Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
dostan upbeat 1.6 gharare 18 february yani 3 roz dige miad kasi midone chi dare in upbeat
دوست عزیز لطفآ دیگه فینگلیش ننویسین چون پست های بعدی در این صورت پاک میشه.
چیز خاصی نگفتن (کلآ کِی PD حرف خاصی در این جور موارد میزنه که این دومیش باشه ! آپدیتهای قبلی هم خود ملت کشف میکردن چه چیزایی اضافه شده)
فقط به Performance Point اشاره شده که گویا توی Prologue هم بوده و یه عدد ترکیبی از قدرت و وزن و ... هست که کیفیت ماشینها برای مسابقه رو تعیین میکنه. البته مطمئن نیستم و دوستانی که Prologue رو بازی کردن بهتر میتونن توضیح بدن :دی

چیز خاصی نگفتن (کلآ کِی PD حرف خاصی در این جور موارد میزنه که این دومیش باشه ! آپدیتهای قبلی هم خود ملت کشف میکردن چه چیزایی اضافه شده)
فقط به Performance Point اشاره شده که گویا توی Prologue هم بوده و یه عدد ترکیبی از قدرت و وزن و ... هست که کیفیت ماشینها برای مسابقه رو تعیین میکنه. البته مطمئن نیستم و دوستانی که Prologue رو بازی کردن بهتر میتونن توضیح بدن :دی

من prologue رو تموم کردم ولی یه همچین چیزی ندیدم :d

بهترین ماشین GT ------------ Lancia

=)):dخیلی باحال بود آریا.:d

امیدوارم save برای مسابقات 24 ساعته اضافه بشه:(

با سلام...

دیروز یکی از بستگان از مالزی اومده بود و برای برادرش GT5 خریده بود و اونجا مغازه دار بهش دو تا پوستر اشانتیون یا به قولی به صورت گیفت داده بود. و منم از اونجایی که طرف جایی برای زدن اون پوستر ها نداشت پیچوندمشون و از چنگش در آوردم:d

پوستر ها داخل یه کاور زیبا بودن که آرم پلی استیشن و جی تی روش حک شده،سایز پوستر ها هم میشه گفت A2 هست و شاید بزرگتر.

پوستر ها هم، یکیش پوستر آرم GT5 هست که جنسش از تلق هست،البته از نوع با کیفیتش.

و یکیش هم، پوستر یه سری از ماشین های GT5 که به صورت thumbnail!!! هست و ماشین های زیبایی روش هست،گرچه یه سریش اصلا" جذاب نیستن و جای یه سری از ماشینا بد جوری خالیه.این پوستر هم کیفیت خیلی مطلوب و خوبی داره.

و در نهایت یکی از پوستر ها بعد از نصب

امروز بعد از 3-4 ساعت و کلی تلاش تونستم یکی از Challenge های ردبول رو طلا کنم یکیم نقره..پدرم درومد..
از هر Challenge میشه 2 ملیون XP گیر اورد...عالیه برای لول بالا بردن

البته مجید جان قبول دارم که تعداد زیادی از ماشین های معمولی پتانسیل تبدیل شدن به Premium رو دارن ولی باهات 100 درصد شرط میبندم هیچ وقت دیگه عوضشون نمیکنن.این آپدیت به احتمال زیاد مربوط به دمیج هستش چون یکی از بزرگترین ایرادات بازی که از نمراتش کم کرد همین بود و یامائوچی هم بهش بر میخوره دیگه:d

راستی دوستان من فکر کنم اولین نفری باشم که تونستم Redbull X1 رو بخرم.
پولش هم 20 میلیون بود :dعکسش هم اینجا گذاشتم:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35935&page=9

امیدوارم شما هم بتونید بگیرینش مثل موشک میمونه قشنگ عین یه فیلم هست که روی دور تند گذاشتین.=)):))
شما لولت 40 شده؟ چون تا 40 نشی نمیتونی بخری..

البته لول B-spec بشه 35 یکی بهت میده ..شما اگه خریدی حتما A-Spec رو 40 کردی

حتما 24 ساعت هارو رفتی.. واسه دستگات مشکل پیش نیومد؟

سلام .18 فبریه آپدیت جدید میاد.که فکر میکنم مربوط به یه باگ اساسی تو بازی هست !

منظورت از باگ اساسی بازی دمیج نیست که ؟ چون اصلا اصلا فکر نمیکنم که این مشکل برای این بازی قابل حل باشه به 2 دلیل :
1.پی اس 3 یحتمل دیگه نمیتونه با اف پی اس 60 بازی رو بکشه
2.همچین آپدیتی یه 2 3 گیگی باید باشه که نمیشه !

با سلام...

دیروز یکی از بستگان از مالزی اومده بود و برای برادرش GT5 خریده بود و اونجا مغازه دار بهش دو تا پوستر اشانتیون یا به قولی به صورت گیفت داده بود. و منم از اونجایی که طرف جایی برای زدن اون پوستر ها نداشت پیچوندمشون و از چنگش در آوردم:d

پوستر ها داخل یه کاور زیبا بودن که آرم پلی استیشن و جی تی روش حک شده،سایز پوستر ها هم میشه گفت A2 هست و شاید بزرگتر.

