Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
فرق ایکس 2010 با 2011 چیه؟
چه جوری میشه تنظیمات رانندگی را مثل فورزا سافت و روان کرد؟
آیا تنظیمات تو نحوه امتیازدهی هم تاثیر داره؟ مثل فورزا؟
بهترین آیتمهای dlc چی هست اگر نخواهیم همه اش را یکجا بخریم. تا الان که تو خونه همه از پیست کارتینگ dlc خوششون اومده. راستی خواستم کارت 50 دلاری بگیرم گفتندشده 90 تومن! کسی میدونه قیمت دقیقش چقدره؟

سلام دوستان این جریانش چیه:دی بد تو کف کاورشم:دی
Gran-Turismo-5-XL-Edition-Leaked-by-Retailers.jpg

خدا لعتنش کنه این ماشین مذخرف رو !
یعضی جا ها یادشون رفته بازی شبیه ساز , انگار داری nfs بازی میکنی ,

کنترل کردنش توی مسیرهای پر پیچ و خم خیلی سخته لامصب پرواز میکنه انگار ! :دی

قیمتش هم شیرینه 20 ملیون !

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

فرق ایکس 2010 با 2011 چیه؟
چه جوری میشه تنظیمات رانندگی را مثل فورزا سافت و روان کرد؟
آیا تنظیمات تو نحوه امتیازدهی هم تاثیر داره؟ مثل فورزا؟
بهترین آیتمهای dlc چی هست اگر نخواهیم همه اش را یکجا بخریم. تا الان که تو خونه همه از پیست کارتینگ dlc خوششون اومده. راستی خواستم کارت 50 دلاری بگیرم گفتندشده 90 تومن! کسی میدونه قیمت دقیقش چقدره؟

یه کارت 50 دلاری با 72 تومن بهت میدم !

خدا لعتنش کنه این ماشین مذخرف رو !
یعضی جا ها یادشون رفته بازی شبیه ساز , انگار داری nfs بازی میکنی ,
چی داری میگی تو !
افتخار GT5 به همین ماشین بود اصلا ! :d
من موندم کجای این ماشینو میگی شبیه NFS هست !
بعضی وقتا یه حرفایی میزنی که دلم میخواد بیام تو کیلزون یه Melee Attack روت برم :d

چی داری میگی تو !
افتخار GT5 به همین ماشین بود اصلا ! :d
من موندم کجای این ماشینو میگی شبیه NFS هست !
بعضی وقتا یه حرفایی میزنی که دلم میخواد بیام تو کیلزون یه Melee Attack روت برم :d

تو یکی .. که یه دراپ شات باید بهت بزنم !
من بعد عمری با این اینترنت ذغالی پاشدم اودم GT بعد میگه : من باید برم

میخواستم همونجا GT رو با فیها خالدونت یکی کنم :d

اتفاقا من راجع به این مسئله میخواستم توضیح بدم ! از دو هفته پیش تا حالا به خاطر اختلالات داخلی نت من این مشکلو دارم البته یکی دو بار که از بازی بیاید بیرون درست میشه . سرورهای GT5 سنگینه و فعلا وضعیت اینترنت ما افتضاحه !
یکی دو روز هم هست که دوباره چند تا Seasonal Event جدید اضافه شده نکته قابل توجهش اینه که اون دو مسیری که داخل DLC های جدید هست هم موجوده ! یعنی شما بدون خرید DLC ها میتونید تو مسابقاتی که مربوط به این ترکها میشه شرکت کنید .
اولی Spa Francorchamps فوق العاده بود یعنی دقیقا مثال همون چیزیه که همه از GT5 انتظار دارن . اگر هنوز این ترک رو ندیدید

gt5-spa-francorchamps.jpg
spa-francorchamps-gran-turismo-5-4-640x360.jpg
spa-francorchamps-gran-turismo-5-3-640x360.jpg
spa-francorchamps-gran-turismo-5-1-640x360.jpg

بعدا یه Replay ازش ذخیره میکنم عکسهای خودمو میزارم ! :دی اون Event ـی که این ترک رو هم داخلش داره خیلی جالب طراحی شده ! جاده اول با سطح رطوبت 30 درصد شروع میشه بعد هوا بارونی میشه مجبورید برید داخل Pit لاستیکهای Intermediate بندازید روی ماشین بعد موقعی که کم کم بارون قطع و مقدار خیسی زمین به مرور کاهش پیدا میکنه دیگه این لاستیکها جوابگو نیست و اجباراً باید دوباره برید داخل Pit و با تایرهای Racing Hard تعویضشون کنید ! :دی Circuit De La Sarthe هم دقیقا به همین صورته در این Event توصیه میکنم دستشون ندید .

اون ترک کارتینگ سرپوشیده هم در Seasonal Event ها جالب بود البته فعلا سیزنش بسته شده ولی هنوز میتونید برید داخلش و رکورد ثبت کنید .
بازم برای کسایی که هنوز موفق به تجربه این ترک نشدن :

kart-space-track-2-640x360.jpg
image04-1-640x360.jpg

آخرین ویرایش:
اتفاقا من راجع به این مسئله میخواستم توضیح بدم ! از دو هفته پیش تا حالا به خاطر اختلالات داخلی نت من این مشکلو دارم البته یکی دو بار که از بازی بیاید بیرون درست میشه . سرورهای GT5 سنگینه و فعلا وضعیت اینترنت ما افتضاحه !
یکی دو روز هم هست که دوباره چند تا Seasonal Event جدید اضافه شده نکته قابل توجهش اینه که اون دو مسیری که داخل DLC های جدید هست هم موجوده ! یعنی شما بدون خرید DLC ها میتونید تو مسابقاتی که مربوط به این ترکها میشه شرکت کنید .

پس كسايي كه dlc هم نخريدن ميتونن بازي كنن! من ديشب داشتم بازي ميكردم فكر كردم چون من خريدم اين dlc را برام اين جاده ها باز هست.

با اين حساب براي چي ما اين dlc ها را خريديم! ماشين هاي dlc هم احتمالا به مرور به عنوان هدايا PD تقديم ميكنه!

ولي مسابقات جديد B-SPEC انلاين فوق العاده بودن پول و XP خوبي ميدن 2تاشو رفتم و اول هم شدن واقعا هيجان بالايي داره رقابت بسيار تنگاتنگ هست و لول رانندتون هم اگر زير 35 باشه فكر ميكنم شانس پيروزي نداشته باشيد!

چرا کسی جواب ما را نمیده! ایکس 2010 بهتره یا 2011؟ بخش B-SPEC باید چه کار خاصی انجام بدهیم؟تا حالا کسی موفق شده بازی را پلات کند؟ آیا اندورنس هم جزو پلات هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or