God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
خیلی میخوام بدونم این ریمیک ها چطورین :D یعنی دو شماره اول واقعا به زور در حد یه شماره متریال داستانی دارن الان. از یه طرفم سیر داستانی یه جوریه نمیشه مثلا دو شماره رو یکی کرد مگر اینکه داستانو یه تغییراتی بدن.

مشکلش چیه واقعا؟ حتما باید یه استدیو رو 5 تا آی پی مختلف کار کنه؟ :D مثلا نینتندو که تیم های مختلفش سال هاس اختصاصی رو یه سری آی پی ها کار میکنن نتیجه بدی داده؟ یا ریسینگ ساز ها یا بلیزارد یا حتی کپکام. کلا هر استدیویی رو یکی دوتا آی پی خاص خودش کار میکنه نتیجه خیلی بهتری گرفته تا اینکه هر دو سه سال یبار بخواد فرمون عوض کنه.
کوری بالروگ اگه برنگشته بود سانتا مونیکا سر همین نیو آی پی ساختن کل استدیو داشت از بین میرفت. حداقل تا وقتی یه ایده مطمئن و با کیفیت در حد آی پی قبلیشون نداشتن منطقیه همین مسیرو ادامه بدن.
کلا دیدن عنوان جدید از استودیوها جذابه دیگه.
سانتا واقعا چیزی کم از مثلا ND نداره (چه بعد فنی و چه استعدادهای خوب) .
ولی سر اون عنوان کنسلی نسل هشتمیشون بدشانسی آوردن که روند سالهای بعدشون رو تحت تاثیر قرار داد.
یه نگاه بندازیم به استودیوهای بزرگ دیگه تو این سطح اکثرشون حداقل دوتا عنوان بزرگ رو یکی در میون توسعه میدن یا حداقل هر یکی دو نسل یه عنوان جدید رو معرفی میکنن.

اما همینکه دارن نسخه های متفاوت Gow رو میسازن به نظرم دارن بیلداپ میکنن برای نسل بعد ، ایشالله با یک عنوان جدید و خفن کنار همین Gow برگردن.

مشکلش چیه واقعا؟ حتما باید یه استدیو رو 5 تا آی پی مختلف کار کنه؟ :D مثلا نینتندو که تیم های مختلفش سال هاس اختصاصی رو یه سری آی پی ها کار میکنن نتیجه بدی داده؟ یا ریسینگ ساز ها یا بلیزارد یا حتی کپکام. کلا هر استدیویی رو یکی دوتا آی پی خاص خودش کار میکنه نتیجه خیلی بهتری گرفته تا اینکه هر دو سه سال یبار بخواد فرمون عوض کنه.
کوری بالروگ اگه برنگشته بود سانتا مونیکا سر همین نیو آی پی ساختن کل استدیو داشت از بین میرفت. حداقل تا وقتی یه ایده مطمئن و با کیفیت در حد آی پی قبلیشون نداشتن منطقیه همین مسیرو ادامه بدن.
به نظرم نباید موضوعات مختلف رو با هم قاطی کرد و هر چیزی رو به زور توجیه کرد :D ادامه دادنِ سری God of War و ساخت دنباله‌های جدیدِ باکیفیت و ریمیک نسخه‌های قدیمی‌تر نه تنها بد نیست، بلکه برای همه ما طرفداران GoW، رویایی‌ترین اتفاقه و دوست نداریم که روزی شاهد تموم شدن این روند جذاب باشیم؛ پس بحثی سرِ این موضوع نمی‌مونه!

موضوعی که جای نقد داره اینه که برای استودیویی در حد و اندازه Santa Monica، بَد که چه عرض کنم، در واقع زشته که بعد از گذشت 21 سال از عرضه GoW 1، هنوز چیزی به جز God of War نساختن!! این چسبیدنِ بیمارگونه به حاشیه امن و خیلی سخت، دست به ترکیب برنده زدن، تا یه جایی توجیه داره ولی از یه جایی به بعد، نتیجه‌اش میشه حروم شدن استعداد، نبوغ و ایده‌های متنوع و درخشان!

