Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام به برو بچ GT باز ....
آقا مارو یادتون هست؟:d

آقا چه خبر از GT5 ??:d

من متاسفانه بد جوری درگیر کار و مسائل روزمره شدم و نمیرسم زیاد بیام اینجا.
البته سعی میکنم هر روز به اندازه 2 3 دقیقه بیام و به این تاپیکای GT سرک بکشم!

ظاهرا" اینجا هم دیگه مثل سابق فعال نیست.
حامد عزیز و کیوان جان و آریای گل هم مثل اینکه کم فروغ شدن.

حالا سعی میکنم بیشتر بیام.

البته این گرفتاری به بازی کردن GT هم سرایت کرده و خیلی کمتر وقت میکنم بازی کنم ولی با این حال هنوزم که هنوزه با اینکه نتونستم تا الان آنلاین شم و از مسابقات SEASONAL لذت ببرم، با همون مسابقات تکراری بازی حال میکنم و خسته نشدم.

ایشالا تا 2 هفته آینده دسترسی به آنلاین هم OK میشه!

یه سری مطلب و آموزش هم اگه وقت بشه بزودی میزارم. ( راجب بخش B-spec و یه سری مسابقات A-spec و دستکاری و تنظیمات و غیره )

کی گفته فقط u.s.a و اقای کیوان فقط لیسانسها رو طلایی کردم من خودم بیشتر از 2 هفتست همه رو طلایی کردم کار خیلی سختی هم نیست طلا کردن redbull challange که راننده میخوادb-)

دقیقا" درست میگی...

حالا چون کسی اینجا نمیاد اعلام کنه یعنی تو کل خاورمیانه:d فقط 2 نفر طلا کردن!!
یکی رو میشناسم که متاسفانه ps3 نداره ولی به قدری حرفه ای هست که با دو روز تمرین مسابقات redbull رو هم طلایی کنه!
خلاصه تو ایران نابغه و خوره گیم خیلی داریم و این سایت و کلا" نت ملاک خوبی برای ارزیابی کلی نیست.

منم خیلی وقته همه لایسنس هارو رو طلایی کردم و همین طور تمام مسابقات رو ( البته به غیر از redbull :d ) و مسابقات endurance رو هم تو قسمت A-spec چون وقت نداشتم بشینم پای بازی تا اون مسابقهء 172 lap انجام دادم و برای بقیه اش فعلا" وقت ندارم.
ولی قسمت B-spec چون میشد بزاری راننده بره و شب خودت بخوابی و صبح طلا تحویل بگیری:d رو بیشتر رفتم و الان مسابقهء 9 ساعته رو هم تموم کردم ولی جرات نمیکنم مسابقهء 24 ساعته رو انجام بدم:d
منتظرم یکی بره و ببینیم کنسولش زنده بیرون میاد یا نه:))

بیشتر میام
فعلا"...

• Like
Reactions: Am8!N
ميگم من الان ميخوام يه مسابقه كه تو قسمت پروفشنال مال لامبورگيني هست رو برم ولي هرچي مسابقه ميدم توي قسمت هاي ديگه لامبورگيني نميده.بايد برم بخرم؟چون اكثرا وقتي يه قسمتي رو برنده ميشي يه ماشين تو همين سطح بهت ميده

ميگم من الان ميخوام يه مسابقه كه تو قسمت پروفشنال مال لامبورگيني هست رو برم ولي هرچي مسابقه ميدم توي قسمت هاي ديگه لامبورگيني نميده.بايد برم بخرم؟چون اكثرا وقتي يه قسمتي رو برنده ميشي يه ماشين تو همين سطح بهت ميده
لامبو رو یه بار من گرفتم ولی خیلی جلوتر بود یا شاید B-Spec بود...
بخری بهتره مگر اینکه مشکل پول داری

Seasonal Events 7 اومد... Formula Ferrari هم به یه دردی خورد حالا

آخرین ویرایش:
اتفاقا همین دیشب بود که گالاردو 540 رو خریدم و تیونینگش کردم تا 620 اسب بخار نمیدونی چه زندگی می کنم من با این بازی به عشق رانندگی دوباره با لامبورگینی گالاردو شب هارو صبح میکنم همچنین لامبورگینی میورا که فعلنا باید سماق بمکم تا سوارش بشم

یک سوال : من با همه چی این جی تی دارم وحشتناک حال میکنم اما یه چیز عذابم میده اونم اینکه چجوری میشه HUD ها رو هنگام رانندگی کلا از رو صفحه برداشت چون هی میخوام به صدای موتور واسه تعویض دنده عادت کنم اما اون هاد ها نمیزارن و تنبل بارم میارن.؟!

