Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام بالاخره بازی کردم
آخه این چه گرافیکی بود واقعا مسخره اس ؟(گرافیک ماشیناشو میگما؟)
کلا چند تا ماشین premium هست؟ از کجا میشه فهمید؟
من یدونه scion خریدم انگار ماشین رو از gt4 ورداشتن گذاشتن تو بازی.
گیم پلیشم که....!!!!
راست حسینی برین f4 رو بازی کنین اونوقت از gt5 نا امید میشین.
اصلا هم منظورم مقایسه نیستا چون واسه forza 4 همش 4 تومن پول دادم ولی واسه این 50 تومن.

سلام بالاخره بازی کردم
آخه این چه گرافیکی بود واقعا مسخره اس ؟(گرافیک ماشیناشو میگما؟)
کلا چند تا ماشین premium هست؟ از کجا میشه فهمید؟
من یدونه scion خریدم انگار ماشین رو از gt4 ورداشتن گذاشتن تو بازی.
گیم پلیشم که....!!!!
راست حسینی برین f4 رو بازی کنین اونوقت از gt5 نا امید میشین.
اصلا هم منظورم مقایسه نیستا چون واسه forza 4 همش 4 تومن پول دادم ولی واسه این 50 تومن.
دوست عزیز این تاپیک برای مقایسه بازی ها نیست. برای مقایسه برین اینجا.
200 و خورده ای ماشین پریمیوم داره. کلآ بخش پریمیوم ها جدا هست و ماشین ها با اسم کمپانی هاشون تفکیک شدن ولی بخش ماشین های استاندارد این طوری نیست.
-------------
دوستان لطفآ دیگه این بحث مقایسه رو توی تاپیک ادامه ندین چون پست های مربوطه پاک میشه.

آخرین ویرایش:
من به شخصه هم F3 , F4 رو بازی کردم و هم GT5 Prologue رو. انصافا GT5 P یه کلاس دیگه است. منتها این GT5 نمی دونم چرا اینقدر گرافیکش عقب مونده البته نسبت به GT5 P. بازی رقیب رو هم اصلا در حد این بازی نمیدونم مخصوصا سیمولیشن. این از این.
حالا دوستان یه سوال؟ من فقط 1 ساعت با GT5 بازی کردم اونم فقط به خاطر اینکه ببینم ارزش داره XL رو بگیرم یا نه. با اینکه گرافیکش ناجور زد تو ذوقم ولی از گیم پلیش بسسسسسسسیار لذت بردم. حالا میخوام بدونم گرافیک بازی توی این پریمیوم ها ( که نمیدونم اصلا چی هستن ) و پیست های جدید هم عین همین اوایل بازیه یا بهتر شده ؟
ممنونم بابت وقتی که میزارین.

من به شخصه هم F3 , F4 رو بازی کردم و هم GT5 Prologue رو. انصافا GT5 P یه کلاس دیگه است. منتها این GT5 نمی دونم چرا اینقدر گرافیکش عقب مونده البته نسبت به GT5 P. بازی رقیب رو هم اصلا در حد این بازی نمیدونم مخصوصا سیمولیشن. این از این.
حالا دوستان یه سوال؟ من فقط 1 ساعت با GT5 بازی کردم اونم فقط به خاطر اینکه ببینم ارزش داره XL رو بگیرم یا نه. با اینکه گرافیکش ناجور زد تو ذوقم ولی از گیم پلیش بسسسسسسسیار لذت بردم. حالا میخوام بدونم گرافیک بازی توی این پریمیوم ها ( که نمیدونم اصلا چی هستن ) و پیست های جدید هم عین همین اوایل بازیه یا بهتر شده ؟
پرمیوم ها که یه دنیای دیگه ای هستن اصلاً :دی فرقش با اینا در حد یه نسله :دی پیست ها هم دوگانگی داره یه سریاش فوق العاده ـس و یه سریاش در حد متوسط ـه :دی نمی دونم آپدیت ها رو ریختی یا نه ولی اگه نریختی بریز که به شدت تاثیر داره :دی
همونطور که آریا تذکر داد بی زحمت پاراگراف اول پستت رو هم پاک کن بره که جنگ و دعوا نشه :دی

کلا GT رو هر کی اولش بازی کرده تو ذوقش خورده:dولی یه چند مدت بازی میکنی شدیدا باهاش حال میکنی
همون طور که اون دوستمون گفت TRACK ها تناقض کیفیتی دارن ولی فقط یه بار کافیه TRACK نوربرگ رو تو تغییر روز و شب بازی کنی تا به گرافیک بازی هم ایمان بیاری:d

سلام خوبین؟

آقا من هرچی میگردم این GRAN TURISMO 5 XL EDITION لعنتی رو نمیتونم پیدا کنم! بودنش هست! اما من ریجن 2 ـش رو میخام!! انگار نیست!! سیو های ریجن 2 که روی ریجن 1 که اجرا نمیشه!! کسی لینک خرید ای بی نداره برای ریجن 2؟/

سلام خوبین؟

آقا من هرچی میگردم این GRAN TURISMO 5 XL EDITION لعنتی رو نمیتونم پیدا کنم! بودنش هست! اما من ریجن 2 ـش رو میخام!! انگار نیست!! سیو های ریجن 2 که روی ریجن 1 که اجرا نمیشه!! کسی لینک خرید ای بی نداره برای ریجن 2؟/
2 نداره و فقط تو امريكا عرضه شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or