داریم در مورد SM حرف می‌زنیم نه یه استودیوی بی‌نام و نشان و کم‌بضاعت! تو این استودیو یه نابغه‌هایی حضور دارن که تو کَله هر کدومشون، ده‌ها ایده خاص هست. خودِ Cory Barlog هنوز نتونسته آی‌پی خودش رو خلق کنه و این غم‌انگیزه! این بهونه‌ها که استودیو داشت به خاطر ip جدید از بین می‌رفت و دچار بحران شده بود، همیشه بخشی از طبیعت این صنعت بوده و هست! مگه ND در هیچ برهه‌ای از حیاتش، دچار مشکل و یا بحران نشده؟! مگه بقیه استودیوهای بزرگ ریسک نمی‌کنن و ریسکشون با شکست مواجه نمیشه؟

این هم که میگی تا وقتی یه ایده مطمئن پیدا نکردن، نباید سراغ آی‌پی جدید برن هم یعنی ادامه یک روند اشتباه و روز به روز ترسوتر شدن استودیو برای خطر کردن؛ اینا تا الان 21 ساله که چیزی جز GoW نساختن و با این طرز تفکری که سونی و مخاطبینی مثل شما به SM القا می‌کنید، تا دو دهه دیگه هم چیز جدیدی نخواهند ساخت؛ چرا؟ چون می‌ترسن که عنوان جدیدشون به اندازه GoW موفق نباشه! خب به دَرَک :D عوضش می‌تونن از حاشیه امن بیرون بیان و تجربه جدیدی کسب کنن.

پ.ن: 5 تا آی‌پی همزمان پیشکش، یه دونه آی‌پی جدید به جز GoW، فعلا کافیه!

خیلی میخوام بدونم این ریمیک ها چطورین :D یعنی دو شماره اول واقعا به زور در حد یه شماره متریال داستانی دارن الان. از یه طرفم سیر داستانی یه جوریه نمیشه مثلا دو شماره رو یکی کرد مگر اینکه داستانو یه تغییراتی بدن.

یه چیزی من بگم حالا، به نظر من GoW ـرین GoW، شماره اوله، و بعد GoW2:دی

یعنی GoW یه فلسفه ای داره، که تو GoW1 خیلی خوب نشسته، اینکه کشتن یه خدا اصلا ممکن نیست، و با اسطوره هم همسو ـه، کما اینکه چون خدایان نمیمیرن، با اینکه تایتان قورتشون میدن اینا تو شکمش زنده میمونن! و تنها راه کشتن یه خدا، انجام یه کار محیر العقوله... و این میشه آغاز سفر قهرمان. من این تم رو خیلی دوست دارم، تو GoW2 هم این ذات سفر اسطوره ای خیلی خوبه، شاهکاره، ولی از حیث خیانت به ایده اصلی باز مشکل داره، چون به نظرم آتنا یه مقدار بی منطق میمیره، و GoW3 هم هرچند گیم پلی وایز و همه چیز شاهکار مطلقه، ولی من اینکه خیلی راحت خدایان رو سلاخی میکنه رو باز دیگه خیلی علیه لاجیک منطق اصلی داستان میدونم.

سر همین اتفاق خیلی خیلی منتظرم ببینم ریمیک GoW1&2 چطور در میاد!:دی ضمن اینکه گفتن گیم پلی قراره تغییر کنه... این دیگه خیلیییی هیجان انگیزه! من اخیرا GoW3 رو بازی کردم، این Fixed Camera تقریبا منو حامله کرد. یعنی مدام میخواستم با آنالوگ راست دوربین رو تکون بدم این رول میکرد، میرفت تو مخ:دی منظور اینکه الان ایده Fixed Camera یا به اصطلاح دقیق تر خود SM باید بگیم Designed Camera یه مقدار منسوخه. و نمیدونم چطور میخوان یه کمرا دیزاین جدید براش بسازن، چون مستلزم تغییرات بنیادینه... کلا ریمیک GoW های یک دو سه با اعمال تغییر خیلی خیلی هیجان انگیزه! بیصبرانه منتظر بازی کردنشونم.

امیدوارم نزارن ده قرن دیگه، ته تهش لانچ PS6 بدن دستمون:دی منظورم بازیه، یعنی امیدوارم بازی رو بدن دستمون نه یه چیز دیگه.

اول گاو ریمیک رو بدن بعد برن سراغ گاو بعدی تو مصر:دی
خوابشو دیدم کریتوس تو مصر هستش و از داخل قایق تو رود با خنجرش پرید و کوبید به چوپ و خودشو رسوند ساحل ... :-? :D

Attachments

• photo_2026-07-25_20-08-49.jpg
    photo_2026-07-25_20-08-49.jpg
    143.3 KB · مشاهده: 5
  • Like
Reactions: Cloud Strife
اگه بیخیال این ایده one shot (نمیدونم اسم دقیقش چیه ولی همین که کات نمیخوره دوربین) میشدن، خیلی عالی میشد، برا سال 2018 خیلی جذاب بود و برای رگنوراک دیگه اصلا جواب نبود چون خیلی از حماسی بودن بازی راحت زیر همین دوربین گم شد

ولی الان که میبینم بازم چسبیدن به همین ایده دیگه واقعا مسخره است، یعنی پیش خودشون فکر میکنن که اگه بیخیال میشدن و صرف نظر میکردن از این دوربین طرفدارها نا امید می‌شدن؟!