آقایون و خانمها !!!! بشتابید بشتابید که استاد واسه اونایی که آنلاین میشن، 6 تا EVENT جدید آپدیت کرده که لذتشو ببرین !!!! ما که رفتیم تو بازی !
ایندفعه تعداد مسابقات رو برده بالا ولی پول و XP ای که میده رو به شدت آورده پایین که به نظرم کار بدی نکرده ! گیمر ها بیشتر از کم بودن Event ها مینالیدن تا کم پول دادن ! هر چند که با این که این تعداد مسابقه گذاشته ، فکر کنم تا عصر همشو طلایی کنم !

آخرین ویرایش:
با سلام...

دیروز صحبت لایسنس ها شد،گفتم عکس بزارم تا هم مستدل باشه و هم مستند!

از پروفایلم عکس گذاشتم که هم لایسنس ها مشخصه و هم بقیه آمار و اطلاعات.
ظاهرا" تو حالت آنلاین این اطلاعات برای بقیه نمایش داده میشه ولی چون تا حالا آنلاین نشدم گفتم عکس بزارم. ( دوربینم دم دست نبود و با موبایل گرفتم،به خاطر کیفیت پایین شرمنده)

کلا" تو این پروفایل اطلاعات جالبی نمایش داده میشه و من خودم همیشه بعد از چند race و خرید ماشین و اینا یه نگاه بهش میندازم و از کم و کیف کارم مطلع میشم.

همون طور که قبلا" گفتم به دلیل مشغله کاری نرسیدم زیاد A-SPEC رو برم و فعلا" تو لول 31 ولش کردم. ولی قسمت B-spec رو چون میشه گذاشت خودش بره بیشتر رفتم و تا نزدیکای لول 34 رسیده.

گیم پروگرس بازی هم به 97% رسیده ولی خیلی عقلانی نیست،چون تعداد event هایی که تو endurance مونده به نسبت اون 3% جور در نمیاد!

تروفی ها رو 64% هست ولی فعلا" تلاشی برای بیشتر کردنش نکردم و هر چی تا الان تروفی داده به صورت شانسی و یا طی کامل کردن بازی داده.

224 تا ماشین دارم که البته بیشترش رو به عنوان جایزه داده و بقیه اش رو هم برای نیاز خریدم، به غیر از یه سری از favourites ها که البته اونم بعضیاشون رو خریدم.
خلاصه هنوز به صورت کلی و خرید کامل که گاراژ رو پُر کنم خریدی انجام ندادم.

ولی تا همین جای کار یه حساب کتاب تخمینی و حدسی که انجام دادم،فهمیدم حدود 40 میلیون تا الان بابته خرید ماشین و هزینه های تیونینگ کردشون خرج کردم:d

رقم credit در حال حاضرم رو دارید؟؟ مایه تیلم به صفر رسیده و فقط 8 تا دونه ناقابل مونده که باهاش کارواشم نمیتونم برم:d
البته 3 سوته با race امریکن چمپیون تو قسمت Extreme series که تو 4 دقیقه 98 هزار تا میده میشه بودجه رو میلیونی کرد!

همون طور که میبینید تا الان 54 هزار کیلومتر رانندگی کردم که مثلا" اگه بخواییم با واقعیت قیاس کنیم انگار از شهر تهران با ماشین 27 بار بریم تا شهر کرمان و برگردیم. ( فاصله تهران تا کرمان تقریبا" 1000 کیلومتر ) ،
یا مثلا" از تهران با ماشین 3 بار بریم شهر نیویورک تو آمریکا و برگردیم ( تقریبا" 9000 کیلومتر فاصله این دو شهر ) :d

البته بیشتر این کیلومتر به خاطر مسابقات endurance هست.

