dr.ice
کاربر سایت
من متوجه نشدم کدوم اپدیت پولی ؟اگه منظورت dlc هست تا حالا چه شرکتی اومده مفت بده به مردم؟واقعا چقدر پر رو ! آپدیت هم پولی شده~x( واقعا بیخود نیست اسمش را گذاشتن پولی فونی:d
آخرین ویرایش:
من متوجه نشدم کدوم اپدیت پولی ؟اگه منظورت dlc هست تا حالا چه شرکتی اومده مفت بده به مردم؟واقعا چقدر پر رو ! آپدیت هم پولی شده~x( واقعا بیخود نیست اسمش را گذاشتن پولی فونی:d
خواهش کاری نکردم , زحمت اصلی رو آریا کشیده اون پست کلاً از اول تا الان هست فک کنماحسان جان ممنون. اون پست رو دیده بودم ولی یادم نبود. منتها منظورم حتی کاملتر از اونه. یعنی از اول تا الان.
ممنون
منظورم همین نوع لودینگ جدید که با dlc همراه استمن متوجه نشدم کدوم اپدیت پولی ؟اگه منظورت dlc هست تا حالا چه شرکتی اومده مفت بده به مردم؟
دوست عزیز اینا به هم هیچ ربطی ندارن.....منظورم همین نوع لودینگ جدید که با dlc همراه است
لودینگ جدید همراه با DLC نیست ! DLC همراه با آپدیت هاست !منظورم همین نوع لودینگ جدید که با dlc همراه است
منظورم همین نوع لودینگ جدید که با dlc همراه است
مگه فیلم سینمایی یا بازی داستانی هست که آخراش قشنگ بشه ؟!دوستان ایم بازی گرافیک خاصی نداره .. من تازه اولاشم ... به نظرم چیز خاصی توش نیست .. نمیدونم چرا این قدر طرفدار داره .. شاید آخراش قشنگ بشه ..
همین صفحه قبل رو مطالعه کنین.یه سئوال هم دارم اونم اینکه مگه gt5 برای بازی dlc هم منتشر کرد ؟
کی ؟
دوستان ایم بازی گرافیک خاصی نداره .. من تازه اولاشم ... به نظرم چیز خاصی توش نیست .. نمیدونم چرا این قدر طرفدار داره .. شاید آخراش قشنگ بشه ..
یه سئوال هم دارم اونم اینکه مگه gt5 برای بازی dlc هم منتشر کرد ؟
کی ؟
دوستان یه سوال:
کسایی که با این بازی حال میکنن همه فرمون دارن ؟ با دسته نمیچسبه ؟
ممنان