مثلا بگیم اوه شتتت بازی وان شات نیست و کنسلش کنیم؟!!!

یکی از ضعف ها سانتا اینه که اینقدر باید یه چیزی رو بدوشه تا آخرش گندش در بیاد و بیخیالش بشه،

نمونش نسخه اسنشن که دیگه واقعا دیدن اون فرمول جواب نمیده و باید سه تغییر تحول کلی بدن

الان لوفی هم به من همین حس رو میده و متاسفانه کمترین نو آوری برايه شخص من داخلش دیده نمیشه (نمیگم بازی بدیه ولی برايه من نو آوری نداره)

اوه بیخیال این ایده one shot (نمیدونم اسم دقیقش چیه ولی همین که کات نمیخوره دوربین) میشدن، خیلی عالی میشد، برا سال 2018 خیلی جذاب بود و برای رگنوراک دیگه اصلا جواب نبود چون خیلی از حماسی بودن بازی راحت زیر همین دوربین گم شد

ولی الان که میبینم بازم چسبیدن به همین ایده دیگه واقعا مسخره است، یعنی پیش خودشون فکر میکنن که اگه بیخیال میشدن و صرف نظر میکردن از این دوربین طرفدارها نا امید می‌شدن؟!

یکی از ضعف ها سانتا اینه که اینقدر باید یه چیزی رو به دوشه تا آخرش گندش در بیاد و بیخیالش بشه،

نمونش نسخه اسنشن که دیگه واقعا دیدن اون فرمول جواب نمیده و باید سه تغییر تحول کلی بدن

الان لوفی هم به من همین حس رو میده و متاسفانه کمترین نو آوری برايه شخص من داخلش دیده نمیشه (نمیگم بازی بدیه ولی برايه من نو آوری نداره

یه چیزی من بگم حالا، به نظر من GoW ـرین GoW، شماره اوله، و بعد GoW2:دی

یعنی GoW یه فلسفه ای داره، که تو GoW1 خیلی خوب نشسته، اینکه کشتن یه خدا اصلا ممکن نیست، و با اسطوره هم همسو ـه، کما اینکه چون خدایان نمیمیرن، با اینکه تایتان قورتشون میدن اینا تو شکمش زنده میمونن! و تنها راه کشتن یه خدا، انجام یه کار محیر العقوله... و این میشه آغاز سفر قهرمان. من این تم رو خیلی دوست دارم، تو GoW2 هم این ذات سفر اسطوره ای خیلی خوبه، شاهکاره، ولی از حیث خیانت به ایده اصلی باز مشکل داره، چون به نظرم آتنا یه مقدار بی منطق میمیره، و GoW3 هم هرچند گیم پلی وایز و همه چیز شاهکار مطلقه، ولی من اینکه خیلی راحت خدایان رو سلاخی میکنه رو باز دیگه خیلی علیه لاجیک منطق اصلی داستان میدونم.

سر همین اتفاق خیلی خیلی منتظرم ببینم ریمیک GoW1&2 چطور در میاد!:دی ضمن اینکه گفتن گیم پلی قراره تغییر کنه... این دیگه خیلیییی هیجان انگیزه! من اخیرا GoW3 رو بازی کردم، این Fixed Camera تقریبا منو حامله کرد. یعنی مدام میخواستم با آنالوگ راست دوربین رو تکون بدم این رول میکرد، میرفت تو مخ:دی منظور اینکه الان ایده Fixed Camera یا به اصطلاح دقیق تر خود SM باید بگیم Designed Camera یه مقدار منسوخه. و نمیدونم چطور میخوان یه کمرا دیزاین جدید براش بسازن، چون مستلزم تغییرات بنیادینه... کلا ریمیک GoW های یک دو سه با اعمال تغییر خیلی خیلی هیجان انگیزه! بیصبرانه منتظر بازی کردنشونم.

