ساخت بازی Too Human نزدیک 10 سالی طول کشید... پس ربطی نداره که هرچی بازی تاریخ ساختش بیشتر طول بکشه پس حتماً باز بهتری می شه.با این تاریخ ریلیز که دادن دیگه شک ندارم که با یک ابر ریسینگ طرفیم:biggrin1:
ولی حیف شد واقعا چقدر انتظار این دیگه روی همه بازی ها رو کم کرد تو دیر عرضه کردن
مطمئنا در اون چند ماه تاخیر قرار نیست ویژگی جدیدی به بازی اضافه بشه ولی زمان کافی رو برای پولیش بهتر بازی به PD میده و اگر هم قرار بود بی تاثیر باشه سونی بازی رو در همون نوامبر یا دسامبر عرضه میکرد.چون در یک نگاه ظاهر بینانه این موضوع واقعا به نفع بازی بود.ساخت بازی Too Human نزدیک 10 سالی طول کشید... پس ربطی نداره که هرچی بازی تاریخ ساختش بیشتر طول بکشه پس حتماً باز بهتری می شه.
البته منظورم این نیست که gt5 بازی بدی بشه ولی قرار نیست تو این 3-4 ماه تاخیر اتفاق خاصی بیوفته که مثلاً اگر بازی تو نوامبر می اومد اونارو نمی دیدیم.
حس می کنم این تاریخ اصلاً ربطی به ساخت بازی نداره و بدلیل بازاریابی به 2010 موکول شده.
اشکان بعیده. من زیاد در مورد فروش بازیها و کنسولها تخصص ندارم ولی سری GT همیشه فروش فوق العاده خودش رو داشته. همین نسخه Prologue که یه نسخه تقریبآ دمو به حساب میاد , حدود 4 میلیون فروش داشتهحس می کنم این تاریخ اصلاً ربطی به ساخت بازی نداره و بدلیل بازاریابی به 2010 موکول شده.
شما اون لود شدن رو دیدین ؟بزرگترین مشکلی که PD خودش رو درگیرش کرد به نظرم تعداد زیاد ماشینها هست. طراحی حدود 1000 تا ماشین با این کیفیت مدل سازی توی این نسل واقعآ زمان میبره. حالا ماشینهای رالی و نسکار هم بهش اضافه بشه که هرکدوم مکانیزم خاص خودشون رو دارن , دیگه واقعآ کاری نیست که بشه توی مدت کم انجامش داد.
اشکان بعیده. من زیاد در مورد فروش بازیها و کنسولها تخصص ندارم ولی سری GT همیشه فروش فوق العاده خودش رو داشته. همین نسخه Prologue که یه نسخه تقریبآ دمو به حساب میاد , حدود 4 میلیون فروش داشته![]()
اون Pre-Loading تصاویر برای بازی که تقریبا هنوز 65% Working in Progress هست چیز خاصی نیست هر موقع بازی کامل اومد بیرون و شما این ایراد رو یکبار نه بلکه به طور مکرر دیدی بیا معرکه بگیر !شما اون لود شدن رو دیدین ؟![]()
ببخشید 65% ؟اون Pre-Loading تصاویر برای بازی که تقریبا هنوز 65% Working in Progress هست چیز خاصی نیست هر موقع بازی کامل اومد بیرون و شما این ایراد رو یکبار نه بلکه به طور مکرر دیدی بیا معرکه بگیر !
ببخشید 65% ؟![]()
این بازی تقریبا ساختش تموم شده و تو این چند ماه باقیمونده نمیتونن کار خاصی بکنن .
آریا منظورم بازاریابی خود سونی بود وگرنه فروش این بازی که تضمین شده هست.اشکان بعیده. من زیاد در مورد فروش بازیها و کنسولها تخصص ندارم ولی سری GT همیشه فروش فوق العاده خودش رو داشته. همین نسخه Prologue که یه نسخه تقریبآ دمو به حساب میاد , حدود 4 میلیون فروش داشته![]()
65% ساخت بازی یک دروغ محض هست. بازی ای که بعد از حدود 4 سال 65%ش فقط ساخته شده باشه پس طی 6 ماه نمی تونه 35% بقیه ساخت رو انجام بده. جالبه Yamauchi تو E3 میاد می گه که ما بازی رو هر وقت بخوایم عرضه می کنیم، یعنی بازی ساخته شده ولی باید به حد مورد نظرمون برسه. مگر اینکه این فرض رو بگیریم که PD کلاً سرکار گذاشته ملت رو و اصلاً در سال های اول روی بازی کار نمی کردن.اون Pre-Loading تصاویر برای بازی که تقریبا هنوز 65% Working in Progress هست چیز خاصی نیست هر موقع بازی کامل اومد بیرون و شما این ایراد رو یکبار نه بلکه به طور مکرر دیدی بیا معرکه بگیر !