Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
خوب مگه half life انحصاری pc نیست؟!؟ :d یعنی تقریبا انحصاریه pc هست! 1 روی ps2 هم اومده بعدش شماره 2 روی xbox اومده!ولی بازی هر 2 تاش روی pc اومده پس 99% طرفداراش اونایی هستند که روی pc بازی کردند!

ولی خوب از نظر ارتباط برقرار کردن فکر کنم با شخصیت های hr چون خودمون به جای اونا میتونیم هر تصمیمی بگیریم بیشتر باشه!

خدا رو شکر که ماریو اول نشد. با این بلایی که دوستان سره Freeman در آوردن، خدایی نکرده اگه ماریو میشد فکر کنم دوستان بازی سنتر رو به آتیش میکشوندن!
در ضمن فقط Master Chief.

خب صد در صد مطمعا باش شخصیت های HR هم نمی شه چون این بازی انحصاری هست و تا کسی یک بازی رو انجام نده نمی تونه با شخصیت اون داستان ارتباط بر قرار کنه.

مشکل شما هم همین است دیگه ... شما فکر میکنید با شخصیت فریمن ارتباط برقرار کرده اید در حالی که شما با تک تک شخصیت های دیگر بازی نظیر الیکس و ایلای و جی من و ... خو گرفتید و خود را عضوی از بازی میدونید .... به این که نمیگن شخصیت پردازی ....!

مشکل شما هم همین است دیگه ... شما فکر میکنید با شخصیت فریمن ارتباط برقرار کرده اید در حالی که شما با تک تک شخصیت های دیگر بازی نظیر الیکس و ایلای و جی من و ... خو گرفتید و خود را عضوی از بازی میدونید .... به این که نمیگن شخصیت پردازی ....!

دوست من,شما دلیلی اوردی که نشون میده شخصیت پردازیه این بازی بسیار خوبه:biggrin1:
کلا منظور از شخصیت پردازی میشه تمام شخصیت هایه اون بازی یا فیلم نه فقط کرکتر اصلی.
به شخصه snake رو انتخاب میکنم.:love:
موفق باشی.

اولا اگه خوشتون نمیاد از آقای دکتر به خودتون مربوط میشه ولی به نظره منم بهترین شخصیت بازی هاست به خاطر اینکه من تو هیچ بازی احساس نمیکنم که خودم هستم تو دنیای بازی به جزء دکتر عزیزمون :biggrin1:

در مورد half life چیزی نگید که من بدجوری تعصب دارم روش :biggrin1:

در این صورت راننده های Gran Turismo و Forza بهترین شخصیت پردازی تاریخ رو دارن ! چون حتی قیافه هاشون رو هم نمیبینیم و دیگه خودمون رو 100% جای اونها میذاریم و رانندگی میکنیم !
اخه آریا فرق میکنه !
من تو half life بازم کنترل یه شخصیت را بر عهده دارم و احساس میکنم یک انسانم و در نتیجه خودم !

ولی تو بازی های مثل forza و gt اگه شخصیت را نشون نده احساس میکنم که یک ماشینم ,حالا مونوده که یک فراری باشم یا یه پیکان :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر که ماریو اول نشد. با این بلایی که دوستان سره Freeman در آوردن، خدایی نکرده اگه ماریو میشد فکر کنم دوستان بازی سنتر رو به آتیش میکشوندن!
در ضمن فقط Master Chief.
این یارو فریمن اصلا تو بازی نیست که بخواد محبوب باشه
خدایی ماریو حقش بود
چقدر مرحله مخفی رفتم
لوله کش خیلی بی وفایی کرد
از کوچیکی من این لوله کش بی خاصیتو بازی میکردم رو کمدر:biggrin1:

خوب با وجود این که بازی خوبی هستش اما این نظر بیشتر کسای هستش که بیشتر PC باز هستن و به نظر من اصلا شخصیتش چیزی نداره که بخواد بهترین بشه بیشتر بازیش هستش که فکر کنم رای آورد تا شخصیت بازی .

در این که به نظر من هم بهترین شخصیت بازی ها SNAKE هستش شکی نیست . اما بیشتر این جور نظر سنجی ها بیشتر به بازی رای داده میشه تا شخصیت بازی .

