God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
با اینکه همیشه میگم چهره کرکتر برام خیلی مهم نیست (واقعا هم اولویت نیست، بیشتر اتمسفر داستان و مهم تر از همه گیم پلی برام مهمه) ولی اعتراف میکنم که دوست داشتم فی یکم گادس‌ تر و جذاب تر طراحی میشد:دی گادس اف وار :دی البته الانم بد نیست، یکمی زیادی بالغ و Mature هست فقط که خب شاید به سن و سالش بیاد سادگیش هم به کرکتر و جنگاور بودنش میاد...

اینم باز با افتر لایف و ستینگ شخصیتی فی ارتباط داره در اصل؛ چون هرچقدر خیلی از جنگاور ها در طول تاریخ ظاهر ساده و بی الایش دارند مخصوصا عملگرا ها حتی فیکشنال ها نیمه خداها مثل کریتوس خودمون، اما در عین حال نخبه ها و سردار ها معمولا تیپیکالی به شدت ارایش ظاهری و ارمور براشون مهم بود، هم هویت خاصی بهشون میداد اتوریته اشون رو بین نیروهای خودی افزایش میداد و هم کاربرد نظامی داشت و رعب و وحشت در دل دشمن می افکند....

اما واقعا هیچ وقت برام چهره اولویت نبود و حتی 1 درصد هم در ارتباطم با بازی تاثیر نداره و خیلی راحت باهاش کنار میام، از بچگی اول از همه گیم پلی و اتمسفر محیطی و داستانی و ستینگ برام اولویت بود در جذب شدن به بازی... بخوام خلاصه کنم، اتمسفر و گیم پلی...

یادش بخیر، من اولین باری که تو زندگیم عاشق شدم بلیز استریت اف ریج بود :دی رسما تو همون بچگی تصور میکردم باهاش عروسی کردم : ))))))))))))))))) بعدی هم جیل ولنتاین بود دوران پی اس وان :دی توییستر تو تویستد متال هم دوست داشتم :دی و خیلی های دیگه... کلا عادتم بود عاشق کرکتر های زن بازی ها بشم در بچگی : )))))))))))))))))))))))

با اینکه همیشه میگم چهره کرکتر برام خیلی مهم نیست (واقعا هم اولویت نیست، بیشتر اتمسفر داستان و مهم تر از همه گیم پلی برام مهمه) ولی اعتراف میکنم که دوست داشتم فی یکم گادس‌ تر و جذاب تر طراحی میشد:دی گادس اف وار :دی البته الانم بد نیست، یکمی زیادی بالغ و Mature هست فقط که خب شاید به سن و سالش بیاد سادگیش هم به کرکتر و جنگاور بودنش میاد...

اینم باز با افتر لایف و ستینگ شخصیتی فی ارتباط داره در اصل؛ چون هرچقدر خیلی از جنگاور ها در طول تاریخ ظاهر ساده و بی الایش دارند مخصوصا عملگرا ها حتی فیکشنال ها نیمه خداها مثل کریتوس خودمون، اما در عین حال نخبه ها و سردار ها معمولا تیپیکالی به شدت ارایش ظاهری و ارمور براشون مهم بود، هم هویت خاصی بهشون میداد اتوریته اشون رو بین نیروهای خودی افزایش میداد و هم کاربرد نظامی داشت و رعب و وحشت در دل دشمن می افکند....
من که به عنوان کسی که شدیدا ظاهر کاراکتر براش مهمه چندان مشکلی با قیافه فی ندارم. یعنی قراره در نقش یه مادر بازی کنیم. اوکیه سر همین قضیه :D هرچند اگه چهره رگناروکش بود خیلی بهتر بود.

یادش بخیر، من اولین باری که تو زندگیم عاشق شدم بلیز استریت اف ریج بود :دی رسما تو همون بچگی تصور میکردم باهاش عروسی کردم : ))))))))))))))))) بعدی هم جیل ولنتاین بود دوران پی اس وان :دی توییستر تو تویستد متال هم دوست داشتم :دی و خیلی های دیگه... کلا عادتم بود عاشق کرکتر های زن بازی ها بشم در بچگی : )))))))))))))))))))))))
تو هاروست مون که میتونستیم با کراشمون رسما ازدواج هم بکنیم و از فانتزی فراتر بریم :> من عجیب رجینا تو dino crisis رو دوست داشتم و دارم هنوز. جیل و کلر رو جلوی قدم های خانم قربونی میکنم :D

به نظرم قیافه فی تو رگناروک خیلی باحال تر و بهتر بود نسبت به این نسخه، ولی دیگه نمیدونم چه اصراریه هی عکس ده سال پیش طرفو میذارید میگید چقدر بازیگرش بهتره :D خب چرا عکس 20 سالگیشو نمیذارید اون موقع قطعا بهتر از این یکی عکسش بوده :D این خانم الان 40 سالشه.
خب مگه چهره به کرکتر فیکشنال باید با سن بازیگرش تغییر کنه؟ بازی دیروز که ساختش شروع نشده این عکس اون موقعشه.

