GRAN TURISMO 5-CUP

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا موافق بودن دمیج مکانیکی در مسابقات هستید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    48

u.s.a

کاربر سایت
درود بر دوستان.همونطور که از اسم تاپیک پیداست مسابقات GT5 رو میخوایم برگزار کنیم.
خوب مسابقات به این صورت هست که هر کسی که میخواد شرکت کنه PSN ID خودش رو میده و من تو پست اول میزارم.مسابقات در بخشهای مختلف و کلاسهای مختلفی برگزار میشه.

مسابقات ابتدا به صورت مقدماتی و گروهی برگزار میشه.یعنی اینکه قرعه کشی انجام میشه و در هر گروه 3 نفر قرار میگیرن.و مسابقات برای همه گروهها در یک جاده انجام میشه.و همینطور ماشینها هم یکسان هستند.و از هر گروه 2 نفر به مرحله بعدی راه پیدا میکنن.و مرحله بعدی به صورت رفت و برگشت انجام میشه.یعنی یک جاده رو 2 بار مسابقه خواهیم داد.و یک سقف برای انتخاب ماشین تعیین میکنم.یعنی مثلا میگم تا 500 اسب بخار.بعد تا این سقف هرکی هر ماشینی رو دوست داشت میتونه بردارـه.اگر کسی دست اول برنده بشه و دست دوم بازندـه،اونوقت زمانهاشون رو نگاه میکنیم و کسی که زمان بهتری رو ثبت کرده باشه به مرحله بعدی راه پیدا میکنه.

البته این نکته رو اضافه کنم که قطعا همه دوستان باید مشورت بدن که کدوم جاده و یا کدوم ماشین و یا چه کلاسی رو انتخاب کنیم،که همه دوستان بتونن از بازی لذت ببرن.

امیدوارم استقبال مناسبی صورت بگیره.

ویرایش:این نکته رو اضافه کنم که شخصا به شدت رو مسابقات نظارت میکنم،و اگر کسی بخواد خدائی نکرده،نامردی کنه،تو مسابقه به کسی تنه بزنه،یا سر پیچها بخواد به کمک ماشین رقیب پیچ رو رد کنه،یا از پشت بهش بکوبه،سریعا از دور مسابقه حذف میشه.

در ضمن دوستان اعلام کنن که چه ساعتی برای انجام مسابقه بهتره،که به یه جمع بندی نهایی برسیم.

ویرایش 2:در مسابقات افراد فقط مجاز به استفاده از ماشینهای پرمیوم هستن.

این تاپیک با اجازه مدیریت یعنی آقای آریا زده شده.

اینجا psn id دوستان قرار میگیره.
--------------------------
PSN ID:modern_killer_26
نام کاربری:u.s.a
PSN ID:warriormaziar
نام کاربری:ray
-------------------------------
PSN ID : noofalamus
نام کاربری: x to the z
PSN ID:smjbj
نام کاربری: outlaw

PSN ID: NICEPOP
نام کاربری: king-1

PSN ID:samy_willson
نام کاربری : saaman

PSN ID : sanbad997
نام کاربری : malek911
PSN ID : RainyGamer
نام کاربری : amir_hossein

PSN ID : idahadi1
نام کاربری : idahadi21
PSN ID : vampiresasan
نام کاربری : vampiresasan
PSN ID : SC-sahand
نام کاربری : ...sahand...

آخرین ویرایش:
Yea , This Is A Good Thread . من هستم ولی الان ترافیک ندارم به اون صورت واسه پچیدنش از اول همین ماهی که دراه میاد هستم .

My PSN ID : warriormaziar

پ.ن: راستی در مورد این قوانین بگم حالا ممکنه یکی حواسش نباشه بزنه مثلا پشت ماشین جلو یا بهش برخورد کنه تکلیف اینجا چیه ؟

Yea , This Is A Good Thread . من هستم ولی الان ترافیک ندارم به اون صورت واسه پچیدنش از اول همین ماهی که دراه میاد هستم .

My PSN ID : warriormaziar

پ.ن: راستی در مورد این قوانین بگم حالا ممکنه یکی حواسش نباشه بزنه مثلا پشت ماشین جلو یا بهش برخورد کنه تکلیف اینجا چیه ؟
کاملا مشخص هست که طرف از عمد زده یا نا خواسته.بعدشم تا اونجایی که میتونین نباید به همدیگه بزنین.من خودم که آنلاین بازی میکنم،همش ترمز میکنم که به کسی نخورم.حتی خیلی وقتها هم بخاطر این عقب میوفتم.میخوایم بازی کنیم،حال کنیم،نه اینکه اعصاب همدیگرو بهم بریزیم.