امیدوارم نزارن ده قرن دیگه، ته تهش لانچ PS6 بدن دستمون:دی منظورم بازیه، یعنی امیدوارم بازی رو بدن دستمون نه یه چیز دیگه.
دقیقا هم نظرم باهات فقط رو این حساب گفتم که طبق استاندارد مدرن اون مقدار داستان کم میاد :D وگرنه فلسفه اصلی GOW همون دو شماره اول و GOW2018 بودن. البته خود اون میتالوژی هم باید در نظر گرفت دیگه مثلا سبک اسطوره شناسی یونان با نورس خیلی تفاوت داره. الانم که دیگه همه چی در هم شده اون قضیه تمایز کلا کنسله :D

حالا که باب انتقاد از شماره سوم باز شده و میشه نظر نامحبوب داد اینم بگم GOW3 که خیلیا بعد رلیز 2018 اومدن مبنا قرارش دادن و گفتن چرا این باس گنده نداره چقدر باس کم داره چرا خدا نمیکشیم. در اصل خود GOW3 با اون سبک باس راش احمقانه ای که داشت تیشه به ریشه فرنچایز زده بود :D همینطوری رندوم تا اواسط بازی خداهای مختلف میومدن به احمقانه ترین شکل ممکن کشته میشدن که نصفشون حتی باس فایت هم نبودن. از لحاظ گیم پلی و اپیک بودن مو لا درز اون شماره نمیره که بی نظیر بود اما به طور کلی دو گانه نورس خیلی بیشتر از GOW3 به فلسفه فرنچایز پایبند بود.

گیم پلی ریمیک که به احتمال خیلی زیاد همینیه که تو laufey میبینیم. که راضیم به شخصه :D مخصوصا دو شماره اول اصلا خوراکش یه ریمیک به همین سبکه. حالا شماره سوم رو کلا باید همه چیشو بکوبن از اول بسازن.

فکر میکنم خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنیم ریمیک رو ببینیم چون ازونجا که یه سری از است ها و کاراکتر ها رو تو والهالا دیدیم یعنی اینا حداقل از اون موقع ساخت ریمیک رو شروع کرده بودن.

کلا دیدن عنوان جدید از استودیوها جذابه دیگه.
سانتا واقعا چیزی کم از مثلا ND نداره (چه بعد فنی و چه استعدادهای خوب) .
ولی سر اون عنوان کنسلی نسل هشتمیشون بدشانسی آوردن که روند سالهای بعدشون رو تحت تاثیر قرار داد.
یه نگاه بندازیم به استودیوهای بزرگ دیگه تو این سطح اکثرشون حداقل دوتا عنوان بزرگ رو یکی در میون توسعه میدن یا حداقل هر یکی دو نسل یه عنوان جدید رو معرفی میکنن.

اما همینکه دارن نسخه های متفاوت Gow رو میسازن به نظرم دارن بیلداپ میکنن برای نسل بعد ، ایشالله با یک عنوان جدید و خفن کنار همین Gow برگردن.
به نظرم نباید موضوعات مختلف رو با هم قاطی کرد و هر چیزی رو به زور توجیه کرد :D ادامه دادنِ سری God of War و ساخت دنباله‌های جدیدِ باکیفیت و ریمیک نسخه‌های قدیمی‌تر نه تنها بد نیست، بلکه برای همه ما طرفداران GoW، رویایی‌ترین اتفاقه و دوست نداریم که روزی شاهد تموم شدن این روند جذاب باشیم؛ پس بحثی سرِ این موضوع نمی‌مونه!

موضوعی که جای نقد داره اینه که برای استودیویی در حد و اندازه Santa Monica، بَد که چه عرض کنم، در واقع زشته که بعد از گذشت 21 سال از عرضه GoW 1، هنوز چیزی به جز God of War نساختن!! این چسبیدنِ بیمارگونه به حاشیه امن و خیلی سخت، دست به ترکیب برنده زدن، تا یه جایی توجیه داره ولی از یه جایی به بعد، نتیجه‌اش میشه حروم شدن استعداد، نبوغ و ایده‌های متنوع و درخشان!

