Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
(ماریو هم شکست خورد...)

منبع :

http://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.htmlhttp://www.gamespot.com/greatest-video-game-hero/index.html?ttag=mktg_atggh_email12&tag=nl.e573

تبریک به تمام دوستداران این شخصیت مخصوصا PC بازها...

آخرین ویرایش:
کلا هرکی 2 تا بازی تو عمرش انجام داده فکر کرده گیمره ! شما برین با همون مارکوس حال کنین که هم شعر میگه هم شر !!!
من برای Gordon متاسفم که ادمایی مثل شما میاین در موردش نظر میدین ! شما باید برین گردو بازی کنین !
I m sorry Doc !!!
من یادم هست HL 2 رو زمانی بازی می کردم که اصلا زبانم 0 بود و اصلا زیاد داستان رو نمی فهمیدم و اصلا بازی ها رو فله ای هر چی گیرم میومد می رفتم ولی یادمه بعد از هف لایف هر چی بازی اف پی اس می کردم بهم حال نمی داد حتی همین چند هفته پیش سر نصب یه ماد که آخرم نصب نشد بازی رو برای چندمین بار رفتم.کلا یه شاهکاره برا خودش. بعضیا منطق حالیشون نمی شه!من هر چی می گم ماجرا از این قراره دوباره میان می گن این آخه زبون نداشت دو کلام حرف بزنه!
گوردن یه شخصیت مفهومی بود و نیاز داشت درکش کنی تا بازی بهت لذت بده ولی مارکوس کریتوس همه اینا فقط زرق و برق دارن و دارن براتون نقش بازی می کنن.حالا از ما گفتن بود

آخرین ویرایش:
شخصیت فریمن به این خاطر اول شد چون هر کدوم از ما به جای گردون قرار گرفتیم و شخصیت اونو ساختیم.اصلا هدف سازنده ها همینه که با نشون دادن هیچی از گردون و فقط یه دوربین اول شخص که حتی صورت گردون رو هم نمی تونه نشون بده ما رو بیشتر درگیر داستان کنن و با اینکار بیشتر گردون و اتفاقاتی که براش میفته رو لمس کنیم چون گوردن هیچ کس نیست غیر از بازی کننده!
همین موضوع باعث میشه که بازی کننده فهیم(که این موضوع رو درک کرده)خیلی بیشتر از بازی mgs و یا gow که در نقش اسنیک و کریتوس بازی می کنه با گردون خو بگیره و بیشتر از بازی لذت ببره چون هر کاری کنی اون مدل شخصیت ها فقط می تونن در حد یه الگو و یک سمبل برای شما باشن نه بیشتر! چرا که اونا اسنیک و کریتوس هستن و از نظر قیافه رفتار و اخلاق و صدا و همه چی با شما فرق دارن!فقط شما می تونید اونا رو کنترل کنید همین!درسته می تونید خودتون رو در اون فضا به جای اونا فرض کنید ولی هیچ گاه هیچ گاه احساسی رو که در هنگام hl بازی کردن دارید رو ندارید ولی در hl شما خود گردون هستید بی برو برگرد!این یعنی احساس همزاد پنداری و احساسی که هیچ بازیی غیر از hl نمی تونه به شما القا کنه.
ممکنه بعضیا بگن خوب بازی های rpg هم همین جورن! ولی نکته اینجاست که توی اون بازی ها باید یه کاراکتر بسازید که بازم از لحاظ شکل و قیافه و حرکات با شما تفاوت دارن ولی گردون هیچ موقع شما بدنش رو ندید و هیچ موقع صداش رو نشنیدید و اصلا این عکس هایی که برای hl درست کردن بیشتر برای تبلیغات هست و اینکه یه قیافه ای از گردون به همه نشون بدن
حرفات از جهتی درسته. سازنده ها مخصوصآ دکتر رو نشون نمیدن و دهنش رو بستن که ما خودمون رو جای اون بذاریم. ولی وقتی خودمون رو جای دکتر بذاریم , باعث میشه شخصیت پردازی اون بره بالا ؟! همذات پنداری فرق میکنه با شخصیت پردازی.
در این صورت راننده های Gran Turismo و Forza بهترین شخصیت پردازی تاریخ رو دارن ! چون حتی قیافه هاشون رو هم نمیبینیم و دیگه خودمون رو 100% جای اونها میذاریم و رانندگی میکنیم !
من متآسفانه HL1 رو تا آخرش نرفتم (حدودآ 90%ـش رو رفتم) ولی HL2 انقدر برام جذابیت داشت که 3 بار تمومش کنم و هنوز برام جاذبه داشته باشه. (اونایی که منو میشناسن میدونن شاید 10 تا بازی هم نبوده که بیشتر از یه بار بازی کنم :دی) به راحتی هم جزو Top 10 من و خیلی های دیگه قرار میگیره ولی دلیل نمیشه Gordon Freeman هم شخصیت پردازی جالبی داشته باشه !
من شخصیتی رو بهتر میدونم که حداقل دو دقیقه راجع بهش فکر کرده باشم. راجع به حرفی که زده , راجع به عملی که انجام داده , ولی الآن هرچی فکر میکنم چیزی از دکتر یادم نمیاد ! موقع بازی کردن خیلی لذت بردم ولی بعدش مثلآ به دکتر Eli یا حتی G-Man فکر کردم (چون شخصیت داشت و روی ما تآثیر میذاشت) ولی Gordon Freeman ...

