Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
من واقعا نمیدونم کی به شماها گفته کاراکتر محبوب حتما باید شخصیت‌پردازی داشته باشه. اگه از این طریق میخواین به این نتیجه برسین که باید مارخور اول میشد اون یک بحث دیگس. البته به جز همین کاراکتر بتل بازی‌سنتر من تاحالا ندیدم مارخور جایی برنده‌ی کاراکتر بتل بشه. کلا از این توهم که Snake‌ خفن‌ترین و محبوب‌ترین شخصیت تاریخه بیاین بیرون. چون نیست

توی این Character Battleها اصولا بحث بهترین شخصیت‌پردازی مطرح نیست فقط محبوب‌ترین شخصیت مهمه و اینکه چرا یک کاراکتر برای یک نفر محبوب میشه هم چیزی نیست که شماها تعیین کنین. پس این بحث خنده‌آورو تموم کنین

خود ماریو که این همه طرفدار داره خیلی شخصیت‌پردازی خفنی داره؟ کل بک‌گراندش اینه که لوله کش بوده
یا سال 2007 که L Block توی gamefaqs برنده شد به خاطر شخصیت پردازی بود؟؟؟

آقا بهزاد اصلا صحبت من سر این بود بیشتر نظر ها که خودم هم بهش رای دادم بیشتر برای بازی HALF-LIFE بود که ازش خوشم امده بود نه خود شخصیت طرف ;) .

یک چیزی میگم محبوب ترین شخص تو زندگیت کی خوب شما ازش یک سری چیز ها دیدی صحبتش رفتارش به این میگن محبوبیت شخصیتی .

محبوبیت شخصیتی فرق داره با محبوبیت یک بازی وقتی شما سر شخصیت طرف دارین نظر میدین طرف باید یک چیزی از خودش نشون بده که بقیه ازش خوششون بیاد شما برو تو دانشگاه یه دانشجو ببین که هر روز سر یه ساعت میاد یک جامیشینه و نه باکسی صحبت میکنه نه کاری ببین کسی ازش خوشش میاد یا باهاش رابطه صحبتی برقرار میکنه .

پس به این میگن محبوب ترین بازی که شخصیتش این شخص هستش .;)

اینم نظر من هسش شاید با بقیه فرق داشته باشه اما به نظر من این درست هستش که بازی انتخاب شده که شخصیتش این شخص هستش نه این که خود شخصیت بازی محبوب باشه .;)

فریمن محبوبترینه چون واقعا یک قهرمان
این قهرمان کسی نیست که یه پا فحش بده
این قهرمان کسی نیست که قدرت مافوق بشر داشته باشه
این قهرمان کسی نیست که در عوض نجات دنیا چیزی بخواد
این قهرمان کسی نیست که حتی سواد هم نداره
این قهرمان کسی نیست که بهش هی از همه جا کمک برسه
هدف این قهرمان انتقام نیست
هدفش این نیست که چون همه چیزش رو از دست داده بره آدم بکشه
تنها هدف این قهرمان نجات دنیاست چون خودش خواسته وارد این مسیر شه و میخواداین مسیر رو هم تموم کنه
در ازای هیچ چیز
حتی اگه قربانی این هدف شه
به خاطر همینه که من و هزاران گیمر عاشق این قهرمان هستن
حالا یکی دیگه بازم میاد این پست منو نقل قول میکنه و میگه فریمن لال هستش!

تنها هدف این قهرمان نجات دنیاست چون خودش خواسته وارد این مسیر شه و میخواداین مسیر رو هم تموم کنه
در ازای هیچ چیز
هر کی به فریمن گیر داد اینو براش می فرستم فکش بیاد پایین!!!

کلا از این توهم که Snake‌ خفن‌ترین و محبوب‌ترین شخصیت تاریخه بیاین بیرون. چون نیست
محبوب ترین ممکنه نباشه ولی از نظر شخصیت پردازی یه مثال بزنید که "خفن تر" از Snake یا همون "مارخور" باشه. توی character battleها هم اکثرا بین 4 تای اول بوده و هست.

در ازای هیچ چیز

rkxwsn631.gif

داره جالب میشه...