شما که نمیخواید قبول کنید که به صورت عمدی کرکتر اصلی رو زشت میکنن که بگن ما اینکلوژن داریم تو محصولمون. لااقل قبول کنید کریستوس حیف شد :D

منو داداشم برا اولین بار شورش در کشتی Crisis Beat بازی می کردیم اون جولیا رو برداشت، بعد که وجنات بانو رو دیدم گفتم تو پشت سرم باش من مراقبتم :)) داداشمم قرمز شد از انتخابی که کرده بود گفت لازم نکرده تومراقب خودت باش:D
ss8.jpg

با اینکه همیشه میگم چهره کرکتر برام خیلی مهم نیست (واقعا هم اولویت نیست، بیشتر اتمسفر داستان و مهم تر از همه گیم پلی برام مهمه) ولی اعتراف میکنم که دوست داشتم فی یکم گادس‌ تر و جذاب تر طراحی میشد:دی گادس اف وار :دی

مهرداد خیلی نکته خوبی گفتی، دمت گرم.

من همش یه چیزی رو تو فی نمیپسندیدم، ولی به ذهنم خطور نمیکرد چی. الان خیلی خوب بهش اشاره کردی. فی خیلی یه زن معمولیه، ایکاش گادس تر بشه به قول تو، حالا یا با آرمور و لباس های مختلف، یا ظاهرش، یا هرچی، ولی یه زن معمولی خانه دار به نظر نیاد:دی

من همش یه چیزی رو تو فی نمیپسندیدم، ولی به ذهنم خطور نمیکرد چی. الان خیلی خوب بهش اشاره کردی. فی خیلی یه زن معمولیه، ایکاش گادس تر بشه به قول تو، حالا یا با آرمور و لباس های مختلف، یا ظاهرش، یا هرچی، ولی یه زن معمولی خانه دار به نظر نیاد:دی
آرمر که قطعا اضافه میکنن توی بازی ولی طراحی کرکتر مثل یه npc توی tavern های اسکایریمه که بعیده تغییری کنه.

خب مگه چهره به کرکتر فیکشنال باید با سن بازیگرش تغییر کنه؟ بازی دیروز که ساختش شروع نشده این عکس اون موقعشه.

شما که نمیخواید قبول کنید که به صورت عمدی کرکتر اصلی رو زشت میکنن که بگن ما اینکلوژن داریم تو محصولمون. لااقل قبول کنید کریستوس حیف شد :D
قبلا چندین بار جاهای مختلف گفتم مخالف سفت و سخت مدل های واقعی واسه کاراکتر گیم هستم :D اصلا سر همین قضیه هیچوقت دث استرندینگ رو بازی نکردم چون نمیفهمم چرا باید کنترل یه سری بازیگر رو تو یه گیم داشته باشم.
فقط خواستم تاکید کنم چهره سی سالگی اون طرف با چهره 40 سالگیش یکی نیست برو گوگل کن ببین تقریبا همین شکلیه مخصوصا دماغش. حالا نمیدونم چرا بنده خدا انقدر تغییر کرده :D اصلا یکی از دلایلی که با مدل واقعی مخالفم همین پدیده ایجینگه. بازی ها بعضا چندین سال ساختشون طول میکشه حالا فکر کن مثلا کریتوس رو با مدل واقعی میساختن. یا کلا چند تا کاراکتر تو ذهنمون به یاد موندنی شدن و مدل واقعی داشتن؟ فکر کن مثلا الی صورت و هیکل اشلی جانسون رو داشت یا تروی بیکر با قیافه سوسولش جوئل بود :D یا حداقل اگه میخوان اینکارو بکنن مثل کپکام یه فرم فانتزی ای به صورت بدن همونو برندارن صاف بذارن تو بازی. من واقعا خسته شدم یکی در میون تو هر بازی باید قیافه اون زن سیاه کچله رو ببینم :D
نمیفهمم چرا دارن این بلا رو ویدیوگیم میارن. جدی امیدوارم کوجیما هم دیگه از این عقده فیلمسازی دربیاد و دوباره بازی بسازه.