حرفات از جهتی درسته. سازنده ها مخصوصآ دکتر رو نشون نمیدن و دهنش رو بستن که ما خودمون رو جای اون بذاریم. ولی وقتی خودمون رو جای دکتر بذاریم , باعث میشه شخصیت پردازی اون بره بالا ؟! همذات پنداری فرق میکنه با شخصیت پردازی.
در این صورت راننده های Gran Turismo و Forza بهترین شخصیت پردازی تاریخ رو دارن ! چون حتی قیافه هاشون رو هم نمیبینیم و دیگه خودمون رو 100% جای اونها میذاریم و رانندگی میکنیم !
من متآسفانه HL1 رو تا آخرش نرفتم (حدودآ 90%ـش رو رفتم) ولی HL2 انقدر برام جذابیت داشت که 3 بار تمومش کنم و هنوز برام جاذبه داشته باشه. (اونایی که منو میشناسن میدونن شاید 10 تا بازی هم نبوده که بیشتر از یه بار بازی کنم :دی) به راحتی هم جزو Top 10 من و خیلی های دیگه قرار میگیره ولی دلیل نمیشه Gordon Freeman هم شخصیت پردازی جالبی داشته باشه !
من شخصیتی رو بهتر میدونم که حداقل دو دقیقه راجع بهش فکر کرده باشم. راجع به حرفی که زده , راجع به عملی که انجام داده , ولی الآن هرچی فکر میکنم چیزی از دکتر یادم نمیاد ! موقع بازی کردن خیلی لذت بردم ولی بعدش مثلآ به دکتر Eli یا حتی G-Man فکر کردم (چون شخصیت داشت و روی ما تآثیر میذاشت) ولی Gordon Freeman ...

خوب شما که دلایل به این خوبی و قانع کننده ای آوردی حداقل می گفتی نظر خودت روی کدوم شخصیت هست! یعنی به جای این فریمن کی می شد به نظر شما خوب بود!!! :biggrin1:

اتفاقا دلیل برتری گوردون همین صامت بودن اون هست . چون که شما هر حدسی که دلتون بخواد می تونید درباره ی اون بزنید . مثلا تو فروم های خارجی یه زمانی این حدس مطرح شده بود که Gordon Freeman همون G-Man هست و کلی بحث هم در موردش شد و آخر سر هم هیچ کام از طرفین به نتیجه نرسیدند چون هر کدام مدرک خودشون رو داشتن و انصافا همه ی مدارک هم درست بود .
حالا شما حساب کنید که اگه گوردون تو بازی حرف میزد ، چنین داستان پرکشش و جذابی به وجود میومد ؟؟؟