داریم در مورد SM حرف می‌زنیم نه یه استودیوی بی‌نام و نشان و کم‌بضاعت! تو این استودیو یه نابغه‌هایی حضور دارن که تو کَله هر کدومشون، ده‌ها ایده خاص هست. خودِ Cory Barlog هنوز نتونسته آی‌پی خودش رو خلق کنه و این غم‌انگیزه! این بهونه‌ها که استودیو داشت به خاطر ip جدید از بین می‌رفت و دچار بحران شده بود، همیشه بخشی از طبیعت این صنعت بوده و هست! مگه ND در هیچ برهه‌ای از حیاتش، دچار مشکل و یا بحران نشده؟! مگه بقیه استودیوهای بزرگ ریسک نمی‌کنن و ریسکشون با شکست مواجه نمیشه؟

این هم که میگی تا وقتی یه ایده مطمئن پیدا نکردن، نباید سراغ آی‌پی جدید برن هم یعنی ادامه یک روند اشتباه و روز به روز ترسوتر شدن استودیو برای خطر کردن؛ اینا تا الان 21 ساله که چیزی جز GoW نساختن و با این طرز تفکری که سونی و مخاطبینی مثل شما به SM القا می‌کنید، تا دو دهه دیگه هم چیز جدیدی نخواهند ساخت؛ چرا؟ چون می‌ترسن که عنوان جدیدشون به اندازه GoW موفق نباشه! خب به دَرَک :D عوضش می‌تونن از حاشیه امن بیرون بیان و تجربه جدیدی کسب کنن.

پ.ن: 5 تا آی‌پی همزمان پیشکش، یه دونه آی‌پی جدید به جز GoW، فعلا کافیه!
خب منم حرفم اینه که اگر استدیویی صرفا یه آی پی موفق داشته باشه و همونو رشد و گسترش بده چیش بده؟ مگه اونا که COD میسازن چیز زشتیه؟ یا دیگه از نینتندو که خفن تر نداریم تو بازیسازی خلاقانه. اونائم تیم هاشون صرفا رو یه آی پی یا دیگه نهایت دو تا آی پی کار میکنن. اینکه انتظار داشته باشیم استدیوها آی پی ها مختلف داشته باشن از کجا اومده اصلا؟ :D

معمولا تا وقتی آی پی های مختلف از استدیو ها میبینیم که هنوز اون معدن طلاشونو پیدا نکردن وگرنه دیگه بعدش خبری از تنوع نیست به اون صورت. ND یه مقدار سبک بازیسازیش از نسل هفت تغییر کرده و با اینکه از نظر گیم پلی فوق العادس ولی اون سبک خاص روایت و سینماییشه که جذابه واسه همین میتونه آی پی های مختلف داشته باشه. یعنی صرفا آی پیش نیست که هویت و تخصص استدیوشه. اون سبک روایی و فرم بازیاشونه. مثل فرام سافتور که گیم پلی خاصیه که خلق کردن.
ولی واسه یه استدیویی مثل سانتا مونیکا اینطور نیست. اینا هویتشون خواه ناخواه به یه آی پی گره خورده و نمیتونن صرفا یه آی پی جدید بسازن چون GOW قابل تکثیر رو آی پی های دیگه نیست مثل کارای ND یا فرام. واسه همین به طور کلی باید یه تیم دیگه تشکیل بدن و مثل یه استدیو تازه تاسیس یه آی پی جدید خلق کنن که خیلی کار پیچیده و سختیه براشون.

من به شخصه ترجیح میدم استدیو یه کار با کیفیت از یه آی پی بده تا یه کار متوسط نیو آی پی. اینکه یه استدیو کاربلد و فوق العاده مثل بتسدا بازی چرتی مثل استارفیلد بده خوشحالم نمیکنه :D ترجیح میدادم دوباره یه الدر اسکرول ازش ببینم تا یه نیو آی پی بدرد نخور.

ولی واسه یه استدیویی مثل سانتا مونیکا اینطور نیست. اینا هویتشون خواه ناخواه به یه آی پی گره خورده و نمیتونن صرفا یه آی پی جدید بسازن چون GOW قابل تکثیر رو آی پی های دیگه نیست مثل کارای ND یا فرام. واسه همین به طور کلی باید یه تیم دیگه تشکیل بدن و مثل یه استدیو تازه تاسیس یه آی پی جدید خلق کنن که خیلی کار پیچیده و سختیه براشون.
ببین دقیقا به همین دلیله که از لزوم ریسک کردن و خلقِ آی‌پی جدید حرف می‌زنم؛ اینکه بگیم هویتِ SM با GoW گره خورده، عجیب نیست اصلا! به هرحال بیش از دو دهه است که دارن روی این فرنچایز کار می‌کنن ولی این موضوع نباید باعث بشه که آینده و سرنوشتِ SM محکوم به یک دورنمای ثابت و همیشگی باشه. هویت که تک‌بُعدی نیست؛ کی اولش فکر می‌کرد که از ND، در طول بازی‌های زمانی مختلف، چنین میراث متنوع و جذابی به جا بمونه؟!

