Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
چرا روش حساب نکنم ؟روی اون ویدئو زیاد حساب نکن !
![2050964361.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.iconspedia.com%2Fuploads%2F2050964361.png&hash=15912327169b93c04f1983fe704cff9e)
اتفاقا اون ویدئواز آخرین ویدئو های بازی و تقریبا بازی نهایی رو نشون میده .
چرا روش حساب نکنم ؟روی اون ویدئو زیاد حساب نکن !
آها پس یه جادوگر دیگه هم تو سایت شناسایی شد ، کف مرتبچرا روش حساب نکنم ؟![]()
65% ساخت بازی یک دروغ محض هست. بازی ای که بعد از حدود 4 سال 65%ش فقط ساخته شده باشه پس طی 6 ماه نمی تونه 35% بقیه ساخت رو انجام بده. جالبه Yamauchi تو E3 میاد می گه که ما بازی رو هر وقت بخوایم عرضه می کنیم، یعنی بازی ساخته شده ولی باید به حد مورد نظرمون برسه. مگر اینکه این فرض رو بگیریم که PD کلاً سرکار گذاشته ملت رو و اصلاً در سال های اول روی بازی کار نمی کردن.
چرا روش حساب نکنم ؟![]()
مگه ویدئو رو از هوا آوردن یا ریل تایم نیست . این ویدئو از داخل بازی و پس مشکلش یعنی مشکل بازی .؟؟
اون ویدئو فقط یک tribute به ferrari 458 italia هست! چه ربطی به بازی نهایی داره ؟
من بیست دفعه این ویدئو رو دیدم اما متوجه چیز خاصی نشدم می شه یه عکس بزاری :confused:
این جوری شایعه پراکنی می شه اگه برات ممکنه یه عکس قرار بده :smile:
این بازی تاریخ رسمی عرضه هیچ وقت نداشت ولی از روی صحبت هایی که چندین بار سونی کرده بود می شد پیش بینی کرد:آخه اشکان یک مساله ای که هست و اون اینه که ما واقعا نمیدونیم طبق کدوم منبع آمار درصدی ساخت بازی رو متوجه بشیم اگر سونی اعلام کرده که بازی در March 2010 عرضه میشه قطعا باید Working in Progress بازی بیشتر از 65% باشه که البته میشه دلایلی رو برای همین 65% هم توضیح داد !
مرسی اریا ، تو رو خدا از اینا نزار من قلبم ضعیفه نمیتونم تا 6 ماه دیگه صبر کنم .