خوب شما که دلایل به این خوبی و قانع کننده ای آوردی حداقل می گفتی نظر خودت روی کدوم شخصیت هست! یعنی به جای این فریمن کی می شد به نظر شما خوب بود!!! :biggrin1:
حالا چه فرقی میکنه ؟! :دی

اتفاقا دلیل برتری گوردون همین صامت بودن اون هست . چون که شما هر حدسی که دلتون بخواد می تونید درباره ی اون بزنید . مثلا تو فروم های خارجی یه زمانی این حدس مطرح شده بود که Gordon Freeman همون G-Man هست و کلی بحث هم در موردش شد و آخر سر هم هیچ کام از طرفین به نتیجه نرسیدند چون هر کدام مدرک خودشون رو داشتن و انصافا همه ی مدارک هم درست بود .
حالا شما حساب کنید که اگه گوردون تو بازی حرف میزد ، چنین داستان پرکشش و جذابی به وجود میومد ؟؟؟
ارتباط بین G-Man و Gordon Freeman ربطی به بی زبون بودن دکتر نداره ! چند تا دلیل مثل همرنگ بودن چشم این دو تا یا G که شاید مخفف Gordon باشه (البته مخفف Government هست گویا) در این مورد وجود داره !
در مورد داستان هم حرفتون زیاد منطقی نیست ! جذاب ترین داستانهای تاریخ بازیهای کامپیوتری رو همیشه بازیهایی داشتن که شخصیتشون پیچیده بوده , حرف میزده , عکس العملش رو در مقابل حوادث می دیدیم و ... سری Half Life هم از نظر داستانی جالبه ولی به پای خیلی از بازیها نمیرسه. توی هر نسخه به جای اینکه داستان رو جلو ببرن , فقط مبهم تر میکنن ! الآن از نسخه اول تا Episode 2 واقعآ داستانش چقدر پیشرفت داشته ؟ فقط توی هر نسخه چیزای عجیب غریب بهش اضافه میشه و حالا باید این همه چیز رو توی Episode 3 شفاف سازی کنن که اون هم معلوم نیست کی میاد ! شاید به این دلیل که نمیدونن چجوری این همه چیز رو جمع کنن !

بچه به نظرتون جای خیلی از شخصیت ها خالی نبود؟
مثلا چرا از mgs فقط snake بود در حالی که بیگ باس و ریدن هم کم طرفدار ندارن؟
چرا از re فقط leon بود در حالی که کریس حتی محبوبیت بیشتری داره
جای
ویروس
(آلکس مرسر) و هیدن (شخصیت دارک سکتور) هم بدجور خالی بود

اگر قرار بر انتخاب بهترین شخصیت پردازیه کسانی مثل lady aribeth یا Squall Leonhart یا حتی مکس پیس سر تر از گوردن فریمن هستند ولی نکته اینجاست که این فقط یه رای گیری برای انتخاب محبوب ترینه و در نتیجه هر عاملی که باعث محبوبترشدن بازی بشه حتی عواملی مثل فیزیک بازی و گرافیک و غیره تاثیر مستقیم بر انتخاب شدن میزاره . half life هم بازی بزرگیه و تعجبی نداره اگه فریمن محبوب باشه ولی مطمئنا بهترین شخصیت پردازی رو نداره.

