در رابطه با این باید بگم که شما لازم نیست که حتما قبل از مسابقه این تنظیمات رو انجام بدید در حین مسابقه هم میتونید! با تنظیم کردن دکمه های دسته میتونید در حین رانندگی به موارد زیر دسترسی داشته باشید
یعنی تو option خود بازی و تو قسمت تنظیمات دسته میشه این تنظیمات رو قرار داد؟ یا یه قسمت دیگه؟ ممنون میشم دقیق بگی کجا.
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه و کمک زیادی میکنه به رانندگی سریع تر و لذت بخش تر.
من یکی از مشکلاتم همین بود که وقتی سیستمه TCS رو قبل RACE فعال میکردم و همین طور ASM باعث میشد تو مسیرای مستقیم ماشین اون شتاب و سرعت لازمه رو نداشته باشه.
اگه به قول شما بشه تو حین رانندگی مثل واقعیت این سیستمارو خاموش یا روشن کرد عالی میشه.
ASM: تا اینجای بازی که ASM چیز بیخودی بوده. این سیستم سر پیچ به کمک راننده میاد و خطاها رو درست میکنه و باعث میشه که پیچ رو تر و تمیز و بدون انحراف رد کنید ولی خیلی از سرعتتون کم میکنه. سعی کنید همیشه این یه مورد رو off بزارید و فقط برای ماشین های غیر قابل کنترل استفاده کنید.
اتفاقا" اگه بجا و برای ماشینا و مخصوصا" پیست های مناسب فعالش کنید شدید بدرد بخور هست.
کار اصلی این سیستم کنترل پایداری خوردو در پیچ هست.
اگه با سرعت های بالا وارد پیچ های تند بشید با کمک این سیستم مشکلی ندارید ولی بدون اون امکان منحرف شدن خیلی زیاده.
در ضمن این horn که جایزه میده به چه دردی میخوره؟ من 2 تا گرفتم و هر دوتاش رو install کردم بعدش دیگه هیچ جا بهش دسترسی ندارم!
صرفا" حالت تزیینی داره.
شما میتونی با توجه به صدای بوق ها و سلیقه خودتون رو هر ماشینی که دلتون میخواد نصبشون کنی ، و در حین RACE با بوق زدن حالشو ببری! ( خوراک ما ایرانیاس که همه ماشینامون رو با بوقش میخریم!!)
من با فرمون بازی میکنم، تا الان هم با دسته امتحان نکرده بودم اما الان رفتم تو بخش practice و با جفتش امتحان کردم، lap time با دسته حدود 2-3 ثانیه از فرمون بیشتر بود. البته بخشیش ممکنه به خاطر این باشه که با دسته عادت ندارم. حالا بعداً لایسنس ها رو هم تست میکنم ببینم شرایط چطوریه.
ممنون از پاسختون
منتظر تست بیشتر و دقیقتر هستم.
خیلی ممنون دقت نکرده بودم !
تا جایی که میدونم همین تاپیک هست. (یه تاپیک دیگه هم برای photo mode این بازی در نظر گرفته شده.)
در اخر هم بابت توضیحات خوبت تشکر میکنم ازت.
خواهش میکنم دوست عزیز.
از راهنمایی شما هم ممنون.
دوستان ایا با ماشین LEVEL 9 میشه در مسابقات LEVEL 4 شرکت کرد یا خیر ؟
اصولا" ماشین ها LEVEL بندی نشدن و برای شرکت در یه مسابقه و یا خرید یه ماشین باید اون LEVEL مربوطه رو کسب کنیم.
برای ماشینای هر مسابقه یه شرایط مخصوص هست که اگه اونا رو داشته باشی مشکلی نیست. مثلا" محصول یه کشور یا سال ساخت خاص.
در کل فلسفه خلق این LEVEL ها رو هنوز متوجه نشدم!!