من نمی‌تونم بپذیرم که ND می‌تونه ولی SM نمی‌تونه! یعنی تا صبح هم درباره‌اش صحبت کنیم، سرِ این یه حرفم هستم :D بله قبول دارم که انعطاف‌پذیریِ استودیوها در مواجهه با موضوعاتی مثل تغییر سبکِ کاری و خلقِ آی‌پی جدید، متفاوته و برای استودیویی مثل SM شاید شروع این تغییر کمی سخت باشه، ولی به محض اینکه این‌ها ریسک کردن رو استارت بزنن، بقیه مسیر براشون کم‌کم هموار میشه و از این کمال‌طلبی و وسواس غیرعادی هم کاسته میشه!

خلاصه من معتقدم که فرصت و چوب خطّ Santa Monica برای عقب انداختن یک سری امور که مهم‌ترینش ساخت آی‌پی جدید ـه، خیلی وقته به سر رسیده و این اتفاق بالاخره باید رُخ بده؛ فوقش ساخته بعدی، به خوبی میراثِ شاهکارشون یعنی GoW درخشان نخواهد شد که خب، فدای سر Cory Barlog و مابقی اعضای استودیو :D بعد از این همه مدت عملکرد درخشان با سری GoW و اون ریبوت شاهکار تو سال 2018، دادن یه فرصت طلایی برای خلق آی‌پی جدید به داداشمون کوری بارلاگ می‌رسه دیگه :D

ببین دقیقا به همین دلیله که از لزوم ریسک کردن و خلقِ آی‌پی جدید حرف می‌زنم؛ اینکه بگیم هویتِ SM با GoW گره خورده، عجیب نیست اصلا! به هرحال بیش از دو دهه است که دارن روی این فرنچایز کار می‌کنن ولی این موضوع نباید باعث بشه که آینده و سرنوشتِ SM محکوم به یک دورنمای ثابت و همیشگی باشه. هویت که تک‌بُعدی نیست؛ کی اولش فکر می‌کرد که از ND، در طول بازی‌های زمانی مختلف، چنین میراث متنوع و جذابی به جا بمونه؟!

من نمی‌تونم بپذیرم که ND می‌تونه ولی SM نمی‌تونه! یعنی تا صبح هم درباره‌اش صحبت کنیم، سرِ این یه حرفم هستم :D بله قبول دارم که انعطاف‌پذیریِ استودیوها در مواجهه با موضوعاتی مثل تغییر سبکِ کاری و خلقِ آی‌پی جدید، متفاوته و برای استودیویی مثل SM شاید شروع این تغییر کمی سخت باشه، ولی به محض اینکه این‌ها ریسک کردن رو استارت بزنن، بقیه مسیر براشون کم‌کم هموار میشه و از این کمال‌طلبی و وسواس غیرعادی هم کاسته میشه!

خلاصه من معتقدم که فرصت و چوب خطّ Santa Monica برای عقب انداختن یک سری امور که مهم‌ترینش ساخت آی‌پی جدید ـه، خیلی وقته به سر رسیده و این اتفاق بالاخره باید رُخ بده؛ فوقش ساخته بعدی، به خوبی میراثِ شاهکارشون یعنی GoW درخشان نخواهد شد که خب، فدای سر Cory Barlog و مابقی اعضای استودیو :D بعد از این همه مدت عملکرد درخشان با سری GoW و اون ریبوت شاهکار تو سال 2018، دادن یه فرصت طلایی برای خلق آی‌پی جدید به داداشمون کوری بارلاگ می‌رسه دیگه :D
اگه میتونست میساخت خب مگه کسی جلوشونو گرفته؟ :D نصف استدیوهای سونی یه نسله دارن چال میکنن هیشکی کاری به کارشون نداره. اینائم یه ایده ای چیزی پیچ میکردن یه دویست میلیون بودجه میگرفتن بازیشونو میساختن.
حتما هنوز به اون ایده که بشه یه آی پی آینده دار و عمیق ساخت نرسیدن هنوز. شایدم رسیدن و مشغول ساختشن ما خبر نداریم.

در کل نظر من اینه سانتا یا دیگه رو همین GOW کار میکنه فعلا یا اگر آی پی جدید بسازه در حد و اندازه همین GOW بلکه بزرگتر خواهد بود. بالروگ هم کم کم وقتشه مثل دراکمن استدیو رو ببلعه و بره وایسه راس داستان :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or