جالب اینجاست از این 54 هزار کیلومتر سهم ماشین گرن توریزمو فرمولا حدود 25 هزار کیلومتر بوده!!!
اون موقع که خریدمش حدود 2 هزار تا راه رفته بود و الان 27 هزار کیلومتر راه رفته و خداییش آخ نگفته:d
این ماشین خوراک مسابقات ENDURANCE هست،یعنی براش ماشینای رقیب فرقی نداره هر چی که باشن و هر پیستی که باشه با اختلاف حداقل 20 LAP اول میشه و اکثر مسابقات B-spec ام رو با اون انجام دادم.

البته با تعویض روغن به موقع و چکاپ کردن موتور پیش اصغر مکانیکه محل همیشه هواشو داشتم:))

اینم یه عکس از راننده های عزیزم! که ماشالا الان همشون در حد شوماخر شدن و حسابی کار آزموده و از اون خنگ بازیای اوایل کار کمتر خبری هست.

البته بیشتر با راننده ای که اول ساختم مسابقه دادم یعنی 204 مسابقه که 180 تا رو بُرده و جالبه اینکه با رانندهء آخرم فقط 5 مسابه دادم و به لول 27 رسیده.
البته کاش میشد اسم خود راننده ها رو هم خودمون بنویسیم و اختیاری بود نه یه سری اسامی پیش فرض که از بینشون انتخاب کنیم.

آخرین عکس رو هم از ماشینای favourite ام گرفتم که البته هنوز کامل نیستن و جای یه سری ماشینا مثل مکلارن و slr و غیره خالیه.
البته خیلی ماشینای top و عالی هم تو گاراژ دارم که favourite نکردمشون.

الان 25 تا هستن که مهم تریناشون فراری فرمول 1 یا همون F10 هست، فرمولا گرن توریزمو ، لامبورگینی گالاردو و مورسیه لگو SV و یا سوزوکی اسکودوی دوست داشتنی ، فراری انزو و فراری 458 ایتالیا ، سیتروئن GT ، مزدا فیورای کانسپت ، آئودی R8 ، بوگاتی ویرون ، تامی کایرای افسانه ای ZZ و غیره.

=====================================================

سلام دوستان این مسابقات redbullکدوم هست همون 3 تا رالی یا چیز دیگه ای هست بعد تو سری اخر nascar چطور همه رو طلا می شه کرد تشکر*

3 تا race که هست ولی رالی نیست،بعد از level 30 ( فرقی نمیکنه تو بخش A یا B ) این EVENT و ماشینش ازاد میشه و تو قسمت SPECIAL اضافه میشه.

راجب مسابقات nascar هم اصلی ترین نکته خاموش کردن ASM ، TCS و همین طور ABS هست.
و نکته حیاتی بعدی هواگیری پشت ماشینای رقیب هست. ( قبلا" راجب هواگیری توضیح کامل دادم)
شما قبل از شروع RACE و از قسمت DRIVING OPTIONS اون گزینه هارو OFF کن.
البته نکته مهم این هست که شاید بعضیا رو نتونی OFF کنی و به صورت دیفالت ON باشه و امکان خاموش کردن رو بهت قبل از RACE نده که اون وقت شما باید هنگام شروع مسابقه یا چلنج مربوطه از طریق کلید های کنترلر وارد تنظیمات بشی و ASM و TCS رو OFF کنی.
اون وقت میبینی کار خیلی خیلی راحت تر شد.

============================================

یه سری تنظیمات هم الان به ذهنم رسید که مربوط به مسابقات نسکار تو بخش B-spec هست.
این event یه قلق خاص داره و تو حالت عادی به دلیل اصطلاک خیلی سریع لاستیکاتون نمیتونید برنده بشید.
این مسابقات خیلی رو اعصابم رفته بود و کلی با تنظیمات ور رفتم تا بالاخره با این config تونستم طلاش کنم.
البته کلاس راننده تون هم شرطه و همچنین دستوراتی که بهش میدید،که ایشالا سر فرصت بیشتر راجبش مینویسم.

