Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
به نظر من یکی از بدترین شخصیت پردازی هایی که دیدم این یارو بوده.اصلا یه شخصیت پوچ و بی معنی داره.
در مورد ماریو شخصیت پردازی اصلا مهم نیست چون سبک Platformer نیازی به شخصیت پردازی نداره.
یعنی حاضر بودم لطف علی خان زند انتخاب بشه ولی این یارو نشه :دی

به نظر من یکی از بدترین شخصیت پردازی هایی که دیدم این یارو بوده.اصلا یه شخصیت پوچ و بی معنی داره.
در مورد ماریو شخصیت پردازی اصلا مهم نیست چون سبک Platformer نیازی به شخصیت پردازی نداره.
یعنی حاضر بودم لطف علی خان زند انتخاب بشه ولی این یارو نشه :دی
نظر شما خیلی جالبه !:biggrin1::eek:
یعنی فریمن اینقدر بده که شما میگید یارو !!! :O

منم از این آدم بشدت متنفرم...هیچ چیز خاصی رو نمیتونی توش ببینی...خیلی عجیب بود که بهترین شد...کسایی مثل Cloud و Kratos حذف شدن اما این حذف نشد...هرچند بهتر از این ماریو ی مفخره...

خب...خیلی عالی شد ! منم به عنوان یکی از طرفدارای این بازی و اینکه Freeman بعد شخصیت اول Grim fandango مورد علاقم هست
این شخصیت واقعا حرف نداره - انگار خودمون هستیم.
حقشه !

منم از این آدم بشدت متنفرم...هیچ چیز خاصی رو نمیتونی توش ببینی...خیلی عجیب بود که بهترین شد...کسایی مثل Cloud و Kratos حذف شدن اما این حذف نشد...هرچند بهتر از این ماریو ی مفخره...
موافقم. از ماریو که خیلی بهتره.:biggrin1:
توی خارج خیلی چیزا با اینجا فرق میکنه.
مثلاً بازی استالکر که اکثراً از این بازی خوششون نمیاد ولی توی خارج خیلی طرفدار داره.:eek:

تبریک...:دی
اتفاقا خیلی شخصیت جالبی داره...من که خیلی دوستش دارم...آرام،ساکت،مودب
خیلی راحت میشد با گوردن ارتباط بر قرار کرد!
کجای این مرتیکه خوبه با اون سیبیلهای مسخرش :biggrin1:
از نظر من باید kratos میشد یا snake !
ولی به هر حال به عنوان محبوبترین انتخاب شده دیگه نمیشه کاریش کرد!

نه آخه من موندم این برای چی شد واقعا حرف بعضی بچه ها را قبول دارم این Freeman قیافش اصلا به این کارهایی که تو بازی میکنه نمیخوره قیافش بیشتر به بچه گاگول ها میخوره و کلا میگم من هنوز هم نفهمیدم چرا تعداد زیادی از گیمر های دنیا از این بازی Half life خوششون میاد چون من چیزی جز تکنیک های گرافیکی و فیزیک هیچی ندیدم داستان هم نظری نمیدم
شخصیت های محبوبی مثل مکس پین .ی شخصیت اصلی بازی فارنهایت حتی کاپیتان پرایس در cod و من خودم به شخصه niko belick را به همهی اینها ترجیح میدم(نیکو بلیک)Gta IV

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or