Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
ممنون میگردم اونجارو,

آها ممنون,میرم اونجا رو میگردم,فقط تو همین تعداد ماشین هایی که وجود داره میشه پیدا کرد یا باید به اینترنت وصل شد؟

چنت سوال دیگه,
1-این عکسهایی که تو فوتوتراول میگیریم چطوری میتونم بریزم تو فلش که تو کامپیوتر ببینم؟
2-یه عکس کامیون تو پروفایل هست که روش نوشته Delivery و یه عدد هم روشه ,اونها ماله چیه و وقتی واردش میشم توش کاغذهایی مثل بلیطه اونها برای چیه؟
3-این گیفتی که گفتین رو چطور بفهیم به ما داده؟
مورد سوم مربوط به همون مورد دومی هست که گفتی! هر بلیط(گیفت) یک ماشین جایزه میده
مورد اول هم باید گزینه import to XMB را روی هر عکسی بزنی تا عکسها وارد فایل عکسهای کنسول بشه و از اونجا به فلش انتقال بدی!

کدام آپدیت مشکل باگ عکس منظره در بدنه ماشین به صورت تکه تکه را نشان میدهد را برطرف منماید یکی از اساتید لطف کنه جواب بده ؟

BCUS98114 این هم آی دی بازی من

کدام آپدیت مشکل باگ عکس منظره در بدنه ماشین به صورت تکه تکه را نشان میدهد را برطرف منماید یکی از اساتید لطف کنه جواب بده ؟

BCUS98114 این هم آی دی بازی من
سوالت بیشتر مثل پازل می مونه :d
اصلا متوجه نشدم چی نوشتی...:d

دوستان سلام. به علت مشغله زیاد 2 ماه میشه که نتونستم GT بزنم. الان راهی هست که بتونم دانلود ها رو که جمع شدن رو هم با PC انجام بدم یا از یه جا بگیرم و رو کنسول بریزم؟
ممنونم

دوستان سلام. به علت مشغله زیاد 2 ماه میشه که نتونستم GT بزنم. الان راهی هست که بتونم دانلود ها رو که جمع شدن رو هم با PC انجام بدم یا از یه جا بگیرم و رو کنسول بریزم؟
ممنونم
سلام دوستان در صفحه قبل زحمت کشیدن لینک گذاشتن ,
سلام دوباره به دوستان
دادا یه برنامه پیدا کردم که با pc آپدیت های بازیارو دان می کنی بعدش نصبش می کنی رو ps3,الان دارم آپدیت GT5 رو دان می کنم.
اینم لینک برنامه:
PS3 Game Updates v1.0
اینم لینک از سایت بازی سنتر:
آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

من خودم از روش نقل قول شده 3.8گیگ همه آپدیت های بازیرو دانلود کردم با PC ----- فقط مونده ریختنش رو دستگاه/

من آپدیت 107 تا 109 دانلو کردم وازطریق اینستال پی کی جی نصب کردم و بازی بلا میاد تا همون قسمتی که مینویسه warning دیگ صفحیه سیه میمونه آیا آپدیتی که با pc دانلو کردم مشکل داره یا قضیه چیه یه راه حل بدین دوستان دستگاه من کپی خور هست و آی دی بازی
BCUS98114

بچه ها این آپدیتای Gt تا آپدیت چند با ورژن 3.55 کار میکنه؟فک کنم تا 1.09 درسته؟اگه بقیه رو نصب کنیم که با 3.70 کار میکنه چی میشه؟ورژن کنسول 3.55 هستشا

105-109 3.50
110-113 3.60
200-205 3.70
206-207 4.11

این آپدیت ها و ورژن ها بود,
سوال دومتون رو دوستان باید جواب بدن.

امروز مجله Top Gear رو میدیدم یه چیز جالب دیدم عکس انداختم حال کنید :d :
بعد از یک سال از عرضه شدنش ، خیلی جالب بود
36qjuc0qgomkkj1ehrj1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی