شما هم اگر پست من رو بخونی میبینی که گفتم کی مارچ میرسه عزیزمخوبه كه دو تا پست بالايي گفته كه 16 مارچ عرضه ميشه!
به نظرتون اخرش كريتوس ميميره؟

اتفاقا نظر منم اینه که داستان جای مانور زیادی داره ولی فقط و فقط با خود شخصیت کریتوس.دیگه اگر هم نمیره تهه تهش این میشه که جای زئوس رو بگیرهبه نظر من ، قطعا این بازی پایان Kratos به این شکل خواهد بود ، حداقل امیدوارم باشه .
اگر داستان GOW رو کامل بدونید ، داستانش خیلی پر محتوا و زیباست که جا برای مانور زیاد داره ، حتی بدون Kratos .
من از تنها چیزی که میترسم و واقعا امیدوارم اینجوری نشه ، ادامه بازی با Kratos به همین منوال ِ که اون موقع باید با GOW خداحافظی کنیم .
:biggrin1:نه نه نه.اشتباه نکن.منم منظورم از مانور دادن این نبود که بخوان تا شماره n جلو برن.منظور از مانور این بود که به خاطر پلات و نحوه روایت داستان میتونن اتفاقات و پایان غیرمنتظره ای رو تو همین شماره اجرا کنن وگرنه کی خوشش میاد که کریتوس به فلاکت بیافته؟:biggrin1:بله ، اونوقت GOW هم تبدیل میشه به Call of Duty و Guitar Hero و بازی های دیگه سالی یک بار منتشر میشن .
به عنوان یه فن ِ GOW اصلا دوست ندارم بازم این بازی رو به همین شیوه ببینم مگر اینکه اتفاق دیگه ای بیفته ، مثل ایده رفتن Kratos به Underworld .
نه هنوز باكس شات اصلی معلوم نشده
من حدس میزنم آخر GOW III به این صورت تموم میشه که کریتوس بعد از کشتن خداها خودش هم لت و پار شده و میخواد خودش رو به تخت زئوس برسونه که Jehovah سر میرسه و کریتوس رو خلاص میکنه و میشه خدای عالم...
تخیلم قویه خوب
--------------
ولی جدا از اینا من با حرف آرش موافقم که اگه به همین صورت بخوان GOW رو ادامه بدن به شدت تکراری میشه و دیگه برای مخاطب جذاب نیست...
البته این امکان هم هست که کریتوس همچنان شخصیت اصلی GOW بمونه اما تغییراتی توی ظاهرش و نحوه مبارزه و ... ایجاد بشه. (مثلا توی داستان بازی به بلایی سر کریتوس بیاد که ظاهرش تغییر کنه و سلاحش هم عوض بشه)

از وحشت هم اونور تر بود !احتمال اینکه بمیره خیلی هست ولی چجوریش خیلی مهمه.اگه خودشو بکشه خوبه ولی اگه کسی بکشتش خیلی ناراحت کننده میشهبه نظر من بايد بميره تا بازي رو خاص كنه.:cheesygri
نه مثل اين فيلما كه همشون تكراري هستن و قهرمان داستان زنده ميمونه!:دى