قبل از شروع این RACE که به صورت Championship هم برگزار میشه وارد قسمت SETTINGS بشید و این تغییرات رو اعمال کنید.

تو قسمت ترمز به این مقدار تغییر بدید:
Front Breaks : 1
Rear Breaks : 0

از قسمت بدنه که فکر کنم همون گزینه اول هست،این تغییرات رو انجام بدید:
Front Downforce : 40
Rear Downforce : 40

از قسمت کمک فنر ها هم ارتفاع ماشین رو کم کنید:
Front Ride Height : -25
Rear Ride Height : -25

لاستیکای جلو رو RACING MEDIUM و عقب رو RACING HARD بزارید.

با این تنظیمات و مواردی که راجب TCS و ASM , ABS گفتم کارتون خیلی راحت تر میشه.

Seasonal Events 7 اومد... Formula Ferrari هم به یه دردی خورد حالا

واقعا"؟؟
دمشون گرم!
از وقتی خریدمش تا الان شاید فقط 10 کیلومتر روندمش که اونم از کمپانی تا در خونه بوده:d
نه تنها تو هیچ بخشی نمیره بلکه تو قسمت 2 نفره هم قابلیت بازی نداره!!!
حالا خدارو شکر بالاخره میشه ازش یه تست درست و حسابی گرفت.
البته من هنوز Seasonal Events شمارهء 1 رو هم نرفتم چه برسه به 7 .

میگم من که تا حالا آنلاین نشدم اگه الان آنلاین شم تمام مسابقات سیزنال برام قابل دسترسی هست؟؟ یا اون قبلیا دیگه نیست و باید از همین 7 شروع کنم؟؟

اتفاقا همین دیشب بود که گالاردو 540 رو خریدم و تیونینگش کردم تا 620 اسب بخار نمیدونی چه زندگی می کنم من با این بازی به عشق رانندگی دوباره با لامبورگینی گالاردو شب هارو صبح میکنم همچنین لامبورگینی میورا که فعلنا باید سماق بمکم تا سوارش بشم

یک سوال : من با همه چی این جی تی دارم وحشتناک حال میکنم اما یه چیز عذابم میده اونم اینکه چجوری میشه HUD ها رو هنگام رانندگی کلا از رو صفحه برداشت چون هی میخوام به صدای موتور واسه تعویض دنده عادت کنم اما اون هاد ها نمیزارن و تنبل بارم میارن.؟!

گالاردو که خداس!!!
من اولین ماشینی که برای دلم خریدم و باهاش کلی رانندگی کردم همین گالاردو بود.
ولی کم بهت HP داده،من به 700 و خورده ای رسوندمش.حتما" تا آخرین قطره!! تیونش کن تا باهاش بیشتر زندگی کنی.
این عکس امضام هم از همون ماشینه!
نمیدونم چه رنگی خریدی ولی حتما" براش یه کاپوت فیبر کربن مشکی بگیر که خیلی ابهت میده بهش.
این عکسا رو برات افتخاری گذاشتم،بری حال کنی:d

راجب اون HUD ها هم انگار با اون پچ 600 مگی قرار بود حل بشه،نمیدونم درست شده یانه!!

فعلا"....

• Like
Reactions: aliatlas
این seasonal های جدید چقدر مضخرفن)x pd خجاالت نکشیده این پولا رو گذاشته برای این مسابقات؟ اصلا ارزش رفتن نداره
راستی من این suzuki scudo رو خریدم خیلی ماشین توپیه و باهاش به راحتی هرچه تمام تر like the wind رو طلا کردم اما یه مشکلی باهاش دارم ! سرعتش رو خودش کم میکنه!!! بعد توی یه پیست تاپ اسپیدش با پیست دیگه فرق داره:d مثلا توی پیست صاف 315 بیشتر نمیره ولی توی ریس دوم like the wind همون اول راحت میشه باهاش 360 رو پر کرد بعد تا بیشتر مپیچی سرعت رو کم میکنه میرسونه به 310 این حدودا
همه چیز هم off کردم تنظیمات هم روی 370 گذاشتم سرعت رو قدرتش هم 1050 اسب کردم ولی نمیدونم مشکلش چیه
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون.

