honestbud
کاربر سایت
چرا کسی جواب ما را نمیده! ایکس 2010 بهتره یا 2011؟ بخش B-SPEC باید چه کار خاصی انجام بدهیم؟تا حالا کسی موفق شده بازی را پلات کند؟ آیا اندورنس هم جزو پلات هست؟
خوب در مورد اون ماشین هایی که پرسیدی من هنوز لول نرسیده که بخوام برم دنبالشون و نمیدونم چی به چیه.
اما در مورد B-spec باید بگم که تو این مود شما پشت فرمون نیستی و راننده ات پشت فرمونه(اگه دقت کنی میبینی که نه میتونی نتور بالا بدی نه بوق و نه برف پاک کن!) و شما باید کوچ کنیش. 4 تا کار هم بیشتر نمیتونی بکنی.
افزایش سرعت
کاهش سرعت
ثابت نکه داشتن سرعت
گرفتن سبقت
شما باید این ها رو به موقع به راننده بگی تا بتونی مسابقه رو ببری.اگه ماشینت از ماشین های دیگه خیلی سر تر باشه که اصلا بزار خودش بره تو برو آخر ریس بیا میبینی که اول شده. اما اگه ماشینت با بقیه تو یه رده هستش بهتره که هواست بهش باشه و بهش دستور های درست و به جا بدی.
در مورد اینکه کسی تونسته پلات کنه یا نه اگه منظورت بچه های ایرانی هستش، من خیلی نمیدونم.احتمالا هستن اما اگه کلا پرسیدی، خارجی ها که زیاد پلات کردنش. من خودم 2-3 نفر رو میشناسم.
در مورد تروفی ها هم باید بگم که باز هم من لولم به ایندیورنس نرسیده هنوز اما بله.اون هم جزو پلات هستش.
من الان بازی رو آپدیت کردم و هیچ تروفی جدیدی اضافه نشده. و تمام 58 تروفی این بازی برای پلات کردنش لازمه. یه دونه هم خود پلات که میشه 59 تا.
شما کافیه که تو تمام قسمت های بازی برنز بگیری، هر کدوم تقریبا میشه گفت که یه تروفی داره.
یه سری تروفی الکی و راحت و مخفی هم داره که اونا رو هم میشه بسیار راحت گرفت.اما سخت ترین تروفی تروفی هستش که میگه باید تو تمام ریس ها، ایونت ها و لایسنس ها طلا بگیری.که بعضی وقتا آدم فکر میکنه که دست انداختنش و با خودش میگه که مگه میشه مثلا فلا مسیر رو تو فلان زمان برم!