در ازای هیچ چیز
الان اینایی که گفتی هیچ کس دیگه ای نداره نه؟
به خصوص اسنیک.
پا به فحش بده؟این یارو اصلا تا حالا حرف زده که فحش بده؟

آخرین ویرایش:
من هرچی بگم شما PS فنا دست بردار نیستید
ببینم چون واسه یه بازی پول زیاد میدید اینقدر روش غیرت دارید؟!
من اودمدم دلایل محبوبیت فریمن رو گفتم
اسنیک یک سربازه و برای کشورش میجنگه
ولی فریمن یک دانشمند که برای نجات دنیا میجنگه
و میبینید که فریمن محبوبتره
اگه ناراضی هستید میتونید اصلا صفحه گیم اسپات رو باز نکنید

ظمنا من دلیل هایی رو که آوردم خیر بیشترش رو تو اسنیک نمیبینم!

Last edited by a moderator:
ولی فریمن یک دانشمند که برای نجات دنیا میجنگه
4bhn7et.gif
3572.gif

این جمله بسی خنده دار بود.کسی از بازی خوشش نیاد مجبور نیست پول بده اره؟اونایی که خریدن به خاطر عشق به این قهرمان بوده.
حالا تو یه گیم اسپات فریمن اول شده بعد تو کل عالم فریمن محبوب ترین می شه.
همچین هم می گی ps فن انگار فقط ps فنا طرفدار اسنیکن.من خیلی ها رو می شناسم که ps ندارن و به خاطر بازی نکردن mgs حسرت می خورن.

اون خصوصیت هایی رو که من گفتم نگفتم حتما منفی هاشو اسنیک داره ولی خیلی از کاراکترا دارن
من فقط اودم خصوصیا مثبت فریمن رو گفتم
ولی یکی دیگه همینجور میاد میگه اسنیک اینا رو داره!
فکر کنم اسپم به این بگن!
اگه کسی دلایل بیشتری داره که اسنیک باید محبوبتر باشه عیب نداره بیاد در جواب من بگه!
من نمیگم نداره مثلا دیالوگ های اسنیک خودش یه مزیت بزرگه
ولی به هر حال معمولا جواب اسپم خودش اسپم از آب درمیاد!

این جمله بسی خنده دار بود.کسی از بازی خوشش نیاد مجبور نیست پول بده اره؟اونایی که خریدن به خاطر عشق به این قهرمان بوده.
حالا تو یه گیم اسپات فریمن اول شده بعد تو کل عالم فریمن محبوب ترین می شه.
همچین هم می گی ps فن انگار فقط ps فنا طرفدار اسنیکن.من خیلی ها رو می شناسم که ps ندارن و به خاطر بازی نکردن mgs حسرت می خورن.
تا جایی که من میبینم بیشتر ps فنا هستن که چون اسنیک برنده نشده دارن واسه فریمن عیب و ایراد در میارن
من اون دلایل رو گفتم که دلیل محبوبیت فریمن واسه خیلیا روشن شه و کاری به اسنیک ندارم!

چرا شما فکر میکنید هر کی که SNAKE رو به عنوان بهترین شخصیت قبول داره فن PS هستش .

نه خیر چون شما درکش نکردین و ما درکش کردیم طرفدارشیم .

بعدشم به این نمیگن غیرت به این میگن منطقی بودن و برای حرفی که میزنیم دلیل های داریم که شما نداری شخصت به نوع برخورد گویش رفتار و کردار گفته میشه آخرش باید برم درس دین و زندگی بدم فکر کنم:cheesygri.

بعدشم شما تو بازی SILENT HILL بازی PS2 هم شما یه همچین شخصیت مورد نظر خود رو دارین . نه به فکر انتقامه نه به فکر نجات دنیا و.... .:laughing:

شما برای خودت چند تا دلیل میاری که بازی دزد و پلیس ATARI هم که مثال زدم جزو همون ها محسوب میشه .