این seasonal های جدید چقدر مضخرفن)x pd خجاالت نکشیده این پولا رو گذاشته برای این مسابقات؟ اصلا ارزش رفتن نداره
راستی من این suzuki scudo رو خریدم خیلی ماشین توپیه و باهاش به راحتی هرچه تمام تر like the wind رو طلا کردم اما یه مشکلی باهاش دارم ! سرعتش رو خودش کم میکنه!!! بعد توی یه پیست تاپ اسپیدش با پیست دیگه فرق داره:d مثلا توی پیست صاف 315 بیشتر نمیره ولی توی ریس دوم like the wind همون اول راحت میشه باهاش 360 رو پر کرد بعد تا بیشتر مپیچی سرعت رو کم میکنه میرسونه به 310 این حدودا
همه چیز هم off کردم تنظیمات هم روی 370 گذاشتم سرعت رو قدرتش هم 1050 اسب کردم ولی نمیدونم مشکلش چیه
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون.

یعنی کمه پولاش یا زیاد؟؟
اگه کمه که همه میگن زیاد پول میده این سیزنا، اگه هم زیاده که بردار و بگو خدا بده برکت:d

اون سوزوکی از بازماندگان قدیمی سری GT هست و انصافا" باخاطره ترینش( حداقل برای من یکی )!!

ببین دوست عزیز ، تاپ اسپیدش فرق نمیکنه.

قضیه اش سادس و این موضوع برمیگرده به پیروی از یه قانون فیزیک در زمینه اصطکاک ( البته تو این زمینه چیزی نمیدونم و فیزیکش رو همینجوری اومدم:d )
چند وقت پیش راجبش نوشتم و اسمش رو هواگیری گذاشتم.

شما وقتی تو اون پیست تو مسیر مستقیم و سرعت بالا دقیقا" پشت ماشین های جلویی قرار میگیری به دلیل نبود فشار هوا و بالطبع عدم نیاز به غلبه بر اصطکاک هوا ، ماشینت سرعت بیشتری میگیره و از تاپ اسپید هم عبور میکنه و به محض عبور از ماشینا و یا فاصله افتادن باهاشون دوباره به حالت قبل برمیگرده.

این موضوع و رعایت این قانون خیلی تو RACE ها موثره و به همه پیشنهاد میکنم:d

ویرایش:

بیا اینم اون مطلبی که قبلا" نوشته بودم راجب همین مسئله:

چرا ماشین های هم نوع خودم از من سریعتر میرن؟!:دی
همون اوایل بازی هستم که یه مسابقه vitz و اینا هست..
کل مسیر اولم ولی اون تکه ی آخر که یه مسیر مسقیمه تا خط پایان اکثراً سبقت میگیرن!:دی

ماشینایی که دقیقا" مثل هم هستن از نظر قدرت و پرفُرمنس و غیره، سریعتر نمیرن.
یه قانونی هست تو علم فیزیک کوانتوم:d که من اسمش رو گذاشتم هواگیری!! و اسم علمی و رسمیش هم Slipstream هست که اتفاقا" چند وقت پیش کیوان عزیز هم بهش اشاره داشت و تو نت هم سرچ کنید متوجهش میشید.

توضیح سادش در دنیای ریسینگ و بازیه GT این میشه که شما از خلاء ایجاد شده از ماشین جلوییتون استفاده میکنید و با توجه به اینکه فشار هوایی برای مانع شدن سرعت حرکت شما وجود نداره و ماشین شما نیرویی برای غلبه بر اصطکاک و فشار هوا در اون لحظه نمیخواد،خیلی خیلی راحت به سرعتش اضافه میکنه و یه جورایی تا 3 برابر سرعتش افزایش پیدا میکنه.
و بازم ساده تر اینکه
شما تو مسیر های مستقیم پیست و هنگامی که ماشینی جلوتون هست تا میتونید سعی کنید دقیقا" پشت ماشین جلویی و در امتدادش قرار بگیرید تا خیلی خیلی سریع تر بهش برسید و ازش سبقت بگیرید.

