سلام به همه
ببخشید یه سوال مگه قرار نبود بازی loadingنداشته باشه اما تا انتهای بازی دو بار داخل بازی loading انجام داد
باز نکنید ، Spoil میشه ...باز نکنید ، Spoil میشه ...
کسی توی نبرد با کرونوس باگ گرافیکی دید یا نه ؟! برای من چند بار پس زمینه محو شد ، یعنی در واقع تصویر سکته میکرد ، موقعی هم که کریتوس رفت توی گلوش چند ثانیه روی هوا دست و پا میزد ...
نه منظور دوستمون LOADING بین مراحل هست.اگه لودینگ نداشته باشه پس چجوری بازی باید لود بشه بیاد بالا شما بازی کنید؟
مگر لودینگ خیلی سریع انجام بشه متوجه نشی شما اونم بین مراحل غیر اصلی
علی اگه میشه پست پشت هم نده. دو تا پست رو میشه یکی کرد. ممنون
باز نکنید ، Spoil میشه ...
کسی توی نبرد با کرونوس باگ گرافیکی دید یا نه ؟! برای من چند بار پس زمینه محو شد ، یعنی در واقع تصویر سکته میکرد ، موقعی هم که کریتوس رفت توی گلوش چند ثانیه روی هوا دست و پا میزد ...
خوب هر کسی برای خودش یک نظری داره ولی هر نظری قابل قبول نیست. شما میگی GOW II از این بازی بهتر بود. دلیل بیار؟ چون هم CS بازی فوق العاده بهتر شده و همین که واقعا اختلاف بین CSها و خود بازی خیلی خیلی کم بود. شما وقتی بازی رو تموم کردی می تونید بری ببینی ویدیوهای CS رو ذر قسمت Video من وقتی دیدمشون گفتم اینا مگه CS بود؟ چقدر شبیه خود بازی هست. حالا بازم خود دانید. در مورد امتیاز هم اصلا نمیتونی ملاک قرارش بدی. من تو تاپیک امتیازات گفتم. اگه یک بازی الان 9 بگیره و 4 سال پیش هم 9 گرفته باشه یعنی یک بازی خوب در هر دو زمان بوده. چون ملاک هایی که 4 سال پیش بر اساسش نمره میدادن با ملاک های الان فرق کرده. یعنی همه چی سطحش بالا رفته. پس دلیل نمیشه که چون اونکی 9.8 گرفته و این 9.4 پس اون بهتره. نکته آخرم اینکه بازی به نظر من به خاطر چند تا باگ کوچیک بهتر امتیاز 10 رو نگیره. من به شخصه بهش 9.8 میدم و اگر هم قرار بود رند امتیاز بدم 10 میدادم چون 9 واقعا براش کم هست.میدونم بعد از این پست چند نفر به من حمله میکنند که تو هیچی از بازی حالیت نیست اما من نظرم را میگم
به نظر من گرافیک این بازی اصلا در حد واندازه های uncharted 2 نیست و من هنوز هم اون بازی را بهترین گرافیم تو بازی های کنسولی میبینم شما همون اول بازی ریش و سیبیل زئوس را نگاه کنید چقدر بد طراحی شده .
در مورد بازی هم به نظر من اصلا بالانس نداره .اول بازی خارق العاده و طوفانی شروع میشه ولی در ادامه بازی دچار افت محسوسی میشه دوباره اواسط بازی خوب میشه دوباره افت میکنه .
در کل به نظر من god of war 2 از این بازی بهتر بود .شما در نظر بگیرید که این بازی روی ps3 اومده و از نظر جلوه های سمعی بصری باید هم از گاو 2 بهتر باشه .
به هر حال از امتیاز ign هم میشه این نکته را استنباط کرد که به گاو 2 9.8 داده بود و به این شماره 9.4
منتقد ign یکی از فن های سرسخت gow است.
من رو حالت نورمال 10 ساعته تموم کردم ولی روی حالتtitan بیشتر طول میکشهnدوستانی که بازی رو تموم کردن
گیم پلی بازی چن ساعته؟
nدوستانی که بازی رو تموم کردن
گیم پلی بازی چن ساعته؟
Spoil Challenge
]آقا من دیشب همه Challengeها رو رفتم به جز شماره 3. هر کاری می کنم رد نمیشه من 8 بار هم مجسمه شدم و خودم رو آزاد کردم ولی نمیشه:biggrin1: از 7 به بعد خودم رو به زور
تو صفحه می بینم چه برسه به بقیه:biggrin1: چه کنم؟ کسی رد کرده؟
تا وقتی 5 بار سنگ نشدی نباید از خونت یک زره هم کم بشه,اصلآ نباید بپری برای جا خالی دادن هم باید قلت بخوری اینا رو رعایت کنی حتمآ راحت رد میکنی
نه من هم تو اون مرحله چیزی نداشتم نیما. من فقط یک بار اول بازی از یک صخره می خواستم رد بشم چند بار باید به سمتش میرفتم تا بگیره و بره. تنها باگ من این بود. حالا باز الان روی Titan دارم میرم شاید بازم باگی چیزی ببینم. اگه دیدم میگم
خوب هر کسی برای خودش یک نظری داره ولی هر نظری قابل قبول نیست. شما میگی GOW II از این بازی بهتر بود. دلیل بیار؟ چون هم CS بازی فوق العاده بهتر شده و همین که واقعا اختلاف بین CSها و خود بازی خیلی خیلی کم بود. شما وقتی بازی رو تموم کردی می تونید بری ببینی ویدیوهای CS رو ذر قسمت Video من وقتی دیدمشون گفتم اینا مگه CS بود؟ چقدر شبیه خود بازی هست. حالا بازم خود دانید. در مورد امتیاز هم اصلا نمیتونی ملاک قرارش بدی. من تو تاپیک امتیازات گفتم. اگه یک بازی الان 9 بگیره و 4 سال پیش هم 9 گرفته باشه یعنی یک بازی خوب در هر دو زمان بوده. چون ملاک هایی که 4 سال پیش بر اساسش نمره میدادن با ملاک های الان فرق کرده. یعنی همه چی سطحش بالا رفته. پس دلیل نمیشه که چون اونکی 9.8 گرفته و این 9.4 پس اون بهتره. نکته آخرم اینکه بازی به نظر من به خاطر چند تا باگ کوچیک بهتر امتیاز 10 رو نگیره. من به شخصه بهش 9.8 میدم و اگر هم قرار بود رند امتیاز بدم 10 میدادم چون 9 واقعا براش کم هست.
Spoil Challenge
آقا من دیشب همه Challengeها رو رفتم به جز شماره 3. هر کاری می کنم رد نمیشه من 8 بار هم مجسمه شدم و خودم رو آزاد کردم ولی نمیشه:biggrin1: از 7 به بعد خودم رو به زور تو صفحه می بینم چه برسه به بقیه:biggrin1: چه کنم؟ کسی رد کرده؟