الان بیشتر شخصیت های بازی ها دیگه اون جوری نیستن که بگیم شخصیت های جالب یا دیالوگ های شخصی و استفاده درست از شخصیت تو بازی ها باشیم.

بیشتر جنبه بکش یا دیالوگ های سطحی داستان و شخصیت های که ادم به راحتی درکشون میکنه اما باید جوری باشن که بیشتر ادم جذب شخصیت بازی بشه که بسیاری از بازی های امروزی این جوری نیستن.

اگه صحبت هم سر سری بازی های قدیمی باشه که شخصیت بازی دزد و پلیس روی ATARI بهترین شخصیت پردازی رو داشت چون نه صحبت میکنه هم این که شما باید از دست پلیس ها فرار کنید از ماریو هر بازی دیگه ای که بگین هم بهتر هستش بازیش البته کسای که سن شون قد میده بهتر میدونن .

آخرین ویرایش:
خوب مگه half life انحصاری pc نیست؟!؟ :d یعنی تقریبا انحصاریه pc هست! 1 روی ps2 هم اومده بعدش شماره 2 روی xbox اومده!ولی بازی هر 2 تاش روی pc اومده پس 99% طرفداراش اونایی هستند که روی pc بازی کردند!

ولی خوب از نظر ارتباط برقرار کردن فکر کنم با شخصیت های hr چون خودمون به جای اونا میتونیم هر تصمیمی بگیریم بیشتر باشه!
نه نیست همونطور که خودت اشاره ای کردی:
Half life : PC , PS2
The orang box : PC , PS3 , Xbox360
Half life 2 : PC , Xbox
پس اگه یه نگاه سطحی هم داشته باشیم می بینیم که ما اقای فریمن رو تقریبا روی 5 پلتفرم مطرح داشتیم.
میشه دقیق بفرمایید من کجا از شخصیت پردازی حرف زدم.
خوب منم می دونم که بعضی شخصیتها از نظر شما ها بهتر است ولی داخل یک رای گیری رای بر اکثریت هست و دوم هم این که من تو انجمن های دیگه یه فرد رو دیدم که تو یه تاپیک ادعا می کرد که MGS رو تا حالا بازی نکرده و حتی از این بازی متنفره (که البته نظر شخصیشه) ولی همون ادم تو یه تاپیکی به مانند این تاپیک رو اسنیک قسم میخورد که گویی چند سال است با او می نوشیده و او را اهوارای خود می داند :biggrin1:

آخرین ویرایش:
نرود میخ اهنی در سنگ ...
خیلی از فیلم های معنی گرا وقتی میخوان حس فیلم و شخصیت هاش رو به بیننده منتقل کنن اصلا از دیالوگ استفاده نمی کنن و شاید از یه فیلم 2-3 ساعته, فقط 20 یا 30 دقیقه اش رو بازیگر ها دیالوگ میگن و بقیه فیلم تماما اتفاقات و کار های شخصیت های فیلم رو نشون میده و همین روش تاثیر بییشتری روی ببینده می زاره تا دیگر ...
پس تو یه فیلم/بازی, شخصیت پردازی یه کاراکتری وابسته به این نیست که 6 ساعت بیاد جلو دوربین وراجی کنه,مطئنا روش های دیگه ای هم برای شخصیت پردازی و داستان پردازی وجود داره

نرود میخ اهنی در سنگ ...
خیلی از فیلم های معنی گرا وقتی میخوان حس فیلم و شخصیت هاش رو به بیننده منتقل کنن اصلا از دیالوگ استفاده نمی کنن و شاید از یه فیلم 2-3 ساعته, فقط 20 یا 30 دقیقه اش رو بازیگر ها دیالوگ میگن و بقیه فیلم تماما اتفاقات و کار های شخصیت های فیلم رو نشون میده و همین روش تاثیر بییشتری روی ببینده می زاره تا دیگر ...
پس تو یه فیلم/بازی, شخصیت پردازی یه کاراکتری وابسته به این نیست که 6 ساعت بیاد جلو دوربین وراجی کنه,مطئنا روش های دیگه ای هم برای شخصیت پردازی و داستان پردازی وجود داره

میدونی چیه آخه این شخصیت خودش کلا تو خود بازی هم هیچ تعصیری نداره کارهاش که بگیم تو بقیه بازی ها نیست .

