God of War III

باز نکنید ، Spoil میشه ...

کسی توی نبرد با کرونوس باگ گرافیکی دید یا نه ؟! برای من چند بار پس زمینه محو شد ، یعنی در واقع تصویر سکته میکرد ، موقعی هم که کریتوس رفت توی گلوش چند ثانیه روی هوا دست و پا میزد ...

میدونم بعد از این پست چند نفر به من حمله میکنند که تو هیچی از بازی حالیت نیست اما من نظرم را میگم
به نظر من گرافیک این بازی اصلا در حد واندازه های uncharted 2 نیست و من هنوز هم اون بازی را بهترین گرافیم تو بازی های کنسولی میبینم شما همون اول بازی ریش و سیبیل زئوس را نگاه کنید چقدر بد طراحی شده .
در مورد بازی هم به نظر من اصلا بالانس نداره .اول بازی خارق العاده و طوفانی شروع میشه ولی در ادامه بازی دچار افت محسوسی میشه دوباره اواسط بازی خوب میشه دوباره افت میکنه .
در کل به نظر من god of war 2 از این بازی بهتر بود .شما در نظر بگیرید که این بازی روی ps3 اومده و از نظر جلوه های سمعی بصری باید هم از گاو 2 بهتر باشه .
به هر حال از امتیاز ign هم میشه این نکته را استنباط کرد که به گاو 2 9.8 داده بود و به این شماره 9.4
منتقد ign یکی از فن های سرسخت gow است.

سلام به همه
ببخشید یه سوال مگه قرار نبود بازی loadingنداشته باشه اما تا انتهای بازی دو بار داخل بازی loading انجام داد

اگه لودینگ نداشته باشه پس چجوری بازی باید لود بشه بیاد بالا شما بازی کنید؟
مگر لودینگ خیلی سریع انجام بشه متوجه نشی شما اونم بین مراحل غیر اصلی

کسی توی نبرد با کرونوس باگ گرافیکی دید یا نه ؟! برای من چند بار پس زمینه محو شد ، یعنی در واقع تصویر سکته میکرد ، موقعی هم که کریتوس رفت توی گلوش چند ثانیه روی هوا دست و پا میزد ...
برای من که مشکلی نبود ، پس زمینه هم ثابت و اصلا محو نشد...
اون بخش هم من تا دمه پهلوش پایین اومدم باگی ندیدم

***من در کل 2 باگ دیدم یکی اول بازی که اگه یه جای خاصی وایمیستادیم کریتوس پاشو هی بالا پایین میورد و ثابت نمیستاد...یکی هم در اون پله های توهم که در اون تخته بزرگه که جابجا میکنیم اگه اونم جای خاصی ببریمش کریتوس گیر میکنه و نمیتونه کاری بکنه.***

==========

اگه لودینگ نداشته باشه پس چجوری بازی باید لود بشه بیاد بالا شما بازی کنید؟
مگر لودینگ خیلی سریع انجام بشه متوجه نشی شما اونم بین مراحل غیر اصلی
نه منظور دوستمون LOADING بین مراحل هست.
که اگه اشتباه نکنم گفته بودن "بازی LOADING بین مراحل نداره" ولی من یک بار وسط بازی به لودینگ برخوردم.!

========

علی اگه میشه پست پشت هم نده. دو تا پست رو میشه یکی کرد. ممنون
چشم اوستا:biggrin1:

آخرین ویرایش:

نه من هم تو اون مرحله چیزی نداشتم نیما. من فقط یک بار اول بازی از یک صخره می خواستم رد بشم چند بار باید به سمتش میرفتم تا بگیره و بره. تنها باگ من این بود. حالا باز الان روی Titan دارم میرم شاید بازم باگی چیزی ببینم. اگه دیدم میگم

