سلام به برو بچ GT باز ....
آقا مارو یادتون هست؟:d
آقا چه خبر از GT5 ??:d
من متاسفانه بد جوری درگیر کار و مسائل روزمره شدم و نمیرسم زیاد بیام اینجا.
البته سعی میکنم هر روز به اندازه 2 3 دقیقه بیام و به این تاپیکای GT سرک بکشم!
ظاهرا" اینجا هم دیگه مثل سابق فعال نیست.
حامد عزیز و کیوان جان و آریای گل هم مثل اینکه کم فروغ شدن.
حالا سعی میکنم بیشتر بیام.
البته این گرفتاری به بازی کردن GT هم سرایت کرده و خیلی کمتر وقت میکنم بازی کنم ولی با این حال هنوزم که هنوزه با اینکه نتونستم تا الان آنلاین شم و از مسابقات SEASONAL لذت ببرم، با همون مسابقات تکراری بازی حال میکنم و خسته نشدم.
ایشالا تا 2 هفته آینده دسترسی به آنلاین هم OK میشه!
یه سری مطلب و آموزش هم اگه وقت بشه بزودی میزارم. ( راجب بخش B-spec و یه سری مسابقات A-spec و دستکاری و تنظیمات و غیره )
دقیقا" درست میگی...
حالا چون کسی اینجا نمیاد اعلام کنه یعنی تو کل خاورمیانه:d فقط 2 نفر طلا کردن!!
یکی رو میشناسم که متاسفانه ps3 نداره ولی به قدری حرفه ای هست که با دو روز تمرین مسابقات redbull رو هم طلایی کنه!
خلاصه تو ایران نابغه و خوره گیم خیلی داریم و این سایت و کلا" نت ملاک خوبی برای ارزیابی کلی نیست.
منم خیلی وقته همه لایسنس هارو رو طلایی کردم و همین طور تمام مسابقات رو ( البته به غیر از redbull :d ) و مسابقات endurance رو هم تو قسمت A-spec چون وقت نداشتم بشینم پای بازی تا اون مسابقهء 172 lap انجام دادم و برای بقیه اش فعلا" وقت ندارم.
ولی قسمت B-spec چون میشد بزاری راننده بره و شب خودت بخوابی و صبح طلا تحویل بگیری:d رو بیشتر رفتم و الان مسابقهء 9 ساعته رو هم تموم کردم ولی جرات نمیکنم مسابقهء 24 ساعته رو انجام بدم:d
منتظرم یکی بره و ببینیم کنسولش زنده بیرون میاد یا نه
بیشتر میام
فعلا"...
آقا مارو یادتون هست؟:d
آقا چه خبر از GT5 ??:d
من متاسفانه بد جوری درگیر کار و مسائل روزمره شدم و نمیرسم زیاد بیام اینجا.
البته سعی میکنم هر روز به اندازه 2 3 دقیقه بیام و به این تاپیکای GT سرک بکشم!
ظاهرا" اینجا هم دیگه مثل سابق فعال نیست.
حامد عزیز و کیوان جان و آریای گل هم مثل اینکه کم فروغ شدن.
حالا سعی میکنم بیشتر بیام.
البته این گرفتاری به بازی کردن GT هم سرایت کرده و خیلی کمتر وقت میکنم بازی کنم ولی با این حال هنوزم که هنوزه با اینکه نتونستم تا الان آنلاین شم و از مسابقات SEASONAL لذت ببرم، با همون مسابقات تکراری بازی حال میکنم و خسته نشدم.
ایشالا تا 2 هفته آینده دسترسی به آنلاین هم OK میشه!
یه سری مطلب و آموزش هم اگه وقت بشه بزودی میزارم. ( راجب بخش B-spec و یه سری مسابقات A-spec و دستکاری و تنظیمات و غیره )
کی گفته فقط u.s.a و اقای کیوان فقط لیسانسها رو طلایی کردم من خودم بیشتر از 2 هفتست همه رو طلایی کردم کار خیلی سختی هم نیست طلا کردن redbull challange که راننده میخوادb-)
دقیقا" درست میگی...
حالا چون کسی اینجا نمیاد اعلام کنه یعنی تو کل خاورمیانه:d فقط 2 نفر طلا کردن!!
یکی رو میشناسم که متاسفانه ps3 نداره ولی به قدری حرفه ای هست که با دو روز تمرین مسابقات redbull رو هم طلایی کنه!
خلاصه تو ایران نابغه و خوره گیم خیلی داریم و این سایت و کلا" نت ملاک خوبی برای ارزیابی کلی نیست.
منم خیلی وقته همه لایسنس هارو رو طلایی کردم و همین طور تمام مسابقات رو ( البته به غیر از redbull :d ) و مسابقات endurance رو هم تو قسمت A-spec چون وقت نداشتم بشینم پای بازی تا اون مسابقهء 172 lap انجام دادم و برای بقیه اش فعلا" وقت ندارم.
ولی قسمت B-spec چون میشد بزاری راننده بره و شب خودت بخوابی و صبح طلا تحویل بگیری:d رو بیشتر رفتم و الان مسابقهء 9 ساعته رو هم تموم کردم ولی جرات نمیکنم مسابقهء 24 ساعته رو انجام بدم:d
منتظرم یکی بره و ببینیم کنسولش زنده بیرون میاد یا نه
بیشتر میام
فعلا"...