من هرچی بگم شما PS فنا دست بردار نیستید
چرا شما فکر میکنید هر کی که SNAKE رو به عنوان بهترین شخصیت قبول داره فن PS هستش .
ببینم چون واسه یه بازی پول زیاد میدید اینقدر روش غیرت دارید؟!
نه خیر چون شما درکش نکردین و ما درکش کردیم طرفدارشیم .
بعدشم به این نمیگن غیرت به این میگن منطقی بودن و برای حرفی که میزنیم دلیل های داریم که شما نداری شخصت به نوع برخورد گویش رفتار و کردار گفته میشه آخرش باید برم درس دین و زندگی بدم فکر کنم:cheesygri.
بعدشم شما تو بازی SILENT HILL بازی PS2 هم شما یه همچین شخصیت مورد نظر خود رو دارین . نه به فکر انتقامه نه به فکر نجات دنیا و.... .:laughing:
من اودمدم دلایل محبوبیت فریمن رو گفتم
شما برای خودت چند تا دلیل میاری که بازی دزد و پلیس ATARI هم که مثال زدم جزو همون ها محسوب میشه .
اسنیک یک سربازه و برای کشورش میجنگه
میگم پیش خودم شما اصلا نمیدونی اسنیک برای چی این کار ها رو میکنه و در مورد کارهاش نظر هم میدی.
و میبینید که فریمن محبوبتره
به چه زبانی بگم متوجه بشی موندم من خودم بهش رای دادم اما نه برای خودش بلکه برای بازیش پس به احتمال زیاد خیلی ها پیدا میشن و رای دادن اما فقط برای بازیش نه برای شخصیت خود فریمن.
پس نمیشه گفت محبوب ترین شخصیت هستش شخصیت رو چند پست بالا تر توضیح دادم فکر کنم متوجه نمیشی شخصیت چی میشه اصلا معنیش .
اگه ناراضی هستید میتونید اصلا صفحه گیم اسپات رو باز نکنید
من موندم واقعا یا صحبت که میکنی متوجه نمیشی یا این که اصلا صحبت نخوندی و پست میدی در جواب من خودم بهش رای رای رای رای رای رای رای رای رای رای دادم دادم دادم اما نه برای شخصیتش برای بازیش و به نظر من این جا بازیش رای آورده نه خود شخصیت که بشه محبوب ترین شخصیت .:dozing:
تا جایی که من میبینم بیشتر ps فنا هستن که چون اسنیک برنده نشده دارن واسه فریمن عیب و ایراد در میارن
من اون دلایل رو گفتم که دلیل محبوبیت فریمن واسه خیلیا روشن شه و کاری به اسنیک ندارم!
چرا وقتی چیزی نداری یه بن به همه انگ میزنی برنده شده کسی نگفت برنده نشده مشکل ما با بخش محبوب ترین شخصیت بازی ها هستش.
اون خصوصیت هایی رو که من گفتم نگفتم حتما منفی هاشو اسنیک داره ولی خیلی از کاراکترا دارن
من فقط اودم خصوصیا مثبت فریمن رو گفتم
ولی یکی دیگه همینجور میاد میگه اسنیک اینا رو داره!
فکر کنم اسپم به این بگن!
اگه کسی دلایل بیشتری داره که اسنیک باید محبوبتر باشه عیب نداره بیاد در جواب من بگه!
من نمیگم نداره مثلا دیالوگ های اسنیک خودش یه مزیت بزرگه
ولی به هر حال معمولا جواب اسپم خودش اسپم از آب درمیاد!
اسنیک یک سرباز معمولی نیست .
دوم برای جلو گیری از جنگ و ... دست به این کار ها زده
سوم شخصیت خود اسنیک یک شخص هستش که همیشه میخواد از اتفاقات که دنیا رو به نابودی میکشونه جلو گیری کنه
شخصیت مثبت هستش .
دیالوگ های مثبتی داره .
نوع بر خوردش با بقیه به صورتی نیست که بگی با همه دشمنه و میخواد همه رو بکشه .
و برای نجات دنیا نیومده یه ارتش از فضای و ... رو بکشه که بگه بله من میخوام دنیا رو نجات بدم .
بیشتر هم این کار ها رو میکنه که خراب کاری های که خانوادش در حال انجام هستن رو جلوش رو بگیره .
حتی وقتی که دشمن هاش رو میکشه یا همون غول های بازی رو با هاشون خوب برخورد میکنه از SYPHON MANTES تا آس لات تا لیکوید تا و بومبر من تا .... وقتی میکشه بجای این که طرف رو شوت کنه اون ور به دردو دلشون گوش میده .
فکر کنم دوباره بیای همین صحبت ها رو بکنی :surrender . بعدشم بهتره یکم MGS 1 رو PS ONE بازی کنی که به شخصیت اسنیک اشنا بشی .