میدونم بعد از این پست چند نفر به من حمله میکنند که تو هیچی از بازی حالیت نیست اما من نظرم را میگم
به نظر من گرافیک این بازی اصلا در حد واندازه های uncharted 2 نیست و من هنوز هم اون بازی را بهترین گرافیم تو بازی های کنسولی میبینم شما همون اول بازی ریش و سیبیل زئوس را نگاه کنید چقدر بد طراحی شده .
در مورد بازی هم به نظر من اصلا بالانس نداره .اول بازی خارق العاده و طوفانی شروع میشه ولی در ادامه بازی دچار افت محسوسی میشه دوباره اواسط بازی خوب میشه دوباره افت میکنه .
در کل به نظر من god of war 2 از این بازی بهتر بود .شما در نظر بگیرید که این بازی روی ps3 اومده و از نظر جلوه های سمعی بصری باید هم از گاو 2 بهتر باشه .
به هر حال از امتیاز ign هم میشه این نکته را استنباط کرد که به گاو 2 9.8 داده بود و به این شماره 9.4
منتقد ign یکی از فن های سرسخت gow است.
خوب هر کسی برای خودش یک نظری داره ولی هر نظری قابل قبول نیست. شما میگی GOW II از این بازی بهتر بود. دلیل بیار؟ چون هم CS بازی فوق العاده بهتر شده و همین که واقعا اختلاف بین CSها و خود بازی خیلی خیلی کم بود. شما وقتی بازی رو تموم کردی می تونید بری ببینی ویدیوهای CS رو ذر قسمت Video من وقتی دیدمشون گفتم اینا مگه CS بود؟ چقدر شبیه خود بازی هست. حالا بازم خود دانید. در مورد امتیاز هم اصلا نمیتونی ملاک قرارش بدی. من تو تاپیک امتیازات گفتم. اگه یک بازی الان 9 بگیره و 4 سال پیش هم 9 گرفته باشه یعنی یک بازی خوب در هر دو زمان بوده. چون ملاک هایی که 4 سال پیش بر اساسش نمره میدادن با ملاک های الان فرق کرده. یعنی همه چی سطحش بالا رفته. پس دلیل نمیشه که چون اونکی 9.8 گرفته و این 9.4 پس اون بهتره. نکته آخرم اینکه بازی به نظر من به خاطر چند تا باگ کوچیک بهتر امتیاز 10 رو نگیره. من به شخصه بهش 9.8 میدم و اگر هم قرار بود رند امتیاز بدم 10 میدادم چون 9 واقعا براش کم هست.

Spoil Challenge
آقا من دیشب همه Challengeها رو رفتم به جز شماره 3. هر کاری می کنم رد نمیشه من 8 بار هم مجسمه شدم و خودم رو آزاد کردم ولی نمیشه:biggrin1: از 7 به بعد خودم رو به زور تو صفحه می بینم چه برسه به بقیه:biggrin1: چه کنم؟ کسی رد کرده؟

آخرین ویرایش:
Spoil Challenge
آقا من دیشب همه Challengeها رو رفتم به جز شماره 3. هر کاری می کنم رد نمیشه من 8 بار هم مجسمه شدم و خودم رو آزاد کردم ولی نمیشه:biggrin1: از 7 به بعد خودم رو به زور
تو صفحه می بینم چه برسه به بقیه:biggrin1: چه کنم؟ کسی رد کرده؟
]
تا وقتی 5 بار سنگ نشدی نباید از خونت یک زره هم کم بشه,اصلآ نباید بپری برای جا خالی دادن هم باید قلت بخوری اینا رو رعایت کنی حتمآ راحت رد میکنی

nدوستانی که بازی رو تموم کردن
گیم پلی بازی چن ساعته؟

من 7 ساعته رفتم از این زود تر هم میشه

اقایونی که بازی رو تموم کردید خواهشا اسم اهنگسازهای بازی رو بگید .من هر چی تو اینترنت دنبال اسم اهنگسازهای شماره 3 گشتم چیزی پیدا نکردم. خواهشا دو دقیقه اسم سازنده ها رو ببینید و در مورد اهنگ های داخل بازی هم یه نظری بدید .اهنگهای دو شماره قبل که فراتر از شاهکار بود .

Spoil Challenge
آقا من دیشب همه Challengeها رو رفتم به جز شماره 3. هر کاری می کنم رد نمیشه من 8 بار هم مجسمه شدم و خودم رو آزاد کردم ولی نمیشه:biggrin1: از 7 به بعد خودم رو به زور
تو صفحه می بینم چه برسه به بقیه:biggrin1: چه کنم؟ کسی رد کرده؟
]
تا وقتی 5 بار سنگ نشدی نباید از خونت یک زره هم کم بشه,اصلآ نباید بپری برای جا خالی دادن هم باید قلت بخوری اینا رو رعایت کنی حتمآ راحت رد میکنی

والا این کاری که شما گفتی اصلا قابل اجرا نبود برام:biggrin1:ولی خودم فهمیدم که چه جوری هست. اگه بری اون زامبی مانندها رو با دایره بکشی بهت جون میده. من همین کار رو کردم و بعد از چند دست بردم. البته از شمار0 8 به بعد باید حواستون باشه که پرت نشید پایین