پوستر ها هم، یکیش پوستر آرم GT5 هست که جنسش از تلق هست،البته از نوع با کیفیتش.

و یکیش هم، پوستر یه سری از ماشین های GT5 که به صورت thumbnail!!! هست و ماشین های زیبایی روش هست،گرچه یه سریش اصلا" جذاب نیستن و جای یه سری از ماشینا بد جوری خالیه.این پوستر هم کیفیت خیلی مطلوب و خوبی داره.

و در نهایت یکی از پوستر ها بعد از نصب

فکر کنم هنوز به دیوار نزدی چون من اینجا فقط یه دیوار سفید میبینم!:d

اینا چیزایی هست که بچه های GTPlanet گفتن. راست و دروغش پای خودشون ! بعضی وقتا جوگیر میشن الکی هرچی به ذهنشون میرسه مینویسن :دی

Size: 301 Mb
Arcade car order swapped
Blue tick in both dealerships on purchased cars
Car ballast adjustment
Controller steering sensitivity in driving options
Corner camber in course maker
Fully adjustable gear ratios
Multi-screen option
Multi select (car garage, photo album, replay theatre)
Performance point system
Restart race confirmation
Engine power limiter (50%-100%)
Car already owned are marked in UCD
Indy back to 97500 cr. But XP up! For all off line races?
change your tyres from the settings menu
new Bonus Races in the Seasonals
Type of race has been added to online setting: Race for fun, Race for real, Drift, Free run, Race type has been added to online ****** results as well
30 cars in online dealership
options now for multi Monitors
Remote Race just below the lounge icon in GT Community
New paddock animation on lead-in to the game
All cars online available
TCS is now adjustable again during race
Restarts race confirmation
Own made tracks on-line available
New tracks in Seasonal
Can turn fuel depletion and tyre wear off in an online race
You can schedule races to start at set times
The pop up message when you first start up the game is gone
u can race online ur b specs drivers against the B spec drivers of ur friends
menu is now a lot faster
TV camera when entering pits
You can choose different tires for front and rear
change what car your watching in the replays without going to black screen
AI little smarter?
U can use the online-cars of your friend
BOB’s more agressive
Sound improved
You can also now share Bob's with friends
Old tracks made by yourself are converted to new standard
Vettel challenge bronze target time increased

چند نفر هم گفتن سایه ها بهتر شده. Replay هم در بخش دو نفره وجود داره. توی عکسهای Photo Mode (و فکر میکنم Replay) میشه با زدن دکمه مثلث زوم کرد.
مثل اینکه توی Seasonal Events هم مسیرهای کاملآ جدید دیده میشه. مسیرهایی که با Course Maker ساخته شده ! بالاخره PD فهمید میتونه از اینا هم استفاده کنه :دی
چیزای جدیدتر فهمیدم اطلاع میدم !

من اپدیت کردم یه لیست خیلی طولانی از مواردی که ارتقا پیدا کرده یا اضافه شده در news خود بازی وجود داره که اون موارد پست بالا رو هم شامل میشه ولی یکی از مواردی که به نظرم جالب اومد این بود که اگر ماشینی رو در گاراژ داشته باشید در قسمت خرید ماشین کارکرده یک تیک خورده تا اشتباهی دوباره نخریدش و اون new هم در بخش خرید ماشین کار کرده به رنگ نارنجی در اومده :x

منم زدم آلان آپدیت بشه و از اونجایی که سرعت نتم بالاس،حدودا 1 ساعتو خورده ای دانلود میشه ! واقعا باید از پلیفونی تشکر کرد ! حداقل من که خیلی خوشحال شدم،خیلی وقت بود که جی تی بازی نکرده بودم (البته خیلی وقت منظورم 3 4 روزه ! ) من عاشق خدمات پس از فروشم ! مخصوصا جمله ای که خئد استاد یکی 2 هفته بعد از عرضه ی بازی زد و گفت : تازه کار ما شروع شده ! این یعنی فکر نکنیی 97 تومن پول بازی دادین ( البته ما ایرانیا ! ) همه چی تموم شده ! انقدر بهتون آپدیت میدیم که همه چی حل شه ! ولی به نظر روی اون 2 موضوعی که ملت بیشتر توش مشکل داشتن کاری انجام نگرفته،البته من هنوز دانلود نکردم و برطبق پست آریا میگم، اونم یکیش استفاده از چک پوینت و SAVE تو اون 24 ساعته هاس یکیم دمیج که فکر نمیکنم بتونن دمیج رو تو جی تی 5 درست کنن، من مطمئن مطمئنم وقتی پی اس 4 بیاد تو سال 2014 با اون قدرت وحشتناکی که خواهد داشت،استاد واسه اون کنسول یه جی تی ای بده که ملت همه اشک بریزن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or