شما با کنسولت به PSN باید وصل بشی دیسک بازی رو داخل کنسول قرار میدی و پیغام آپدیت میاد و تایید میکنی !! DLC ها هم داخل PS Store هر منطقه موجوده .بچه ها این آپدیت جدید ارو که کنسول من هک نیس چه جوری نصب کنم از 2.00 به اینور نتونستم نصب کنم و سوال دیگه اینکه این DLCهارو جایی نمیفروشن ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
خب خدمتتون عرض کنم که دوربین Chase Cam یه تغغیراتی کرده یه حالت سینماتیک به بازی داده ! مثلا موقع ترمزها به طرف جلو هدایت میشه یا موقعی که ماشین روی سطحهای برآمده تر پیست ها میره تکون میخوره ....
ماشینهای جدید هم اضافه شدن اونهایی هم که قرار بود با DLC اضافه بشن همین الان توی قسمت Dealership موجود هستن (اگر DLC رو خریده باشید میتونید بخریدشون ) همون طور هم که قول داده بودن Toyota 86 GT 12 رو هم همون ابتدا هدیه میده .
از نظر ظاهری تیونینگ شده .
تاثیرات عوض کردن روغن موتور و تعمیرات بدنه و موتور هم مستقیماً توی GT Auto قابل مشاهدست .
GT-R Pace Car هم بله چشمک میزنه در سطح تیم ملی ! (البته تا قبل از این آپدیت امتحان نکرده بودمش شاید قبلا هم چراغهاش چشمک میزد ! )
یه مورد دیگه اینکه Event های توی قسمت GT Mode هم به صورت راندوم آب و هواشون هر موقع که خارج بشید از Race و دوباره بیاید تغییر میکنه ! از قبل تعریف شده نیست دیگه .... هر بار باید یه استراتژی جدید برای خودتون و ماشین برای مقابله با این مسئله داشته باشید ! غیر از اینام تغییرات زیادی کرده . من احساس میکنم لبه های سایه ها بهتر شده نسبت به قبل .
تو بخش آنلاین بازی هم بعضی از Seasonal Event های بدرد نخور قدیمی حذف شده بجاش جدیدها با مسابقه های جدید اضافه شده . البته تعدادشون نسبت به قبل کمتره . در صورت اول شدن در همه مسابقات هر SE به عنوان هدیه یه ماشین میده مثل قسمت GT Mode . تو قسمت انتخاب مسابقات هر Event هم یه سری تغییرات به اصطلاح user friendly داده شده . این پیغام تقدیر و تشکر هم که هر دفعه وارد بازی میشیم میاد !