به نظر من بهتره مسابقات رو مثل لیگ میزون کنی
مثلا شما با من بازی می کنی برنده ما با یکی دیگه همینجور ادامه پیدا میکنه تا فینال ....

به نظر تو پیست نوربرینگ و top gear مسابقات برگذار شه خیلی خوب میشه !

اسب بخار هم یه کلاس 700 تا 850 اجرا کنیم یدونه هم 400 تا 500 اسب بخار !
البته این نکته هم اضافه کن بچه ها با ماشین پرمیوم بیان

کاملا مشخص هست که طرف از عمد زده یا نا خواسته.بعدشم تا اونجایی که میتونین نباید به همدیگه بزنین.من خودم که آنلاین بازی میکنم،همش ترمز میکنم که به کسی نخورم.حتی خیلی وقتها هم بخاطر این عقب میوفتم.میخوایم بازی کنیم،حال کنیم،نه اینکه اعصاب همدیگرو بهم بریزیم.

یعنی چی؟ بالاخره برخوردها هم جزوی از بازیه!(برخوردهای غیر عمدی) :|
اگر قراره اینجوری باشه به نظرم بهتره هرکی نوربالا زد رو هم از بازی بندازید بیرون:d همینطور اگر یکی از پشت بزنه به یکی دیگه باید صبرکنن که ناظران مسابقات برسن و تشخیص بدن مقصر کیه اما پیشنهاد اینه که از فاصله 20 متری همدیگه حرکت کنید و به محض نزدیک شدن به ماشین جلویی برای اینکه برخوردی صورت نگیره یه توقف کوتاه داشته باشید یه چیزی بخورید بعد دوباره راه بیفتید:>
"دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است"

خلاصه میخوایم دور هم یکمی صفا کنیم نه اینکه اعصاب خودمونو خرد کنیم پس تو بازی سعی کنید به هم راه بدید و دست تکون بدید و بوق بزنید تا به خوبی و خوشی مسابقات برگزار بشن ;)

یعنی چی؟ بالاخره برخوردها هم جزوی از بازیه!(برخوردهای غیر عمدی) :|
اگر قراره اینجوری باشه به نظرم بهتره هرکی نوربالا زد رو هم از بازی بندازید بیرون:d همینطور اگر یکی از پشت بزنه به یکی دیگه باید صبرکنن که ناظران مسابقات برسن و تشخیص بدن مقصر کیه اما پیشنهاد اینه که از فاصله 20 متری همدیگه حرکت کنید و به محض نزدیک شدن به ماشین جلویی برای اینکه برخوردی صورت نگیره یه توقف کوتاه داشته باشید یه چیزی بخورید بعد دوباره راه بیفتید:>
"دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است"

خلاصه میخوایم دور هم یکمی صفا کنیم نه اینکه اعصاب خودمونو خرد کنیم پس تو بازی سعی کنید به هم راه بدید و دست تکون بدید و بوق بزنید تا به خوبی و خوشی مسابقات برگزار بشن ;)
دوست عزیز چرا مسخره میکنید؟واقعا متوجه حرفم نمیشید یا نمیخواید متوجه بشید؟میگم اگر کسی سر پیچی از پشت اومد و بدون اینکه سرعتی کم کنه،کوبید به ماشین جلویی،بدون هیچ اخطار و یا تذکری سه سوت kick میشه بیرون.چون خودم آنلاین زیاد بازی کردم و این اتفاقات زیاد افتاده.هفته پیش همینجوری شد و 2 نفر رو از room به بیرون شوت کردم.
گفتم برخوردهای غیرعمد مشکلی نداره.کسی خواست ازتون سبقت بگیره،میتونید راهش رو سد کنید،و اگر برخوردی هم پیش بیاد مشکلی نداره،چون دیگه غیرعمد بودـه.
دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم.اگر لازم بشه،damage مکانیکی رو میزارم رو آخرین حدش تا کسی حوس نکنه،از این دیوونه بازیها در بیاره.
به نظر من بهتره مسابقات رو مثل لیگ میزون کنی
مثلا شما با من بازی می کنی برنده ما با یکی دیگه همینجور ادامه پیدا میکنه تا فینال ....