نه من هم تو اون مرحله چیزی نداشتم نیما. من فقط یک بار اول بازی از یک صخره می خواستم رد بشم چند بار باید به سمتش میرفتم تا بگیره و بره. تنها باگ من این بود. حالا باز الان روی Titan دارم میرم شاید بازم باگی چیزی ببینم. اگه دیدم میگم

خوب هر کسی برای خودش یک نظری داره ولی هر نظری قابل قبول نیست. شما میگی GOW II از این بازی بهتر بود. دلیل بیار؟ چون هم CS بازی فوق العاده بهتر شده و همین که واقعا اختلاف بین CSها و خود بازی خیلی خیلی کم بود. شما وقتی بازی رو تموم کردی می تونید بری ببینی ویدیوهای CS رو ذر قسمت Video من وقتی دیدمشون گفتم اینا مگه CS بود؟ چقدر شبیه خود بازی هست. حالا بازم خود دانید. در مورد امتیاز هم اصلا نمیتونی ملاک قرارش بدی. من تو تاپیک امتیازات گفتم. اگه یک بازی الان 9 بگیره و 4 سال پیش هم 9 گرفته باشه یعنی یک بازی خوب در هر دو زمان بوده. چون ملاک هایی که 4 سال پیش بر اساسش نمره میدادن با ملاک های الان فرق کرده. یعنی همه چی سطحش بالا رفته. پس دلیل نمیشه که چون اونکی 9.8 گرفته و این 9.4 پس اون بهتره. نکته آخرم اینکه بازی به نظر من به خاطر چند تا باگ کوچیک بهتر امتیاز 10 رو نگیره. من به شخصه بهش 9.8 میدم و اگر هم قرار بود رند امتیاز بدم 10 میدادم چون 9 واقعا براش کم هست.

Spoil Challenge
آقا من دیشب همه Challengeها رو رفتم به جز شماره 3. هر کاری می کنم رد نمیشه من 8 بار هم مجسمه شدم و خودم رو آزاد کردم ولی نمیشه:biggrin1: از 7 به بعد خودم رو به زور تو صفحه می بینم چه برسه به بقیه:biggrin1: چه کنم؟ کسی رد کرده؟

خوب اگه پست منو دقیق خونده باشی منم به این موارد اشاره کردم مطمئنا بازی از نظر گرافیک و cg و هر چیز دیگه ای که به گرافیک ربط پیدا میکنه از گاو 2 سر تره که خب اونم مشخصه چون بازی روی کنسول قوی تری میاد پس این موارد حسن به حساب نمیاد .
در مورد امتیاز من حرف شما را قبول ندارم مثلا انچارتد 2 از قسمت قبلی امتیازات بالاتری گرفت چرا چون بازی به مراتب بهتری بود حالا شاید بگی این دو بازی توی یک نسل بودند متال گیر چی
شماره 4 که روی این نسل اومد از همین سایت ign نسبت به متال گیر 3 امتیاز بالاتری گرفت.در صورتیکه گاو3 نسبت به گاو2 از سایت های معتبر (با سایت ها و مجلات درپیت کاری نداریم) امتیازات پایین تری گرفت.
شاید در نگاه اول این مسئله ناراحت کننده باشه اما وقتی بازی را تموم کنید متوجه میشید که گاو2 بازی به مراتب بهتری بوده .البته این نظر شخصی منه و به کسی هم نمیخوام بقبولانم.شما هم نظرت برای من کاملا قابل احترامه

من برای بار دوم بازیرو تموم کردم..........باز هم به همون اندازه برام لذتبخش بود.....یه 2-3 بار دیگه هم جا داره......دوربین بازی هم فوقالعاده بود و بعضی مواقع انگار داشتم فیلم میدیدم.....در ضمن بهترین گرافیک کنسولی تا به امروز رو هم از دید اکثر منتقدین و هم از دید بنده داراست به شخصه از اول بازی تا اخرش دهنم وا مونده بود.:eek:
امتیاز من به این بازی 9.8 هست فقط به خاطر یه دلیل:

کسانی که بازیرو تموم نکردن به هیچ وجه نخونن:
اینکه مرگ کریتوس با یک موسیقی فوق العاده و تاثیر گذار همراه نبود.......ولی میشه از این ایراد به خاطر اینکه کریتوس زنده هست چشم پوشی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or