من متآسفانه HL1 رو تا آخرش نرفتم (حدودآ 90%ـش رو رفتم) ولی HL2 انقدر برام جذابیت داشت که 3 بار تمومش کنم و هنوز برام جاذبه داشته باشه. (اونایی که منو میشناسن میدونن شاید 10 تا بازی هم نبوده که بیشتر از یه بار بازی کنم ) به راحتی هم جزو Top 10 من و خیلی های دیگه قرار میگیره ولی دلیل نمیشه Gordon Freeman هم شخصیت پردازی جالبی داشته باشه !
حرفای شما هم از جهتی درسته.من وقتی از نمای کاکپیت NFS Shift بازی می کنم کاملا حس یه راننده حرفه ای بهم دست میده ولی هف لایف کاملا فرق داره چون داستان پیچیده تره و اتفاقات زیادی برای گوردن میفته و گوردن کلا با افراد و محیط بیشتر از یه راننده بازی های ماشین سواری تعامل داره.
شخصیت گوردن رو میشه از عکس العمل ها و وقایع و نقل و قول هایی که توی بازی از زبون دیگران در وصفش میشه رو تا حدودی فهمید و پی به شخصیتش برد و نقش پنهان کردن صدای گوردن و بدن و جمله های اون رو در محبوبیت گوردن نباید فراموش کرد چرا که وقتی به یه کاراکتر چنین قابلیت هایی بدیم یه سری خوششون میاد و یه سری بدشون میاد اما وقتی کلا کاراکتر رو صامت کنیم و قیافش رو هم نشون ندیم هر بازی کننده به دلخواه خودش پاسخ افرادی رو که با گردون صحبت می کنن میده و به جای گردن در مورد وقایع و اتفاقات تفکر می کنه و تصمیم می گیره.کلا نمی گم این یه کار فوق العاده هست چون نمومنه هایی هست ولی این هف لاف بود که چنین کاری رو برای اولین بار و به بهترین شکل انجام داد.منم اوایل و حتی تا این اواخر که این مسابقه انجام شد از این موضوع و صامت بود گردن گله داشتم و حتی توی یه تاپیک بهش اشاره کردم ولی بعد که این موضوع و اول شدن گردون توی این مسابقات پیش اومد تازه به کار زیبای ولو پی بردم و تک تک لحظه های بازی رو دوباره با این نگاه مرور کردم
گردون شخصیت فوق العاده و پیچیده ای نیست ولی این مدل شخصیت پردازی ولو باعث شده که اینهمه طرفدارپیدا کنه و الا به قول شما شخصیت های پیچیده تر از گردن زیاد پیدا میشه ولی هیچ کدوم این قابلیت رو ندارند

اصلا حرف من سر این نیست که گردن به نظر من بهترین هست و الا من خودم پرنس 1-2-3 نه این آخری رو از همه بیشتر دوست دارم و یا همین جید BG&E و یا 47.صحبت من سر اینه که بعضیا میگن چرا گردن صامت هست ویا اینکه چرا باید بهترین شخصیت بشه!من فقط دلیل صامت بودن و محبوب بودنش رو گفتم!

آخرین ویرایش:
حالا چه فرقی میکنه ؟! :دی

ارتباط بین G-Man و Gordon Freeman ربطی به بی زبون بودن دکتر نداره ! چند تا دلیل مثل همرنگ بودن چشم این دو تا یا G که شاید مخفف Gordon باشه (البته مخفف Government هست گویا) در این مورد وجود داره !
در مورد داستان هم حرفتون زیاد منطقی نیست ! جذاب ترین داستانهای تاریخ بازیهای کامپیوتری رو همیشه بازیهایی داشتن که شخصیتشون پیچیده بوده , حرف میزده , عکس العملش رو در مقابل حوادث می دیدیم و ... سری Half Life هم از نظر داستانی جالبه ولی به پای خیلی از بازیها نمیرسه. توی هر نسخه به جای اینکه داستان رو جلو ببرن , فقط مبهم تر میکنن ! الآن از نسخه اول تا Episode 2 واقعآ داستانش چقدر پیشرفت داشته ؟ فقط توی هر نسخه چیزای عجیب غریب بهش اضافه میشه و حالا باید این همه چیز رو توی Episode 3 شفاف سازی کنن که اون هم معلوم نیست کی میاد ! شاید به این دلیل که نمیدونن چجوری این همه چیز رو جمع کنن !

