توی لیست Polyphony هم ثبت شدهعلی رضل جان این بالایی چیه؟! خیلی فیک میک میزنه
علی رضل جان این بالایی چیه؟!:biggrin1: خیلی فیک میک میزنه:biggrin1:
وقتی PSP رو به PS3 وصل کردی باید بری تو خود Gran Turismo تو PSPاقا یکی جواب ما را نمیده؟ چه جوری میشه ماشینهای ایمپورت شده ی psp را روی کنسول بازی استفاده کرد؟
ممنون .چرا بازی لیست ماشینهاش ناقص هست مثلا فقط یک مدل استون مارتین وجود داره یا بعضی ماشینهای مورد نیاز مثل پیکاپ فورد تو لیست نیست؟ آیا باید دانلود بشن؟وقتی PSP رو به PS3 وصل کردی باید بری تو خود Gran Turismo تو PSP
بعد تو PS3 برو تو Gran Turismo 5 بعد هم برو تو Settings اونجا میتونی ماشین هاتو وارد بازی کنی
البته بگم که این ماشین ها فقط توی قسمت Arcade Mode قابل استفاده هست
باید بری قسمت ماشین های دست دومممنون .چرا بازی لیست ماشینهاش ناقص هست مثلا فقط یک مدل استون مارتین وجود داره یا بعضی ماشینهای مورد نیاز مثل پیکاپ فورد تو لیست نیست؟ آیا باید دانلود بشن؟
یکی دوستان میگفت که حجم اپدیتها 5 گیگ است ولی برای من 3 گیگ بیشتر نشد که مجموعا 12 تا اپدیت بود.
آقا من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم زمان گیم پلی چقدره ؟
خدا به من صبر بده :d...رفتم ببینم چقدر آپدیت دارم حدود 3 گیگ هست !
اگه بخوای تمام بازی رو اعم از spec A و spec B و EVENT های افلاین و لایسانس ها رو بری چیزی حدود 300 ساعت شایدم بیشتر ........این فقط برای بخش افلاین بازی ..........بخش انلاین بازی هم که دیگه تمومی ندارهآقا من تازه میخوام این بازی رو شروع کنم زمان گیم پلی چقدره ؟
اره خدایی این تروفی طلا GT حکم 10 تا پلات رو داره چون خیلی باید زحمت بکشی براشیکی از دوستان گفتند که 300 ساعت اما من تو سایت های انگلیسی زبون خوندم که بیشتر از 600 ساعت برای پلات کردنش زمان لازمه.
ببین شما اگه فقط میخوای بازی کنی و تروفی ها برات مهم نیست میتونی هر ریسی رو چند بار بریو بالاخره یه رتبه 1-3 بگیری و مراحل بعدی واست باز بشه و همین طور تا آخرش بری که خوب احتمالا همون 300 ساعت دوستمون درست هستش اما اگه بخوای پلات کنی باید تمام مراحل رو اول بشی که یه تروفی طلا بهت بده که سخت ترین تروفی بازی هستش و قسمت آنلاین هم که به قول دوستان تمومی نداره دیگه!