بعدشم اون فیلمه این بازی و این که یکی مثل I AM LEGEND هم مثال شما باشه کلا شخصتی بازیگر تو فیلم و حرکاتش و نوع عکس العمل اطراف به شخصیت شخص هستش اما تو این بازی هیچ گونه عکس العمل خارج از تفکری درش ایجاد نمیشه که شما بگی شخصیتش خوبه .

من هم میگم HALF_LIFE یک بازی زیبا و خوش ساخته اما شخصیت پردازی آنچنان بزرگی نداره که بشه گفت شخصیت اصلی بازی بهترین شخصیت بازی های تا الان هستش.

میدونی چیه آخه این شخصیت خودش کلا تو خود بازی هم هیچ تعصیری نداره کارهاش که بگیم تو بقیه بازی ها نیست .

بعدشم اون فیلمه این بازی و این که یکی مثل I AM LEGEND هم مثال شما باشه کلا شخصتی بازیگر تو فیلم و حرکاتش و نوع عکس العمل اطراف به شخصیت شخص هستش اما تو این بازی هیچ گونه عکس العمل خارج از تفکری درش ایجاد نمیشه که شما بگی شخصیتش خوبه .

من هم میگم HALF_LIFE یک بازی زیبا و خوش ساخته اما شخصیت پردازی آنچنان بزرگی نداره که بشه گفت شخصیت اصلی بازی بهترین شخصیت بازی های تا الان هستش.

مساله اینه که شما اصل موضوع رو نگرفین, تو HL قرار نیست gordon حرف بزنه یا یه عکس العملی نشون بده که ما اون رو درک کنیم بلکه خودمون جای gordon freeman قرار میگیریم و بهش پی می بریم, مساله اینه که نوع شخصیت پردازی تو این بازی متفاوته ...

در مورد مثالی هم که از فیلم اوردم, در مورد صحبت کردن gordon ـه, که بعضی دوستان میگن چرا گوردن حرف نمیزنه! در صورتی بدون حرف زدن هم میشه یه شخصیت خلق کرد

من واقعا نمیدونم کی به شماها گفته کاراکتر محبوب حتما باید شخصیت‌پردازی داشته باشه. اگه از این طریق میخواین به این نتیجه برسین که باید مارخور اول میشد اون یک بحث دیگس. البته به جز همین کاراکتر بتل بازی‌سنتر من تاحالا ندیدم مارخور جایی برنده‌ی کاراکتر بتل بشه. کلا از این توهم که Snake‌ خفن‌ترین و محبوب‌ترین شخصیت تاریخه بیاین بیرون. چون نیست

توی این Character Battleها اصولا بحث بهترین شخصیت‌پردازی مطرح نیست فقط محبوب‌ترین شخصیت مهمه و اینکه چرا یک کاراکتر برای یک نفر محبوب میشه هم چیزی نیست که شماها تعیین کنین. پس این بحث خنده‌آورو تموم کنین

خود ماریو که این همه طرفدار داره خیلی شخصیت‌پردازی خفنی داره؟ کل بک‌گراندش اینه که لوله کش بوده
یا سال 2007 که L Block توی gamefaqs برنده شد به خاطر شخصیت پردازی بود؟؟؟

من واقعا نمیدونم کی به شماها گفته کاراکتر محبوب حتما باید شخصیت‌پردازی داشته باشه. اگه از این طریق میخواین به این نتیجه برسین که باید مارخور اول میشد اون یک بحث دیگس. البته به جز همین کاراکتر بتل بازی‌سنتر من تاحالا ندیدم مارخور جایی برنده‌ی کاراکتر بتل بشه. کلا از این توهم که Snake‌ خفن‌ترین و محبوب‌ترین شخصیت تاریخه بیاین بیرون. چون نیست

توی این Character Battleها اصولا بحث بهترین شخصیت‌پردازی مطرح نیست فقط محبوب‌ترین شخصیت مهمه و اینکه چرا یک کاراکتر برای یک نفر محبوب میشه هم چیزی نیست که شماها تعیین کنین. پس این بحث خنده‌آورو تموم کنین

خود ماریو که این همه طرفدار داره خیلی شخصیت‌پردازی خفنی داره؟ کل بک‌گراندش اینه که لوله کش بوده
یا سال 2007 که L Block توی gamefaqs برنده شد به خاطر شخصیت پردازی بود؟؟؟
ایــــــــــــــــــــــن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or