خب اگه گوردون حرف میزد که همه چیز افشا میشد و دیگه چیزی از داستان نمی موند . ما همبهتره تا پایان این سری بازی صبر کنی . بعد از Episode 3 ، نسخه ی سوم HL هم در راهه .

اگر سال دیگه هم چنین نظر سنجی باشه مطمئنا این نمیشه دیگه!!!
چرا؟به خاطر اینکه 4 شخصیت هستند که خودتون هستید!
هرکاری خودتون میخواید انجام میدید و ...
و خوب مطمئنا با اونا بیشتر میشه ارتباط برقرار کرد تا این شخص!
اونا هم شخصیت های بازی ها heavy rain هستند :d
اون موقع دیگه فکر نکنم کسی بگه ما با گردن بیشتر احساس میکردیم که خودمونیم و ... چون شخصیت های hr خودتونید و هرکاری میخواید رو میتونید انجام بدید!!!

من تا قبل از اینکه به عنوان بهترین انتخاب بشه نمیدونستم که ایشون صحبت نمیکنند!!!!

همین دیگه :d

من یادم هست HL 2 رو زمانی بازی می کردم که اصلا زبانم 0 بود و اصلا زیاد داستان رو نمی فهمیدم و اصلا بازی ها رو فله ای هر چی گیرم میومد می رفتم ولی یادمه بعد از هف لایف هر چی بازی اف پی اس می کردم بهم حال نمی داد حتی همین چند هفته پیش سر نصب یه ماد که آخرم نصب نشد بازی رو برای چندمین بار رفتم.کلا یه شاهکاره برا خودش. بعضیا منطق حالیشون نمی شه!من هر چی می گم ماجرا از این قراره دوباره میان می گن این آخه زبون نداشت دو کلام حرف بزنه!
گوردن یه شخصیت مفهومی بود و نیاز داشت درکش کنی تا بازی بهت لذت بده ولی مارکوس کریتوس همه اینا فقط زرق و برق دارن و دارن براتون نقش بازی می کنن.حالا از ما گفتن بود
خوب عزیزم بازی جذاب چه ربطی به شخصیت پردازی جذاب داره .... همه ی دنیا میدونن که هاف لایف جذاب ترین گیم پلی کل FPS هارو داره و خیلی هم لذت بخشه اما دلیل نمیشه به خاطر یه همچین حسنی همه ی جنبه های بازی رو اعم از داستان و شخصیت پردازی بی نقص فرض کنیم ...
من خودم مثلا از بابای الیکس بیشتر خوشم میاد (خدا بیامرزتش) !

آفرين من ميدونستم اين گوردون جان انتخاب ميشه واقعا هيچ بازي و هيچ كاراكتري رو در اين حد نديدم من.....
بيخود نيس كه اسم كاربري من هم همين بازيه..............................:laughing:

البته قبول دارم كه ايشون به بيماري سكوت دچارن ولي خوب ديگه هاف لايف هاف لايفه كاريش نميشه كرد:laughing::laughing::laughing:

آخرین ویرایش:
اگر سال دیگه هم چنین نظر سنجی باشه مطمئنا این نمیشه دیگه!!!
چرا؟به خاطر اینکه 4 شخصیت هستند که خودتون هستید!
هرکاری خودتون میخواید انجام میدید و ...
و خوب مطمئنا با اونا بیشتر میشه ارتباط برقرار کرد تا این شخص!
اونا هم شخصیت های بازی ها heavy rain هستند :d
اون موقع دیگه فکر نکنم کسی بگه ما با گردن بیشتر احساس میکردیم که خودمونیم و ... چون شخصیت های hr خودتونید و هرکاری میخواید رو میتونید انجام بدید!!!

من تا قبل از اینکه به عنوان بهترین انتخاب بشه نمیدونستم که ایشون صحبت نمیکنند!!!!

همین دیگه :d
خب صد در صد مطمعا باش شخصیت های HR هم نمی شه چون این بازی انحصاری هست و تا کسی یک بازی رو انجام نده نمی تونه با شخصیت اون داستان ارتباط بر قرار کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or