا آپدیتی هست که all in one باشه؟ مثلا آپدیت 2.00 بخاطر حجم بالاش آپدیت های قبلی رو در خودش نداره؟

سلام
میشه یکی لطف کنه و بگه از کدوم قسمت می تونم آنلاین gt5 و بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

طبق عکسی که دوستمون گذاشت اون قسمتی که قرمز کردم مخصوص آنلاین هست بالایی مثل سینگل یه سری مسابقه هست که خودتون شرکت می کنید در مقابل هوش مصنوعی , پایینی هم که با سایر گیمر ها بازی می کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or