Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خواهشا اگه دوستان میتونن کمک کنن بدجوری نگرانم

علی جان در مورد دیر لود شدن تکسچرها خدمتت عرض کنم که احتمالا شما هم مثل من انتظار زیادی از کنسول داری. و یا به گیم های pc عادت کردی. یکم سطح توقعت رو بیار پایین.

در مورد خط سفید و قرمز هم تا جاییکه من تو Prologue دیدم سمت راستی برا Throttle یا گاز و سمت چپی هم برا ترمز هست. اگه موقع گاز دادن که خط سفید داره پر میشه یجا دیدی که خط قرمز هم باهاش همراه شد بدون که سیستم TCS یا کنترل کشش ماشینت فعال شده. بیشتر هم معمولا سر پیچها یا لاستیکهای Normal این حالت پیش میاد. من خودم هنوز GT5 رو بازی نکردم. نمیدونم از کجا میشه Traction Control System رو کم یا OFF کرد اینو میتونی از اساتید اینجا بپرسی.( اگه اشتباه گفتم راهنماییم کنین)

علی جان در مورد دیر لود شدن تکسچرها خدمتت عرض کنم که احتمالا شما هم مثل من انتظار زیادی از کنسول داری. و یا به گیم های pc عادت کردی. یکم سطح توقعت رو بیار پایین.

در مورد خط سفید و قرمز هم تا جاییکه من تو Prologue دیدم سمت راستی برا Throttle یا گاز و سمت چپی هم برا ترمز هست. اگه موقع گاز دادن که خط سفید داره پر میشه یجا دیدی که خط قرمز هم باهاش همراه شد بدون که سیستم TCS یا کنترل کشش ماشینت فعال شده. بیشتر هم معمولا سر پیچها یا لاستیکهای Normal این حالت پیش میاد. من خودم هنوز GT5 رو بازی نکردم. نمیدونم از کجا میشه Traction Control System رو کم یا OFF کرد اینو میتونی از اساتید اینجا بپرسی.( اگه اشتباه گفتم راهنماییم کنین)
اون قرمزه واسه وقتی هست که کامل گاز نمی خوره یا کاملاً خلاص میشه که کلش قرمز میشه (تعویض دنده یا ماشین در حالت خلاص) یا داره نصفه گاز میخوره که یه مقدارش از اون خط قرمز میشه :دی

سلام!باز یک آپدیت 25 مگی اومده. گفتم تاپیک را بیارم بالا! خواهشا اساتید راجع به آپدیت توضیح دهند:d
قسمت آنلاین بازی مشکلی داشت که بعد از اتمام مسابقه جایزه نمی داد ! این مشکل طی اپدیت آخری حل شد !
The issue of experience and rewards not being received in online races has now been corrected.
یک قسمت جدیدی هم قراره در ماه مارچ به بازی اضافه بشه به نام Photo Stream که اگر بخوام ساده بگم ، شما عکس هاتون رو از داخل بازی میتونید به سرور بازی آپلود کنید و عکس ها در سایت رسمی GT منتقل میشه :)
Announced today on the official Gran Turismo website (and through the in-game news function) is a new feature to appeal to all the Gran Turismo shutterbugs, named “Photo Stream”. In essence this feature allows you to share your finest images, anonymously, with the entire Gran Turismo community through an as-yet unpublished URL:
With the coming Gran Turismo 5 update planned for March 2012, we will be starting a new service on gran-turismo.com worldwide, called “Gran Turismo 5 Photo Stream”.In GT5 Photo Stream, photographs taken in the photo mode of Gran Turismo 5 and set to “Share” will be shown in a list on a webpage, and be made possible to view by anyone.The photographs will continue to change periodically, the online ID’s of the photographer will NOT be shown or made public, and there is no evaluation system or the like for the photographs. This is a service which simply introduces what kinds of photographs are being taken in Gran Turismo 5 by players around the world.Please be aware that any photographs set to “Share” after the start date of this service will be released publically on the web by GT5 Photo Stream.We hope you’ll look forward to the start of this new service.* Photographs that had been set to “Share with Friends” before the start date of this service will not be shown in GT5 Photo Stream.* Due to limitations of time and the number of photograph displayable, not all photographs set to “Share” may be shown in GT5 Photo Stream.
At present gamers can view a specific user’s Shared images on gran-turismo.com, but only if the user is on their friends list. While Photo Stream will be anonymous it will allow you to browse photographs made by any user so long as they have been set to “Share”, as a showcase for the Photomode part of the game.​

سلام دستگاه من برا اولین با میخواد gt5 رو ببینه.
کلا چقدر میشه همه update هاشو بگیریم؟
اگه نکنیم خیلی فرق میکنه؟ البته online میخوام بزنما
راستی میشه اطلاعاتی از این gt speck 2 بود (اسم درستشو نمیدونم) بدین؟ اون هم تو این update ها هست؟
ادم کنین Azadpk
تو forza 4 که واسه خودم اوستا بودم
حالا ببینیم این چی میشه.

آقایون من هم کالکتور رو دارم و هم معمولی رو. الانم می خوام XL رو بگیرم و با اون بشینم بازی کنم. تا حالا هم GT5 رو بازی نکردم. ارزش داره این کارو بکنم ؟

سلام.در مورد همون مشکل دیر لود شدن سایه ها و ÷رش تصویر که فقط توی رالی (toscana)اتفاق میفته با یه ماشین premium هم رفتم بازم همونطور بود در ضمن لودینگ این مسابقه تا اخرش ÷ر نمیشه و وارد مسابقه میشه که این موردم فقط توی همین مسابقه هست:(

سلام دستگاه من برا اولین با میخواد gt5 رو ببینه.
کلا چقدر میشه همه update هاشو بگیریم؟
اگه نکنیم خیلی فرق میکنه؟ البته online میخوام بزنما
راستی میشه اطلاعاتی از این gt speck 2 بود (اسم درستشو نمیدونم) بدین؟ اون هم تو این update ها هست؟
ادم کنین Azadpk
تو forza 4 که واسه خودم اوستا بودم
حالا ببینیم این چی میشه.
کلا حدود 4و5 گیگ اپدیت داره ...
با اپدیت بازی هم امکانات خوبی به بازی اضافه میشه و برای انلاین بازی کردن هم باید اپدیت کنی
در مورد GT SPEC 2 هم صفحات قبل بگردی اطلا عات کامل هست و تو همین اپدیت هاست
تو GT واسه اوستا شدن خیلی راه مونده:d

کلا حدود 4و5 گیگ اپدیت داره ...
با اپدیت بازی هم امکانات خوبی به بازی اضافه میشه و برای انلاین بازی کردن هم باید اپدیت کنی
در مورد GT SPEC 2 هم صفحات قبل بگردی اطلا عات کامل هست و تو همین اپدیت هاست
تو GT واسه اوستا شدن خیلی راه مونده:d

نه دیگه میثم 5 گیگ نمیشه :d فکر نکنم به چهار هم برسه :d

سلام
کسی نسخه XL و خریده؟؟؟گرافیکش از نسخه قبلیش بهتر شده یا نه؟؟

عزیز جان ، نسخه XL یا Spec II بازی که جداگانه ساخته نشدن :) همون بازی معمولی هستن + آپدیت ها و DLC ها ! نورپردازی و یک سری مسائل دیگه تو آپدیت های بازی بهبود پیدا کردن که در نتیجه اگر شما خودتون بازی رو آپدیت کنید ، تجربه بصری شما فرقی با نسخه XL بازی نخواهد داشت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or