به نظر تو پیست نوربرینگ و top gear مسابقات برگذار شه خیلی خوب میشه !

اسب بخار هم یه کلاس 700 تا 850 اجرا کنیم یدونه هم 400 تا 500 اسب بخار !
البته این نکته هم اضافه کن بچه ها با ماشین پرمیوم بیان
گفتم که سهند جان.اول گروهی،بعدش کسانی که صعود کنن،به صورت knockout بازی میکنن.پیستها رو هم تعداد زیادی میزارم که یکنواختی پیش نیاد.ولی خیالت راحت چون عاشق nurburgring - top gear هستم.بازم دوستان لطف کنن،جاده هایی که به نظرشون بهتر هست رو بگن.در مورد ماشینهای پرمیوم هم کاملا درست میگی.نکته بسیار خوبی بود.
راستی جیگر،psn id رو هم بده.

د

ویرایش:این نکته رو اضافه کنم که شخصا به شدت رو مسابقات نظارت میکنم،و اگر کسی بخواد خدائی نکرده،نامردی کنه،تو مسابقه به کسی تنه بزنه،یا سر پیچها بخواد به کمک ماشین رقیب پیچ رو رد کنه،یا از پشت بهش بکوبه،سریعا از دور مسابقه حذف میشه.
دو تا چیز!:
1- میشه چند وقت دیگه صبر کنید من تاز GT گرفتم اولین سری هم هست بازی میکنم.یه خورده دستم راه بیفته؟
2- در مورد این قسمت که نقل قول کردم یخورده توضیح بده. اصلا لذتش به همینه که اینطوری بزنی جلو.

دو تا چیز!:
1- میشه چند وقت دیگه صبر کنید من تاز GT گرفتم اولین سری هم هست بازی میکنم.یه خورده دستم راه بیفته؟
2- در مورد این قسمت که نقل قول کردم یخورده توضیح بده. اصلا لذتش به همینه که اینطوری بزنی جلو.
صبر که خواهیم کرد.تا تمامی دوستان آمادگی خودشون رو اعلام کنن.
در مورد قسمت دوم یعنی چه لذتش به این هست؟مثلا یه بدبختی دارـه درست رانندگی میکنه،سرپیج مثل بچه آدم دارـه ترمز میکنه،بعد یکی دیگه سرپیچ از پشت بهش بکوبـه،هم اون بندـه خدا رو سوت کنه بیرون،هم خودش اول بشه؟واقعا اینکار به نظر شما لذت بخش هست.

ظاهرا دارـه لازم میشه،دمیج مکانیکی رو فعال کنم.

اقا منم هستم ولی gt5 فردا یا پس فردا پست میاره در مورد اون بند های اخر هم مخالفم همش به هیجانشه اون برخورد های ماشین برا چی باید اعصابت خراب شه؟:-/

حمید تو که اینجایی بوگو بینم , این ماشین ها همه توی MP بازی هستن ؟ :d
منم نرفتم ولی نه ماشینت رو باید خودت از بین ماشینهایی که داری انتخاب کنی!(مطمئن نیستم!)
تو بخش مولتی،ماشینهایی که تو بخش arcade هستن،وجود داره.و همینطور میتونی ماشین از گاراژ خودت هم انتخاب کنی.به طور مثال اگر قرار باشه با فراری 458 ایتالیا،مسابقه بدیم،باید حتما خودتون بخرید،و از گاراژ انتخاب کنید.
اقا منم هستم ولی gt5 فردا یا پس فردا پست میاره در مورد اون بند های اخر هم مخالفم همش به هیجانشه اون برخورد های ماشین برا چی باید اعصابت خراب شه؟:-/
چون که داریم سیمولیشن بازی میکنیم،نه nfs.خیلی رک و بی پردـه میگم.کسی که بازی بلد باشه،احتیاجی به این کارا برای اول شدن ندارـه.بنده خودم چند روز پیش داشتم مولتی بازی میکردم،و همش میزدم رو ترمز که به ماشین جلویی نخورم.جاده high speed ring هم بود.و 4 دور بود.و خیلی با آرامش به مسابقه ادامه دادم،و آخرش هم اول شدم.4 دست بازی کردم،یه دست دوم شدم،و 3 دست اول.

باز هم میگم،کسی بخواد از این کارا بکنه،سریعا کنار گذاشته میشه.شخصا هم تمام مسابقات رو میبینم که کسی حوس زرنگ بازی نکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or