میگم پیش خودم شما اصلا نمیدونی اسنیک برای چی این کار ها رو میکنه و در مورد کارهاش نظر هم میدی.:-"

به چه زبانی بگم متوجه بشی موندم من خودم بهش رای دادم اما نه برای خودش بلکه برای بازیش پس به احتمال زیاد خیلی ها پیدا میشن و رای دادن اما فقط برای بازیش نه برای شخصیت خود فریمن.

پس نمیشه گفت محبوب ترین شخصیت هستش شخصیت رو چند پست بالا تر توضیح دادم فکر کنم متوجه نمیشی شخصیت چی میشه اصلا معنیش .

من موندم واقعا یا صحبت که میکنی متوجه نمیشی یا این که اصلا صحبت نخوندی و پست میدی در جواب من خودم بهش رای رای رای رای رای رای رای رای رای رای دادم دادم دادم اما نه برای شخصیتش برای بازیش و به نظر من این جا بازیش رای آورده نه خود شخصیت که بشه محبوب ترین شخصیت .:dozing:

تا جایی که من میبینم بیشتر ps فنا هستن که چون اسنیک برنده نشده دارن واسه فریمن عیب و ایراد در میارن
من اون دلایل رو گفتم که دلیل محبوبیت فریمن واسه خیلیا روشن شه و کاری به اسنیک ندارم!

چرا وقتی چیزی نداری یه بن به همه انگ میزنی برنده شده کسی نگفت برنده نشده مشکل ما با بخش محبوب ترین شخصیت بازی ها هستش.

اون خصوصیت هایی رو که من گفتم نگفتم حتما منفی هاشو اسنیک داره ولی خیلی از کاراکترا دارن
من فقط اودم خصوصیا مثبت فریمن رو گفتم
ولی یکی دیگه همینجور میاد میگه اسنیک اینا رو داره!
فکر کنم اسپم به این بگن!
اگه کسی دلایل بیشتری داره که اسنیک باید محبوبتر باشه عیب نداره بیاد در جواب من بگه!
من نمیگم نداره مثلا دیالوگ های اسنیک خودش یه مزیت بزرگه
ولی به هر حال معمولا جواب اسپم خودش اسپم از آب درمیاد!

اسنیک یک سرباز معمولی نیست .
دوم برای جلو گیری از جنگ و ... دست به این کار ها زده
سوم شخصیت خود اسنیک یک شخص هستش که همیشه میخواد از اتفاقات که دنیا رو به نابودی میکشونه جلو گیری کنه
شخصیت مثبت هستش .
دیالوگ های مثبتی داره .
نوع بر خوردش با بقیه به صورتی نیست که بگی با همه دشمنه و میخواد همه رو بکشه .
و برای نجات دنیا نیومده یه ارتش از فضای و ... رو بکشه که بگه بله من میخوام دنیا رو نجات بدم .
بیشتر هم این کار ها رو میکنه که خراب کاری های که خانوادش در حال انجام هستن رو جلوش رو بگیره .

حتی وقتی که دشمن هاش رو میکشه یا همون غول های بازی رو با هاشون خوب برخورد میکنه از SYPHON MANTES تا آس لات تا لیکوید تا و بومبر من تا .... وقتی میکشه بجای این که طرف رو شوت کنه اون ور به دردو دلشون گوش میده .

فکر کنم دوباره بیای همین صحبت ها رو بکنی :surrender . بعدشم بهتره یکم MGS 1 رو PS ONE بازی کنی که به شخصیت اسنیک اشنا بشی .

آخرین ویرایش:

حاظرم شرط ببندم هیچی از داستان MGS و شخصیتاش نمی دونی so stop this nonsense
فقط یه "ps فن" یاد گرفتی داری تکرار میکنی...

بله من تا حالا mgs بازی نکردم چون کلا با یه شخصیت که شبیه سازی شده نمیتونم بازی کنم(سلیقم اینه به خاطرش نریزید سرم!)
ولی از داستان و شخصیت پردازیش هم کم نمیدونم و این بازی رو هم یه شاهکار میدونم
به هر حال بازم میگم هدف من این بود که جلوی کسایی که میان هی میگن فریمن بلانه فریمن بهمانه دلایل محبوبیتش رو بگم ولی نمیدونم گناهم چیه که بعضیا ریختن سرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or