البته فاصله هم خیلی مهمه و اگه بین ماشین ها فاصلهء زیادی بیفته دیگه این قانون کاربرد نداره.

این حرکت رو من هواگیری خطاب میکنم!:d ( با هاراگیری اشتباه نشه!!:)) )
و به جرات میتونم بگم این هواگیری تو این GT5 از نکات بسیار بسیار کلیدی و مهم هست که شما تو اکثر مسابقات بهش احتیاج دارید.و اصلا" یه سری مسابقات تو قسمت SPECIAL و قسمت NASCAR ،که بدون انجام این حرکت اصلا" نمیشه اول شد.

GT1 رو یادم نیست ولی تو GT2 یادمه این قانون وجود داشت و بازم قشنگ یادمه یه چند باری برام پیش اومد که یهو دیدم ماشین من به طرز وحشتناکی شتاب گرفت و ماشین جلویی رو که بهش نمیرسید جا گذاشت که اون زمان برام عجیب بود و درست درکش نکردم! ( بالاخره بچه بودیم و سر از قوانین فیزیک و علوم هسته ای در نمیآوردیم:d )

خلاصه اساتید علم و فیزیک ببخشن دیگه، من از قوانین فیزیک و اینا خیلی سر در نمیارم و به زبان عامه و به قولی خودمونی گفتم!;)

راجب اون سوال دوستمون که نقل قول کردم، هم باید بگم، اون ماشین های رقیب تو اون مسیر مستقیم دقیقا" همین کار رو انجام میدن و با استفاده از هواگیری براحتی به شما میرسن و جاتون میزارن.

حالا راه حل چیه؟

شما باید تو مسیر های مستقیم حواستون به ماشین های پشت سری هم باشه و اگه دیدید به شما نزدیکن سعی کنید لاینه تون رو عوض کنید تا نتونن پشت ماشین شما هواگیری کنن.
معمولا" ماشین های دیگه تو مسیر های مستقیم و حتی تمام مسیر پیست از روی خط DRIVING LINE حرکت میکنن و اگه شما درایوینگ لاین رو ON کنید میتونید تو مسیر های مستقیم از روی اون حرکت نکنید و به یه لاینه دیگه برید تا اونا نتونن ازتون سوء استفاده ! کنن.:d

آخرین ویرایش:
میگم من که تا حالا آنلاین نشدم اگه الان آنلاین شم تمام مسابقات سیزنال برام قابل دسترسی هست؟؟ یا اون قبلیا دیگه نیست و باید از همین 7 شروع کنم؟؟
این مسابقات تاریخ مصرف دارن و بعد از مدتی پاک میشن.:d

این چلنج های چرت و پرت چیه ! :wallbash::wallbash:
نه جذابه ! نه سخته ! نه پول خوب میده ! نه طولانی !
الکی با احساسات من بازی میکنن ! 4WD چلنج رو که دیدم گفتم الان با Rangrover میریم تو کوه ( جو ویژه برنامه تاپگیر -بولیوی - ) رفتیم دیدیم با audi r8 باید بریم :d

من هر روز که فکر میکنم به عمق فاجعه پی میبرم که با وجود پتانسل خیلی خوبی که بازی داره خیلی از کار ها رو نمیشه کرد ! داشتم فکر میکردم ای کاش می شد یه چلنج آنلاین بذارن مثلا اروپا vs آمریکا
user های هر قاره فقط با ماشین های مخصوص همون قاره با هم بجنگن :excited::excited:(پیکان فیروزه ای vs استون مارتین )

یا مثلا رانندگی در شب بدون جراغ :wow::wow:

یا رفتن مسابقات 24 ساعته با دوستان :groupwave:

یا free run آنلاین در چنین جاده ای :crying::crying:
فکر کنید با دوستان در شب دارید این جاده رو دریفت می کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or