Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
کلا حدود 4و5 گیگ اپدیت داره ...
با اپدیت بازی هم امکانات خوبی به بازی اضافه میشه و برای انلاین بازی کردن هم باید اپدیت کنی
در مورد GT SPEC 2 هم صفحات قبل بگردی اطلا عات کامل هست و تو همین اپدیت هاست
تو GT واسه اوستا شدن خیلی راه مونده:d
---------------
این آپدیت هارو باید یدفعه دان کنیم یا پارت پارت میشه ؟ اون وقت باید کنسولو 3 روز روشن نگه دارم حالا اگه وسطا قطع نشه.
3یا 4 گیگ؟؟؟ یبار بگو یه بازی دیگه باید دانلود کنیم دیگه.... چه خبره.
پس تو این gt spec 2 گرافیکشم بهتر میشه.

---------------
این آپدیت هارو باید یدفعه دان کنیم یا پارت پارت میشه ؟ اون وقت باید کنسولو 3 روز روشن نگه دارم حالا اگه وسطا قطع نشه.
اپدیت ها تو چندین پارت هستن که هر کدوم رو که دان کنی ذخیره میشه
مثلا اگه وسط سومین اپدیت قطع بشه از شماره 2 باز شروع میشه
یبار بگو یه بازی دیگه باید دانلود کنیم دیگه.... چه خبره.
این بده که از بازی پشتیبانی میشه ؟
گرافیک هم به اون صورت تغییری نداره فقط نور پردازی و بعضی چیزای دیگه بهبود پیدا کردن

---------------
دوست عزیز این آپدیت ها در طول این یه سال (بیشتر :دی) که از عرضه ی بازی میگذره به مرور زمان اومده و طبیعتاً یه شبه انقدر حجم آپدیت نشده که خب منطقیه :دی

سلام میخواستم بدونم این آپدیت هارو که میخوایم دان کنیییییییم......خووووووب...........(یادم رفت چی میخواستم بگم:wallbash: ) آهااان.. میشه از کنسوله دوستم که دان کرده بزنم به فلش بعد تو کنسوله خودم نصب کنم؟ حوصله امتحان کردن نداشتم....

سلام میخواستم بدونم این آپدیت هارو که میخوایم دان کنیییییییم......خووووووب...........(یادم رفت چی میخواستم بگم:wallbash: ) آهااان.. میشه از کنسوله دوستم که دان کرده بزنم به فلش بعد تو کنسوله خودم نصب کنم؟ حوصله امتحان کردن نداشتم....

نه باو :d

استاد کوجیما توی GT 5 رویت شد !

خیلی وقت بود اینجا خوابیده بود گفتم یه حرکتی بزنیم :دی اینو توی بازی دیدم جالب بود گفتم اینجا هم بذارم :دی

08276144737892164057.jpg
----------------------
اگه H داشت میشد
biggrin1.gif
!
اونجوری زده شناخته نشه :دی

آخرین ویرایش:
فقط یه زرنگی میشه کرد مثل کاری که من کردم !! البته اگه کنسولت هک باشه !! تا آپدیت 2.01 همه رو دان کردم با PC !! (الانم دارمشون رو PC ) بعد با توجه به اینکه بعضی آپدیتا با ورژن 3.70 کار میکنه مجبور بودم دستگارو آپدیت کنم اما قبل از آپدیت همه رو با INSTALL PKG رو PS3 نصب کردم بع کنسول رو آپدیتش کردم حواستون باشه اگه اشتباهی اول PS3 رو آپدیت کنید دیگه گزینه ای به اسم INSTALL PKG ندارین که بخواین نصبشون کنیدا !! گفتم بگم که حواستون باشه

فقط یه زرنگی میشه کرد مثل کاری که من کردم !! البته اگه کنسولت هک باشه !! تا آپدیت 2.01 همه رو دان کردم با PC !! (الانم دارمشون رو PC ) بعد با توجه به اینکه بعضی آپدیتا با ورژن 3.70 کار میکنه مجبور بودم دستگارو آپدیت کنم اما قبل از آپدیت همه رو با INSTALL PKG رو PS3 نصب کردم بع کنسول رو آپدیتش کردم حواستون باشه اگه اشتباهی اول PS3 رو آپدیت کنید دیگه گزینه ای به اسم INSTALL PKG ندارین که بخواین نصبشون کنیدا !! گفتم بگم که حواستون باشه
--------------
ممنون از راهنماییتون ولی ماله من 4.11 هست
من اهل هک بازی نیستم...البته رو ps3:d

سلام
یه سوالی داشتم,نسخه GT5 XL ارزشو 105 تومنو داره که من بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره عزيز ارزشش بيشتر از اينها هم هست حالا چرا ؟؟

چون تمام dlc ها رو داره و مطمئن باش اگه بخواي تمام dlc ها رو از تو psn خريد كني و دانلود كني ( با حجم دانلود ! ) بايد 3 برابر اين پول رو بدي تا بتوني اين بازي رو داشته باشي ولي با يه پول خيلي كمتر اين بازي رو ميخري و ديگه نيازي به اپديت كردن و غيره نداري !!!!!

سلام
یه سوالی داشتم,نسخه GT5 XL ارزشو 105 تومنو داره که من بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نسخه معمولی بازی رو داری و اپدیت کردی ارزش نداره بخری
اگه car pack ها رو هم بخوایی خودت بخری با یه psn card 20$ میشه ردیفش کنی
چون تمام dlc ها رو داره و مطمئن باش اگه بخواي تمام dlc ها رو از تو psn خريد كني و دانلود كني ( با حجم دانلود ! ) بايد 3 برابر اين پول رو بدي تا بتوني اين بازي رو داشته باشي ولي با يه پول خيلي كمتر اين بازي رو ميخري و ديگه نيازي به اپديت كردن و غيره نداري !!!!!
اگه بازیرو اپدیت کرده باشه برای dlc نیازی به دانلود چیزی نیست چون حجم dlc ها تو همون اپدیت بوده
در مورد خرید dlc هم می تونه فقط car pack ها رو بخره که زیاد در نمیاد

سلام
کسی می تونه کمکم کنه و یه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم نسخه GT5 XL وبخرم یا کسی جایی سراغ داره برا فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من می خواستم از DC GAME بخرم که اونم گفت سفارشاتشو داده و فعلا امکان تهیش نیست
ممنون

گلیچ جدید برای عکس برداری از داخل ماشین ، خیلی بهتر از قبلیه ! فقط هم در موزه ی رد بول کار میکنه !

1. Select the balcony location, #2
2. Move your car against the white couches, try to judge the car to be under the walkway
3. Move onto the walk way, enough to hit select to glitch through the walk way
4. After glitching through, move the camera to be over the car.
5. Hit X to enter camera
6. Camera should be over car, now this is where it gets tricky
7. Hold The left analog stick down, and hit select twice quickly ( enter and exit the object movement map)
8. Camera should appear lower each time
9. Repeat until camera is low enough to glitch inside cars interior, keep repeating step 8 to go lower.
10. To raise up, enter and exit object movement map while holding the analog stick up.​

چند نمونه عکس :

6902463413_1b4cd26f73_b.jpg

6814851291_bfcbcc0b75_z.jpg

منبع :

Red Bull Interior Glitch tutorial - GTPlanet Forums

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or