لااقل قبول کنید کریستوس حیف شد :D
کریتوس هم حالا تیموتی شالامی هم نیست که :D

جالبه هیچکس نمیدونه چرا یه نفر که خوشگله و مدل این کاراکتر شده ، قیافه‌ش توی بازی اینقدر فرق کرده و از جذابیت سورس اصلی‌ش اینقدر فاصله گرفته! این که دیگه مدل یوتی نیست بگیم از اول همونه!
هیچکس نمیدونه دلیلش رو هیچکس!
بابا خسته شید دیگه🤭

یه کم به این Faye بدبخت حق بدید که شکسته به نظر بیاد؛ هر مادرِ دیگه‌ای بود به خاطر داشتن فرزندِ بیشعور و به درد نخوری مثلِ Atreus، تا حالا هفت کفن پوسونده بود! بچه‌ی ناخلف دردِ بزرگیه که امیدواریم Odin و Zeus و بقیه همکاران‌شون در سرتاسر دنیا، قسمتِ هیچ Giant ـی نکنن!

خب شاید این شروع یک سه گانه با ایشون باشه یا حتی اگه فقط قراره که همین تک نسخه باشه...
تو همین نسخه فی کم کم به اون شخصیت خداگونه ای که بحثش رو می کنید برسه و ما شاهد این تغییر شخصیتش باشیم.
اگه این روندی باشه که براش در نظر گرفتن ، به نظرم حالات روحی و مدلی که این اوایل بازی رو باهاش شروع میکنیم روش نشسته و منطقیه.

جالبه هیچکس نمیدونه چرا یه نفر که خوشگله و مدل این کاراکتر شده ، قیافه‌ش توی بازی اینقدر فرق کرده و از جذابیت سورس اصلی‌ش اینقدر فاصله گرفته! این که دیگه مدل یوتی نیست بگیم از اول همونه!
هیچکس نمیدونه دلیلش رو هیچکس!
بابا خسته شید دیگه🤭

خب داداش باید به قیافه اصلیس توی نسخه 2018 بیاد یا نه
دیگه همسر کریتوس نمیتونه کندال جنر باشه که باید زخمت باشه واقعا

• Smile
Reactions: Love Console
من که به عنوان کسی که شدیدا ظاهر کاراکتر براش مهمه چندان مشکلی با قیافه فی ندارم. یعنی قراره در نقش یه مادر بازی کنیم. اوکیه سر همین قضیه :D هرچند اگه چهره رگناروکش بود خیلی بهتر بود.

تو هاروست مون که میتونستیم با کراشمون رسما ازدواج هم بکنیم و از فانتزی فراتر بریم :> من عجیب رجینا تو dino crisis رو دوست داشتم و دارم هنوز. جیل و کلر رو جلوی قدم های خانم قربونی میکنم :D
افرین رجینا هم خیلی با کلاس بود :دی ردهد دوست دارم :دی اینم اضافه کنم واقعا عشقم غیر جنسی بودا... اصن تصور جنسی هنوز پدید نیومده بود، قشنگ عشق معصوم کودکانه که میخواستم قهرمان این زن های قهرمان بازی ها باشم بریم پیک نیک مسافرت خوش گذرونی پیتزا کباب باغبانی قشنگ به وضوح بازتاب چیزی که میدیدم تو خانواده های خودمون یا فیلم و اینا تو همون سن :D

منو داداشم برا اولین بار شورش در کشتی Crisis Beat بازی می کردیم اون جولیا رو برداشت، بعد که وجنات بانو رو دیدم گفتم تو پشت سرم باش من مراقبتم :)) داداشمم قرمز شد از انتخابی که کرده بود گفت لازم نکرده تومراقب خودت باش:D
View attachment 413875
اخ یادش بخیر شورش در کشتی :دی پسر چه دورانی بود چه حالی میکردیم با اینا، از همون موقع مرد پروتکتور بودی :D و چه باحال که اسم های مخصوص خودمون رو واسه بازی ها انتخاب میکردیم :دی مثلا کنترا بود رامبو :دی یا همین شورش در کشتی :دی جلد دیسکش هنوزم یادمه دقیق :دی

دقیقا، جسارت نباشه ولی فی الان بیشتر شبیه مامان خاله عمه زندایی زن عمو دوست مامان های خودمونه : )))))))))))))))) :دی که همسر فقید کریتوس و جنگاورم هست :دی چه بسا این مثال هایی که زدم گه گاه از فی فعلی هم سطح بالاتر هستند :دی

آخرین ویرایش:
اگه اعصاب فولادین دارین این مطلب رو بخونین واقعا.
این نویسنده ها رو بشناسین.
g1.jpg
سطح اعتراض رو در حد اینکه مشکل ملت وجود یه شخصیت مونث تو نقش اول بازیه آورده پایین.

