Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اساتید GT یه سوال دارم.
من GT5 XL Edition رو گرفتم. توش یدونه کد هست. حالا موندم این کد برای دانلود تمامی DLC هاست تا الان یعنی تمام اون 4 گیگ و یا فقط برای مثلا DLC آخری؟
کسی اطلاعی داره؟
ممنون

دوستان سلام

من یک ماشین میخوام برای مسابقات 650pp که هم فرمون گرفتنش خوب باشه و همچنین سرعتش
راستی یک ماشین هم برای مسابقات 750pp با همون مشخصات یعنی هم فرمون گرفتنش خوب باشه و همچنین سرعت و شتاب

ضمنا من لول 21 هستم بهترین راه پول در آوردن الان چیه و اینکه این قسمت لایسنس را حتما باید تا قسمت آخرش یعنی s برم یا نه لازم نیستش

خیلی خیلی ممنونم @};-@};-@};-
650pp
Chaparral 2J Race Car '70

750pp
MINOLTA Toyota 88C-V Race Car '89 - Gran Turismo Wiki-Gran Turismo tracks, cars, games and more

آخرین ویرایش:
والا ما تا لول 38 رفتیم چیزی رو هم دستکاری نکردیم فقط یه 24 ساعت مونده بود که کنسولمو فروختم یمیشو رفته بودم!!!! زیاد دستکاری نکنید که بعدا پشیمون میشیدا

اساتید GT یه سوال دارم.
من GT5 XL Edition رو گرفتم. توش یدونه کد هست. حالا موندم این کد برای دانلود تمامی DLC هاست تا الان یعنی تمام اون 4 گیگ و یا فقط برای مثلا DLC آخری؟
کسی اطلاعی داره؟
ممنون
عزيز به چه قيمتي گرفتيد و از كجا ؟؟

سلام ، بچه ها کسی تو ماشیناش " Cizeta V16T '94 " رو داره ؟! اگه آره ، لطفا share کنه !
...
به دلیل بی پولی و کلا داشتن 10تا ماشین زدم تو کار Shuffle Race :d ، یه مسابقه رو که داشتم میدیدم این ماشینه خدا بود ، دوست دارم تستش کنم !

آخرین ویرایش:
سلام ، بچه ها کسی تو ماشیناش " Cizeta V16T '94 " رو داره ؟! اگه آره ، لطفا share کنه !
...
به دلیل بی پولی و کلا داشتن 10تا ماشین زدم تو کار Shuffle Race :d ، یه مسابقه رو که داشتم میدیدیم این ماشینه خدا بود ، دوست دارم تستش کنم !

سلام ...
محمد جان من share كردم فقط اكانتم عوض شده اينو add كن: BCKonami

رفقا کسی اینجا تونسته از داخل ماشین عکس بگیره من الان دو ساعته دارم ور میرم باهاش فقط تا وسط راه رو میتونم برم کسی هست انجام داده باشه ؟؟؟؟

رفقا کسی اینجا تونسته از داخل ماشین عکس بگیره من الان دو ساعته دارم ور میرم باهاش فقط تا وسط راه رو میتونم برم کسی هست انجام داده باشه ؟؟؟؟

توی تاپیک photo mode با عکس توضیح دادم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread35935/page23/#post1875612
---------------
تشکر بسیار رفیق درست شد ......

فقط یک چیزی برام بسیار جایه سوال داره کسی جواب بده ممنون میشم ... این پولی فونی که این همه رویه جزییات داخل ماشین کاره کرده ( چرم صندلیها آدم رو به هوس میندازه
yahoo_4.gif
) چرا مثل بچه آدم یک آپشنی برایه عکس برداری از داخل ماشین نگذاشته ؟؟؟؟ آخه حتما یه دلیل قانع کننده ایی باید باشه دیگه که من نمیفهمم .
خواهش میکنم :دی
دقیقاً سوالیه که توی ذهن منم هست ! :دی فکر کنم دلیلش اینه که استاد اون موقع کُل بطری رو یه نفس رفته بالا :دی

آخرین ویرایش:
توی تاپیک photo mode با عکس توضیح دادم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread35935/page23/#post1875612

تشکر بسیار رفیق درست شد ......

فقط یک چیزی برام بسیار جایه سوال داره کسی جواب بده ممنون میشم ... این پولی فونی که این همه رویه جزییات داخل ماشین کاره کرده ( چرم صندلیها آدم رو به هوس میندازه :d ) چرا مثل بچه آدم یک آپشنی برایه عکس برداری از داخل ماشین نگذاشته ؟؟؟؟ آخه حتما یه دلیل قانع کننده ایی باید باشه دیگه که من نمیفهمم .

سلام
دوستان یه سئوال دارم: برای انلاین بازی کردن نیاز به کد داره بازی؟ و الان حدود قیمت اکبندش چقدره؟ میخوام بگیرم گفتم قبلش بپرسم

ممنون

نه برای انلاین نیازی به کد نداره ... قسمت دوم رو هم نمیدونم من الان قیمت دقیق دستم نیست ... :d

دوستان سلام. چند تا سوال دارم:

GT5 بعد آپدیت های جدیدش توی فرمونهای ساپورت شده اش، G27 رو هم آورده یا نه؟ تو ورژن XL که اضافه شده.(به خاطر دوستم میپرسم)

بالا رفتن لول توی کنترل ماشین هم تاثیر داره یا نه؟ یعنی مثلا من که لولم 5 هستش کنترلم توی گیم نسبت به لول 15 ضعیفتر باشه.

ممنونم( سال نو هم مبارک)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or