بچه ها این دایره زرد رنگ گوشه جعبه قضیش چیه ؟؟؟:confused:
این برای بازی های 1st party سونی هست.بچه ها این دایره زرد رنگ گوشه جعبه قضیش چیه ؟؟؟:confused:
مرسی . خیلی خبر خوشحال کننده ای بود.این برای بازی های 1st party سونی هست.
یک خبر خوشحال کننده خدمت اونایی که فکر کردن مثل من بازی براشون توسط اون کاربر اردک نما اسپویل شد عرض کنم که چرت و پرتی بیش نبود. اصلا همچین چیزی نیست.:biggrin1:
:dancing:این برای بازی های 1st party سونی هست.
یک خبر خوشحال کننده خدمت اونایی که فکر کردن مثل من بازی براشون توسط اون کاربر اردک نما اسپویل شد عرض کنم که چرت و پرتی بیش نبود. اصلا همچین چیزی نیست.:biggrin1:
این اقا همونیه که میگفت :ادامه خبر..!:biggrin1:
توجه:در SPOILER درباره بازی و داستان و...میگم.
پسر عجب مبارزه ای بود با هیدس...پر جو بود!!
هیدس رو خیلی قشنگ گوشت تنش رو میبریم(:biggrin1بعدش سلاحش رو میگیریم و تمام!
راستی تو ادامه کریتوس رسید به گایا دستشو برید پرت شد پایین..!احتمالا جنگ بین کریتوس و تایتان ها دربگیره..!
دورنماهای بازی خیلی جالب کار شده...شمشیر هیدس هم خوراکه!

lolکریتوس لعنتی رو باکس بازی چه ابرویی هم برداشته!![]()
آخه امیر تعداد صفحات دفترچش کمه.بچه چرا Box بازی اینقدر سبک هست .. من اول فکر کردم بازی 360 خریدم :confused::biggrin1:
تو Sp گذاشته خب!!!این اقا همونیه که میگفت :
هرکی از بازی چیزی بگه و به حرف من گوش نکنه بی خانواده هست ها..
تا بازی دستش رسیده ببین چه کارا میکنه![]()
نه بابا اين بنده خدا نيستدقیقا تا gow 2 رو تموم کردم داشتم اخرشو نگاه میکردم ...3 رو برام اورد و نشستم بازی..
یه 3 ساعتی بازی کردم...
فوق العادست...
عالیه عالی..
این اقا همونیه که میگفت :
به هر حال يكي از احتمالات رد شد ديگه :biggrin1:یک خبر خوشحال کننده خدمت اونایی که فکر کردن مثل من بازی براشون توسط اون کاربر اردک نما اسپویل شد عرض کنم که چرت و پرتی بیش نبود. اصلا همچین چیزی نیست.:biggrin1:
دوست من اجالتا SPOILER و توجه رو دیدین؟دقیقا تا gow 2 رو تموم کردم داشتم اخرشو نگاه میکردم ...3 رو برام اورد و نشستم بازی..
یه 3 ساعتی بازی کردم...
فوق العادست...
عالیه عالی..
این اقا همونیه که میگفت :
اینکه بازی اومد هر حرفی رو فقط تو SPOILER بگید اصلا و ابدا همینطور معمولی پست ندید.