dr.ice
کاربر سایت
والا دقیقا اطلاع ندارم از ریلیز تو اروپاخوب قسمت اول سوالم چی؟؟؟
حالا چرا میخوای بگیری تو که بازیت اپدیته؟فقط میونه DLC اونم 2 تا DLC اولش فقط تو اون نسخه...
یهنی فقط به خاطر dlc یا میخوای تو ارشیو داشته باشی؟
والا دقیقا اطلاع ندارم از ریلیز تو اروپاخوب قسمت اول سوالم چی؟؟؟
والا دقیقا اطلاع ندارم از ریلیز تو اروپا
حالا چرا میخوای بگیری تو که بازیت اپدیته؟فقط میونه DLC اونم 2 تا DLC اولش فقط تو اون نسخه...
یهنی فقط به خاطر dlc یا میخوای تو ارشیو داشته باشی؟
آقا XL EDITION ریجن 3 هم داره!! مگه میشه فقط ریجن 1 داشته باشه!! امروز توی یه فروشگاه ریجن 3 بازی رو هم دیدم!! مطمعنآ باید ریجن 2 هم داشته باشه!!
هیچ کسی چیزی نمیدونه؟؟
البته جای تعجب داره چون بیشترین استقبال از GT تو اروپا بوده ....ولی خوب حال نکردن بدن دیگه فعلا:dاقا تو اروپا عرضه نشده حالا باز بيا بگو بايد region2 هم داشته باشه :d
تو آسیا (به غیر از ژاپن) کل فروش سری این بازی از GT1 تا الان به 1 میلیون هم نرسیده بعد ریجن 3 بازی XL Edition اش اومده !البته جای تعجب داره چون بیشترین استقبال از GT تو اروپا بوده ....ولی خوب حال نکردن بدن دیگه فعلا:d
احتمالا اون پارتی ها به خود سونی هم سرایت کرده :dگفتن پول که زیاده فعلا خوش باشیم تا بعدن ...نامردا از اون گروناشم میگیرن میخورن:dتو آسیا (به غیر از ژاپن) کل فروش سری این بازی از GT1 تا الان به 1 میلیون هم نرسیده بعد ریجن 3 بازی XL Edition اش اومده !
اینم یه دلیلی داشته که ندادن ( یا شایدم نسخه معمولی بازی هنوز خوب داره میفروشه ) وگرنه از خداشونه :d
هر اکانتی که تو psn ساخته میشه باید psn crd همون اکانت رو بخری ....برای شما انگلیس هست باید پوند بگیریسلام دوستان عزیز
من میخواستم این dlc های بازی را بخرم اول بهم بگید چون اکانتم برای uk هستش با کارت psn پوندی بگیرم یا یورو چون پوندی گرون هستش میتونم
یورو بگیرم و تو همین اکانتم استفاده کنم یا نه و اینکه این dlc ها رو من بگیرم میتونم تو اکانت آمریکا خودم هم استفاده کنم یا نه چون من تمام بازیها رو با
اکانت آمریکام بازی میکنم و آنلاین میزنم
ضمنا کدام dlc ها رو بگیرم آیا همش را بگیرم یا همش به درد بخور نیستش
با سپاس فراوان
هر اکانتی که تو psn ساخته میشه باید psn crd همون اکانت رو بخری ....برای شما انگلیس هست باید پوند بگیری
در مورد اون یکی اکانت هم میشه این کارو کنی
این dlc اخری خوب بود ...حداقل من خیلی خوشم اومد ازش...البته همشون خوبن و میتونی جداگانه هر کدوم رو که دوست داری بخری ...
یه چیز دیگه هم هست کلا car pack ا هم سلیقه ایه ممکنه شما از یه ماشین خوشت بیاد ولی من نه...