همچنین در ادامه!!!!!
G2.jpg

🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

بچه ها لوفی داره میاد که مارو بعد از دهه‌ها از دست کریتوس پیر و بدعنق نجات بده.

این فرهنگ زیبای جهاد و شهادت در راه اَسلام رو واقعا برای همچین مواقعی گذاشتن.
اینها رو کنار اون یوتوبر/Xبازهایی که از اینها مطلب درست میکنن و مثلا ضد ووک هستن رو باید دسته جمعی گردشون کنی تو یه مکان و یکی بره خودش رو بترکونه ، یه دنیا از دست اینها خلاص بشن.

نویسنده مطلب و همینطور کسی که تو ویدئو سوال رو میپرسه که خب مشخصه تو بهترین حالت یه احمقه ولی خب خود Deborah خیلی خوب و با سیاست جواب داده.
View attachment Warmup Page.mp4

خودش میگه که تو سوشال مدیا نیستم ولی هیچ ناراحتی بابت این اخبار منفی در مورد بازی ندارم و میدونم که " این بازی عالیه"
https://www.gamesradar.com/games/go...-star-deborah-ann-woll-i-just-know-its-great/

آخرین ویرایش:
اومدم اینجا یادم افتاد منم نظرم رو راجع ب چهره فی بگم. دو کلمه:

Path tracing :D

برید مقایسه های گرافیکی re9 تو نسخه pc رو ببینید، اونجا مشخصه چهره grace چقد تو حالت ray tracing بهتر میشه و بالاتر از اون path tracing ( که عملا میشه گفت ویژگی نسل دهمی هست که کارت گرافیکای لاکچری زود تر دارنش).

حالا چهره fey رو وقتی میبینم یاد گریس بدون ری تریسینگ میوفتم. انگار نیاز به نورپردازی دقیق تر داشته و الان زیادی یکنواخت و بی روح شده.

البته اینکه در اخر کار همچنان زن میانسال هست که دیگه به انتخاب مدل برمیگرده و قرار نیست تغییر کنه. اما کیفیت چهره واقعا امکان داره تو نسخه های نهایی یا حداقل نسخه ps5 pro بهتر باشه.

grace-looks-like-gollum-with-ray-tracing-off-v0-igw3fwmse1ng1.png

نامرد من این همه تو اون گروه به این موارد اشاره کردم، تازه فهمیدی چه چیزیش کمه:دی

صرفا کمترین موردش رو بخوام بگم، تو رگناروک این بنده خدا حداقل موهای بافته ی اسکاندیناوی رو داشت تو طراحیش...
قبول دارم تو نمایش تازه از کفن در اومدیم، ولی وقتی میبینم کاور آرت بازی هم همچنان موهای ساده و صورت ساده (اینم باز بگم، خبری از هیچگونه آرایش جنگی اسکاندیناوی، حتی سایه ی چشم و اینا هم نیست)
خو ناامید میشه آدم از طراحی!

اون کریتوس رو نگاه کنید، طراحیش همه جوره یونیکه، اصلا همون طراحیش خودش دو تا لقب Ghost of Sparta و Marked One رو با خودش داره:دی
در کنار مدل ریش(قدیم مخصوصا)، زخم صورت ، کچل بودن :p ( یه جورایی کچل های دنیا گیم کریتوس و هیتمن معروفن:-" )
کلا از همه زوایا خاصه این بدبخت:دی

و برای فی...
خدا بزنه پس کله تیم طراح کاراکتر:دی

و آها یه مورد!
خاک تو سر این قضیه ی اسکن بازیگر برای کاراکتر
+ خاک دو عالم بر سر سونی که کاراکتر رو اسکن 1:1 میکنه، دست نمیزنه به هیچی... عینا همون بازیگرو میزارن... خو کپکامم اسکن میکنه، ولی دست هم میبره تو چهره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or